🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 256
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 005
Данчето не знаела нищо за 'Първичен инстинкт', но пък навярно любим филм ѝ е 'Хубава жена'.
Мечтае завалийката да влюби в себе си милионер, но най-много шансове ще има с някой богат дядо, който не разбира български.

# 1 006
Ако ставаше така, всички щяха да си трупат, за да избягат от застаряващия си спонсор, да ама застаряващите спонсори не са балами и пари кеш не дават. Парцали, някое бижу като на шията на Данка, процедури, силикон, зъби, почивки… И това е. Вие какво си мислите? Че Данка ще дипли хилядарките и даже спестовна сметка ще си отвори с парите на Мартовите мама и тате?

# 1 007
Аз за ромките и Централната гара нямах предвид жриците на платената любов - шъ ги убидим! Дани ще е Царица на просяците, виждала съм жрици с 10 пъти повече финес от нея!
Тъкмо ми се издигне малко над морското равнище и после вземе, че удари някое дъно.
А защо се заяждат с Роси, като Косара ги обиколи всичките и Виктор заряза зверски?

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:44 от Hastar

# 1 008
  • # супернатурална #
Как е щяла да сготви/сготвила е Даниела Силвия? Промото за следващия епизод ли коментирате, или нещо съм изпуснала в този?

# 1 009
Мартин искрено се връзва на глупостите на Анета и това е адски смешно. Мъж със самочувствие, друг път. 😁
В следващия епизод ще я постави на място. Сега нали ще и дава роза и  се държи прилично, колкото може.

# 1 010
  • София
Любка пък нещо се засили да казва на Мартин или аз нещо не довидях, тя и тя.. ще вземе доста да си вдигне акциите.

Ако между Брани и Виктор се получава, той защо не направи опит още да скаси дистанцията.. момент на интимност? Нали вече е на средата.. това предаване, би трябвало доста време да са прекарали заедно и доста срещи да са минали, които не сме видели.

Анета ми е забавна, да видим как ще продължи там.
Алекса, грам не се е подготвила за подобно място като държание.. а и с тези татуси ми е ужас - прекалени са, но тя си знае.

# 1 011
АМ е много подмолно същество..
А тя какво направи за да я води Мартин на срещи..
Голям зор да наклепат Росица всички...

+1. Тази, която най-много гледа от високо на Виктор, сега му дава бъди-стайл юмруци. Много лицемерие тази вечер, и за пореден път Роси е на прицел.

Жал ми е за Виктор. Той има травма, свързана с това, че единият от родителите му е избрал друго семейство, други деца, пред него, и отлика на "момичетата му" към Васил според мен разчовърка много силно раната му, свързана с отхвърлянето.

# 1 012
Единствената, която смени лагер е Косара. Другите просто бяха игнорирани и съвсем нормално искат да пробват другаде.
Васил  ми идва фалшив, има нещо злобно в него.

# 1 013
  • here and now
Във втори сезон тук се коментираше книгата за Ергена (с която една участничка се беше подготвяла, но предлагам да не подновяваме дискусията за нея) и според нея във всеки сезон по сценарий има жертва, съблазнителка, агресорка/и и не помня още какви роли.
И тук ясно се разпознават вече.

# 1 014
  • София
Не е сценарий това. И в живота е така- всички винаги се нахвърлят върху най-слабият. Върху силните и устатите никой не скача
Аз пък инстинктивно заставам на страната на слабия, дори и да не ми харесва като човек. Явно имам изместен център 😂

# 1 015
Не гледах епизода, но като прочетох коментарите ви бих обобщила, че Виктор остава без жени, но пък двама мъже ще се карат за честта му🙂

# 1 016
  • Stockholm
Дано да е злобен Бат Васко, защото с индивид като Мартин си трябва точно това.

# 1 017
  • София
Не гледах епизода, но като прочетох коментарите ви бих обобщила, че Виктор остава без жени, но пък двама мъже ще се карат за честта му🙂
Така звучи доста абсурдно, но баш така си изглежда отстрани... останаха му 3 - Бранимира, Любка и Клаудия.

Косара уж знае какво предлага, ама с акъл много не блести, беше ми симпатична в началото, сега ми се обърна мнението за нея на 360 градуса, хаха.. как не се научиха, че това е да се върнеш в изходна позиция, не знам.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:49 от Stoyanova.A

# 1 018
Не беше ли Ана-Мария тази, която се сети, че може да е имало целувка между Мартин и Мартина и започна да я изнудва да признава? Даниела нарочно наклепа Силвия, защото знае, че е приятелка на Мартина. Нарочно наклепа и Анета, че е измислила прякор на Мартин. Много е гадна тази жена. Двете с АМ са ми най-противни този сезон.

# 1 019
  • ВАРНА
В мига,когато Васил победи в играта,Мартин му стана враг.Сега само ще потърси повод,причината я има.

Общи условия

Активация на акаунт