🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 320
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 960
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бранка неочаквано беше в много добро разположение на духа на днешната среща. Разговорлива, мила, приветлива, за първи път се държи нормално с Виктор. Промени си отношението на "360 градуса", както би казала тази, която е най-специалната и знае какво предлага. Joy

Не ми харесва така да си правят гаргара ергените с Анета. Може да е кукувица, но не заслужава да й се подиграват по подобен начин и да й дават погрешни сигнали и надежди. Грозно е!

# 961
Мартин в разговор с Виктор, как са изкарали срещата с Бранимира.
Виктор - "Имам чувството, че стената постепенно пада".
Мартин - "Абе, нали знаеш, това си е Йерихон!"

Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
Искаше да покаже знания, а миксира Рубикон с Йерихонската тръба.
История и религия в едно.

# 962
Много ми се щеше Ивет да разкрие повече от себе си. Мисля, че има какво да покаже.

# 963
То наистина става безумно скучно с едни и същи поканени на срещите. Те поне да бяха вълнуващи и интересни жени , а то сивота.
Явно че им е основна сюжетна линия Роси , и другите момичета са я подложили на остракизъм .
Виктор е толкова смешен и смотан  , че се чудя коя освен Любомира би му се вързала.
А Мартин си е самовлюбен нарцис и му е важно да го боготворят.  ако ще и шриланкски сапфири да купува.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:26 от gerido

# 964
Ферай има много странен нос. Малко като Пинокио ми е. Дали е ринопластика 🙄

По-грозен от този на Клаудия не виждам,който наистина е за ринопластика,е и на Данчето,ама там вече е свирен мача..
Е, как! Не и е грозен на Клаудия!
Скрит текст:

# 965
  • here and now
Бранка неочаквано беше в много добро разположение на духа на днешната среща. Разговорлива, мила, приветлива, за първи път се държи нормално с Виктор. Промени си отношението на "360 градуса", както би казала тази, която е най-специалната и знае какво предлага. Joy

Не ми харесва така да си правят гаргара ергените с Анета. Може да е кукувица, но не заслужава да й се подиграват по подобен начин и да й дават погрешни сигнали и надежди. Грозно е!
Хем се надявам да откаже розата и да си тръгне достойно. Хем ми се ще да я гледам още Анета...

# 966
Аз сега видях на Клаудия иг, само върха трябва и ще е уникална красавица.

# 967
Ние в нашия отбор не харесваме плочки Joy
Те милите се интересуват от сумите в IBAN-те  Joy

# 968
Ивет сигурно е поканена за секс линията, ама не се разви тази линия.

# 969
Мартин, че е самовлюбен си е вярно.  А иначе и бившата му -Емануела само това повтаря - че е готов на всичко за малко медийно внимание и за слава.Най-вече за второто!

# 970
Даниела има повече мъжка енергия от тримата ергеня, взети заедно. Толкова е свръх изискваща и контролираща, че чак е страшна. Мазното й гласче изобщо не ме заблуждава, че била нежна и мила. Тя имитира женственост и нежност, не ги притежава. На нея ако не й ходи един мъж по гайдата за всяко нещо, ще му отрови живота за нула време. Няма мъж, който да може да е щастлив с такава жена. Поне не за дълго. Това чудо така ще му стъпи на врата, че няма да може гък да каже.

# 971
Онемял Марто за розовия замък и 6 бона на месец, а на Данчето за 60 хилки радостни викове наддаде и умря от кеф за шопинга. Като се замисли човек, дали верно някой мечтае за розов замък наистина, та чааак толкова ѝ се върза Мартин на Анетка?!

# 972
Мартин искрено се връзва на глупостите на Анета и това е адски смешно. Мъж със самочувствие, друг път. 😁

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:23 от Lilly_85

# 973
Е дадоха им по две думи да кажат на Синтия и Ивет и не се изложиха момичетата.
Ивет има много нежен глас.
Синтия е груба, с груб глас. Не ми харесва.

# 974
  • here and now
АМ е много подмолно същество..
А тя какво направи за да я води Мартин на срещи..
Голям зор да наклепат Росица всички...

Общи условия

Активация на акаунт