🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 216
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-противна от всички там определено ми е Даниела. Не че и останалите са цветя, но докато Анна-Мария е интригантка, сплетница и клюкарка, на това може да се противодейства по много начини, включително най-драстичния - да прекъснеш всякакъв контакт с нея.
А Даниела представя проституцията не като такава, а я прокарва под формата на изнудване - психическо, физическо и финансово. Теоретично нямам нищо против проституцията, все някой трябва да върши и това, но не и Наглостинка да се продава по националната телевизия, хвърляйки ни прах в очите, че търси любов и да ни сугестира нонстоп, че видиш ли, това била любовта. Ми не, не е.

# 1 021
Така е Алис.
Бранка ни показа един нормален Виктор и един нормален разговор между приятели. Не знам на нея ли се дължи, но беше приятно. Но химия не виждам, приятелчета.
Silsto, какво ти става мила? Всеки втори пост какъв индивид, какво зло е Марто... Недей така ще го сънуваш. 😁 При толкова омраза.. една крачка има до любовта. 😁

# 1 022
Роси е безумно заблудено девойче, което гради себе си по мнението на другите за нея. Не е фаворитка и край, намусена по цял ден.
Явно и средата не е нейната. Към това проявявам разбиране, но и тя не блести особено.

Васил не може да понася Виктор Joy Разбирам го. Трудно е да си замълчи овен при тези обстоятелства ахахах

Косара загуби точки с тази параноя и желание за разправии с Роси. Какво й пука кой какво говори за нея... ама комплекси и манталитет

Не се сещам кой още исках да коментирам. Ама с тези интрижки не става по- добре предаването

# 1 023
Ако ставаше така, всички щяха да си трупат, за да избягат от застаряващия си спонсор, да ама застаряващите спонсори не са балами и пари кеш не дават. Парцали, някое бижу като на шията на Данка, процедури, силикон, зъби, почивки… И това е. Вие какво си мислите? Че Данка ще дипли хилядарките и даже спестовна сметка ще си отвори с парите на Мартовите мама и тате?
Въпросът е, че те дори не искат да бягат от там .. пък и отговорът ми беше в кръга на шегата.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:47 от BobbyDyl

# 1 024
Аз съм силно заинтригувана какво е това, което Косара предлага🤔🤔? То явно е нещо нечувано, невиждано, нещо което никоя друга жена никога не е притежавала😵💫😵💫😵💫?

Сън не мога да спя, мисля го и питам- Някой знае ли , освен самата Косара, какво е това тоооолкова специално нещо което предлага?🤣😉

Да вземе малко да се приземи това момиче- нищо особено не показва, но може да положи усилия поне да усвои правоговора на родния си език.
 Да опита да се самоопредели в по- реална светлина и страшно много ще спечели.

# 1 025
Единствената, която смени лагер е Косара. Другите просто бяха игнорирани и съвсем нормално искат да пробват другаде.
Васил  ми идва фалшив, има нещо злобно в него.
Напълно съгласна съм, само Козара смени лагера, другите просто бяха отхвърлени, но пак са виновни, особено Роси. Васил не ми харесва, хитра лисица ми изглежда

# 1 026
  • София
Имам чувството че и някой от Шрековците на розовия замък да беше влезнал пак щеше да обере пренабрегнатите моми. Никоя не го харесва и него, то пък как ли би могла, абсолютно дърво. Роси горката драпа за внимание все тая от кого, другите за по- дълга почивка.
Подарък за рождения ден - сувенирче, не е баш като за влюбен мъж, бива за колегата дето е през две бюра. Ама той и Виктор все едно можем да го броим за мъж.
Даниела като слон в стъкларски магазин действа, когато мъж и предложи това дето иска без да си го проси, тогава да издава следващата книга. Много съм за жената да бъде обгрижвана от партньора си, но не да се пазари и проси. Поне ако е сготвила Силвия ще е направила нещо хубаво, да ходи да си гледа децата.
Ох, сетих се колко се плю по Надежда миналата година, че си е зарязал детето, явно като го играеш крушка не е проблем за никого.

# 1 027
  • here and now
Е как какво предлага Косара?
Таква екзотична злоба, с акцент, къдье другъдье щи намьериш?

# 1 028
  • София
Аз съм силно заинтригувана какво е това, което Косара предлага🤔🤔? То явно е нещо нечувано, невиждано, нещо което никоя друга жена никога не е притежавала😵💫😵💫😵💫?

Косара е чела книгата на Даниела, нали сама се беше похвалила още в началото, че я има.

Може би и тя предлага присъствие, женска енергия. Всеки път изтъква, че иска да се облича различно, да изглежда различно. Щеше да прави Викито милионер за една година, ама нещо смени чистотата на радиото.

На мен лично днес с тези обици и тази гривна грам не ми допадна. Може би защото ми харесват по-нежни бижута, знам ли, беше ми натруфена.

# 1 029
  • Stockholm
Така е Алис.
Бранка ни показа един нормален Виктор и един нормален разговор между приятели. Не знам на нея ли се дължи, но беше приятно. Но химия не виждам, приятелчета.
Silsto, какво ти става мила? Всеки втори пост какъв индивид, какво зло е Марто... Недей така ще го сънуваш. 😁 При толкова омраза.. една крачка има до любовта. 😁

Аз не го дишам Мартин още от ИВ и сега всяка капка прелива чашата.

# 1 030
Даниела ги гони една по една, сега е ред на Силвия Simple Smile .

# 1 031
Косара от какво семейство  е?

# 1 032
Мен Анета ме кефи. Право куме в очи и Марто подскача като ужилен. Данка обяснява за женските енергии и тя невинно пита дали е психоложка. Жегна Данка, че Мартин е стиснат и Данка взе да иска да я води на шопинг да го тества. На нея стиснат милионер не й трябва.

# 1 033
И ерген с две деца, едното на нейната (на Анета) възраст .

# 1 034
Не беше ли Ана-Мария тази, която се сети, че може да е имало целувка между Мартин и Мартина и започна да я изнудва да признава? Даниела нарочно наклепа Силвия, защото знае, че е приятелка на Мартина. Нарочно наклепа и Анета, че е измислила прякор на Мартин. Много е гадна тази жена. Двете с АМ са ми най-противни този сезон.
Даниела преди нонстоп подиграваше Мартина, уж шегички, уж майтапче, така нежно, както само тя си знае, сега прави същото с Анита - двеста пъти повдига темата, с какви думи е нарекла Мартин. Сакън някой да не разбере! Силвия също е под ножа, благодарение на гадните й интриги, но не ми е жал за нея, изпроси си го.

Общи условия

Активация на акаунт