🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 273
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 795
  • България
Hahaha, сега и трябва да му се извинява. Мартин е делулу. FlushedFlushedFlushed

# 796
Роси много добре се обоснова, даже и Мартин нямаше как да отвърне.

# 797
Браво на Мартин. Изслуша Роси и прояви емпатия. 👏

# 798
Браво Роси! Най-сетне да те чуя да кажеш всичко на място!

# 799
Росица била права, ама трябва да му се извини
- Логика няма

# 800
Явно наистина дремя...

# 801
Роси си каза всичко точно, особено ме изкефи как вкара и че Косара по-бързо е сменила отбора, пък никой не й прави проблем.

# 802
Поредният евтин елемент от срещата… Откраднали пердетата на някоя баба в Шри Ланка, взели възглавничките и масичката от фоайето на хотела и една кана сок от бюфета за закуска и хайде…

# 803
Айде пак тя да се извинява. За какво точно? Извинявай, че съм права? Втф

# 804
Дорбе, че Мартин направи стъпка към Роси за да чуем и нейната гледна точка, че до сега чувахме само злословения по нейн адрес. Дори Мартин си го каза, че Роси е права

# 805
Браво на Роси! Чудесно се аргументира и дори Мартин призна, че е права! И тя си каза - Косара преди два дни беше на среща с Виктор, днес е с Васил, но за нея може, за други не може и сме гадни, защо?
Браво!

Дали Мартин няма да даде роза на Роси? Имаше симпатия, по човешки от негова страна към нея.

# 806
Значи веднъж Роси да реши да покаже гръбнак и да не мога да му се насладя на живо …
Някой да пусне 5-6 хиляди на Анета да нахрани и останалите, докато е там.

# 807
@DiaMia - последователни
Не, в какъв контекст го употреби? Не я разбрах. Иначе знам значението на думата Grinning
Според мен тя искаше да каже, че той е последователен в поведението си и как показва, че не я харесва. Тоест, не го е показал само с това, че не я е поканил единия път на среща, ами по много различни начини и постоянно.

# 808
  • някъде другаде
И защо Роси трябва да се извини , че на Виктор му станало гадно. Ми то и на момичетата им е гадно , като кани само Бранимира и Любомира.

# 809
Косара все си пипа носа отдолу, устните..

Общи условия

Активация на акаунт