🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 414
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 885
Гледам на запис, затова темата ми малко ще изостава. Но, какво стана с Бранимира, свиха й перките май , май. Беше много силна и вилна, а сега приема срещи като утешителна награда/подарък по повод рожден ден. Че и усмихната и мила. Потвърждава ми се теорията, че просто си пада по мъже, които не я бръснат за слива.

А, Косара как се тресеше на АТВ-то, като кучка в каручка Joy

# 886
  • here and now
Дразнят ме коментарите, че момичетата показали колко имат интерес към "който и да е". Ами колкото е имал той, толкова имат и те.

# 887
Ужас, гледам в реално време и не мога да превъртя тези скучни, скучни хора. 😐

# 888
И това на Даниела ако не е прос… ия в най-чист вид, аз не знам кое е. Сори, нот сори. Че и е горда от тая работа. Мацо, жените са си лягали с мъжете за пари от най-дълбока древност, нищо ново под слънцето.

Аааа, не така! Женска енергия му се вика на това вече! Simple Smile

# 889
Майчице, ушите ми пищят и дават заето - нещата са още по-зле, отколкото изглеждаха до момента. Държанката много бърза да осребри, как не я е срам да си проси така в национален ефир, баси нанадолнището! И баси изнудването - ако не ми дадеш, и аз нищо няма да ти дам. Close
Мартин се ошашави, изобщо не очакваше подобна простотия и наглост. Даниела е трябвало като си сменя името да се прекръсти на Наглостина.
Или Просякиня😂

# 890
Анета си заслужи влизането Simple Smile

# 891
Викторееее и на нас ни е мъка с теб!

# 892
Дразнят ме коментарите, че момичетата показали колко имат интерес към "който и да е". Ами колкото е имал той, толкова имат и те.

Да, Роси беше права, че той ако е имал интерес щеше да го покаже. Той се сърди, но и не показва нищо. Ами ти Викторе не си някакъв невиждан красавец, че те да тичат в краката ти. Като нямаш интерес те се местят-така е в живота.

# 893
Виктор,според мен, би нацелувал и Бранимира, ако не го беше страх от Любомира. Grinning Grinning

# 894
ЕШ ПА ТИ... Викторе, добре вървеше, докато не заговори за тази СТЕНА пак...

# 895
  • here and now
Виктор отново се напи.
Наздраве!

# 896
Кое е това момиче на среща с Виктор? За първи път я виждам 😳👀

# 897
Костенурката Нинджа има толкова отвратителна кожа, че не мога да се съсредоточа върху супер "интересния" им разговор с Витю

# 898
Виктор може да се мляска с Любомира, но Бранимира му е в ума и сърцето.

# 899
Майчице, ушите ми пищят и дават заето - нещата са още по-зле, отколкото изглеждаха до момента. Държанката много бърза да осребри, как не я е срам да си проси така в национален ефир, баси нанадолнището! И баси изнудването - ако не ми дадеш, и аз нищо няма да ти дам. Close
Мартин се ошашави, изобщо не очакваше подобна простотия и наглост. Даниела е трябвало като си сменя името да се прекръсти на Наглостина.

Аа, недей така! Ши убидиш някои потребителки! Данка са шигува! Тя е нежна, мила и с много силна женска енергия, а английският й хумор е каляван по снежните писти на Чепеларе!
Не е тя просякиня, нито лека жена, тя е флиртаджийка и шегаджийка! 😆

Общи условия

Активация на акаунт