🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 320
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Силвия и тя... виждали мартинките, че Даниела или Мартина ще победят, ама всички си стояли зад Мартин и не си сменяли лагера. Айде, бе. Защото сте на курорт, не за друго. В реалния живот баш така ще стоят, ама друг път.

# 751
Горкият Виктор, момите се карат за него, и всяка вика - вземи го ти.

# 752
Не разбирам реакцията на Любомира и възмущението ѝ, Ивет и Синтия не са получили и бегло внимание от Виктор и е нормално при наличието на ново младо и хубаво момче да се насочат към него. Малко мъчно ми стана за Виктор, но той сам си го направи с поведението си и пълното игнориране на останалите момичета. Още повече самата Любомира би трябвало да е щастлива заради по-малката конкуренция, защото макар да изглежда, че тя е Първата дама, снощи се видя как отрицателно Виктор реагира при думите на Васко, че "оригиналните" ергени са определили вече любимите си дами, направо панически заклати глава....

Ситуацията с Роси е спорна и виждам, че тя не е напълно права и безгрешна, в случая ме дразни, че всички останали се обединяват не толкова от симпатии една към друга и единомислие, колкото от това, че се чувстват силни присъединявайки се към мнозинството.

# 753
“Искам да ме водиш на шопинг!“ - добре ли чух? Наистина Даниела е бъгната, или изумително нахална в глупоста си.

# 754
Ох сега ще им се карат като в детската градина ли? 👎 Нали уж тоя сезон жените избирали, ето жените избират, ама неее не можело така да избират😀

# 755
Росица сама каза, че след церемонията почувствала, че е сгрешила. т.е. повярва на интуицията си.

# 756
Голяма среща. Виктор скъсА сухожилие, Бранка вика “стига ми толкова” и решават да ходят да ядат. 😁

# 757
Готин Мартин. И с тази музичка.

# 758
Според мен Роси ги дразни толкова защото по едно време беше в нещо близо до депресия,от разговори между момичетата стана ясно,че явно се е тръшкала и "припадала", че Виктор не й обръща внимание. Сега след като е взела роза от него и отказва на Васил,на следващия ден вече е тийм Васил. Не че всички вътре са много в час, но тя се държи толкова неадекватно,че направо  си е out of space Joy

# 759
  • Вестерос
Аз ви казах вчера за Любомира, че не е нормално така да реагира като е избраната

# 760
  • България
Ооо, Анета как сипва на Мартин. Почва да ми харесва.

# 761
  • София
По-интересен ли е днешният епизод от вчерашния?
Четейки коментарите разбрах, че вчера обявяването на двойната среща е било стрес-тест за много зрители. И мен ме скъсаха на него.

# 762
Любка ме дразни нещо.. доста.
Иде ми да й масажирам..врата да речем...изотзадзе...с опакото Joy

# 763
Айдеее Мартин Бастуна 😂🤣

# 764
Браво, Анетке, кефиш ме.JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт