🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 290
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 900
Ама има прозрение: или аз съм глупав! Най-сетне Laughing
Виктор може да се мляска с Любомира, но Бранимира му е в ума и сърцето.

# 901
На Дана Реципрочната мога да й кажа, че даже и Вико има повече женска енергия от нея.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 902
На една красива и умна жена не ѝ се налага да си иска. Тя прави така, че мъжът сам да поиска да ѝ купи, да я заведе...
Но да, Даниела не е нито едното, нито другото, та....
И аз съм на това мнение. И мислех, че въпросната личност проповядва точно това в книгата си. Как с хитрост и поведение да омаеш и задържиш богатите мъже, и да ги накараш сами да искат да ти дадат света.  А тя отива изцепва "или ми купуваш неща, или нищо няма да получиш от мен и ще седиш на сухо" .. wtf?

# 903
Ехх, Косара, ти какво ли не умееш...

# 904
Стига с тези В-та и умрели риби! Дайте Мартино.

# 905
Ох, Васил ме валидира, тамън нещо се чувствах извън женската си енергия, но той ми припомни, че направих една пилешка супа…отново си влязох в женската чакра! Жив и здрав!

# 906
Косата: Не парадирам с нищо

Междувременно от началото на сезона всячески натяква и на ергените, и на участничките колко уникална и жена на място е уж 😂😂

# 907
забелязах аз, че ми хареса очите JoyJoyJoy

# 908
Косата: Не парадирам с нищо

Междувременно от началото на сезона всячески натяква и на ергените, и на участничките колко уникална и жена на място е уж 😂😂
То не е важно какво яйце ще снесеш,важното е как ще го окрякаш!

# 909
Тези млади момичета защо имат такива гуши на катове и двойни/тройни брадички? Слабички са иначе

# 910
Не мога да повярвам! Срещата на Васко и Косара ми е по-кринджава от тая на Виктор! Виктор дори ми стана миличък тоя път. Малко пообърка мъжки/женски род ама..нищо..

# 911
Васил има паразитна дума - Ок.

# 912
'Имаш очи, които се набиват на очи.' Васката изтрепа рибата в Шри Ланка с тия лафове.
Това с Мартин Бастуна също беше много забавно.
Вико малко се изложи с този сувенир като подарък за рожден ден, но да се надяваме в кутията, която подаде на Бранка да е имало нещо по-интересно.

# 913
плямпанията, които Косата ръси по адрес на Васил ги казваше почти едно към едно за Виктор, ама и двамата едни слепи...

# 914
  • here and now
Еййй голяма клюкарка Косара...

Общи условия

Активация на акаунт