🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 256
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 930
  • България
Косара какво предлага?

Стои като лелка до Бранимира. Двечките си приличат иначе.

# 931
Марто ще вкарва връзки, да води Данка на шопинг в Шри Ланка да ѝ търси от Шанел нагоре, Виктор една торта не можал да намери... Викторе, Викторе, пак се изложи...

# 932
а Любомира как така радушно приема отношенията на Виктор и Бранимира, но схрусква Росица всеки път за глупости..?

# 933
Даниела я няма

# 934
  • гр.Пловдив
На Дана Реципрочната мога да й кажа, че даже и Вико има повече женска енергия от нея.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма значение,това ,важното е ,че дамата ще се облажи с каквото е заявила и като гледам няма дърпане от отсрещната страна Smiling Imp

Яко настъпва в атака,не може да й се отрече-няма грам свян ...

# 935
  • София
Книгата, която Роси четеше на басейна:

На 14 Turtle Alveston знае как се използва всеки пистолет на стената й. Тя знае как да хване в примка заек, да наточи острие и да разбие кост. Тя знае, че баща й я обича повече от всичко на този свят и ще направи всичко необходимо, за да я задържи при себе си.

Но тя не знае защо се чувства толкова различна от другите момичета в училище; защо границата между любовта и болката може да бъде толкова трудна за виждане. Или защо намирането на приятел може да е най-смелото и ужасяващо нещо, което е правила.

Понякога хората, на които трябва да се доверите, са тези, които причиняват най-голяма вреда. И това, от което са ви учили да се страхувате, е нещото, което ще ви спаси...

# 936

Забравили са я на магистралата, на връщане от шопинга

# 937
  • here and now
Пише... списък за шопинга...

# 938
Ферай има много странен нос. Малко като Пинокио ми е. Дали е ринопластика 🙄

# 939
също защо има такива вълнения за рождения ден на Бранимира, преди нея май беше Синтия рожденичка, за нея никакви купони и индивидуални срещи нямаше

# 940
На този Виктор не можеш да му налееш ум в главата. Загубена кауза. 😐

# 941
Ферай има много странен нос. Малко като Пинокио ми е. Дали е ринопластика 🙄
Да

# 942
Марто се хвали как Данка проси шопинг, а другите двама така се опулиха, но нищо не казаха, проявиха тактичност.

# 943
Не знам, но Даниела си е правила стринопластика.

"Ай ма закараш до града да напазаря"

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:03 от Poutine

# 944
  • ВАРНА
Имам усещането,че по-снимано е черното кученце отколкото Синтия.Много пренебрежително отношение от страна на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт