🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 232
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 945
  • гр.Пловдив
Ферай има много странен нос. Малко като Пинокио ми е. Дали е ринопластика 🙄

По-грозен от този на Клаудия не виждам,който наистина е за ринопластика,е и на Данчето,ама там вече е свирен мача..

# 946
Виктор прилича на човек на тежки транквиланти… то не е пуфтене, потене, неадекватност …

# 947
Преди няколко дни във фейса в една медия, която не следя /пик/, ми излезе спонсорирана публикация с хвалебствия за Козара.. Останах озадачена, но явно някой сериозно я побутва, може би спонсорите на медията.. Да не са купили и Ергенът 🤔

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:05 от Catfish

# 948
Имам усещането,че по-снимано е черното кученце отколкото Синтия.Много пренебрежително отношение от страна на продукцията.

Абсолютно, толкова интересни типажи останаха незабелязани този сезон..

# 949
  • Out of the Mix
Айде да дават шопинга, че трябва да се уча как се харчат 50-60 000 лв на месец.
Няколко парфюма по 2-3к. на Roja изгъзиците и др.
Палто 100% кашмир, или нещо по-екзотично 10-15к, като има и за повече 20к и нагоре.
Колие 5-10к.
Хранене само навън в най-дупарските ресторанти - обеди, вечери - грубо 5-10к, изхвърляне с най-скъпите вина по 500 лв. бутилката, може и 1000, калмари и всякакви хайвери по 500 лв. за 100 гр., и други измишльотини.

Колко станаха?
Чеки сметна - около 38к
Остават 12к
Погасява 10к дълг към запора, все пак да не е веднага, по мъничко, лекичко, не бърза.
2к за някакви кремове, процедури, може и 1 спа за 2 дни.
Ето ги. На изключително груба импровизирана прима виста, а тя е необятна.

# 950
Клаудия какво пък напада Росица, защо не коментира Косара например, която също смени лагери, но Виктор пак ѝ даде роза?!

# 951
Абе защо всички повтарят "от ден едно", еди какво си?! Казва се от ден първи. Много дебилно звучат.

# 952
Аз тея 50-60хил щях да си ги държа в сметката и да им се радвам, без да ги харча Grinning .. простите неща от живота.

# 953
  • here and now
Клаудия освен да мрънка, колко не е ок, друго не помня да е казвала. Добре, че не ѝ дават много ефирно време.

# 954

Забравили са я на магистралата, на връщане от шопинга
Загубила се е, в търсене на реципрочност,
За да прояви порочност Joy

# 955
Ферайчето как искрено се зарадва и усмихна, и то душа носи, избрана за нещо най-накрая. Друг човек все едно гледам.

# 956
Aз без проблем мога да си харча толкова на месец , няма да ме затрудни .

# 957
Клаудия освен да мрънка, колко не е ок, друго не помня да е казвала. Добре, че не ѝ дават много ефирно време.

Сигурно се обвинява, че не му бръкна в гащите, като се запознаха.

# 958
  • София

Клаудия .. за мен няма нищо нежно и женствено в нея, не знам даже какво прави там. Наистина е добре, то само като се види намусената физиономия.

Дразнят ме, че на Любка ѝ дават толкова ефирно време и тя няма заслуги.

Не знам, очаквах да стане така с Виктор, те мацките са си прави - няма никакво внимание за тях, няма разговори, няма за какво да се хванат, няма отношение - то се вижда.

Хареса ми и Синтия как си каза за типажа на Мартин.

Силвия ми е мега отврат, само и само да седи безплатно на почивка, на всичко е готова.

# 959
  • ВАРНА
Какви лагери е сменила Росица....лагери?Лагери смени астроложката.Съскат срещу Роси,защото не им стиска срещу Ферай или Косара,понеже и двете са скандалжийки.

Общи условия

Активация на акаунт