🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 296
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Даниела ги гони една по една, сега е ред на Силвия Simple Smile .
Според мен първо ще си тръгне Ива, не представлява интерес за никого там, дано да си намери своя човек.

Прави ми впечатление, че май има деление сред рожденичките в предаването.. като отношение? на Бранка и купон даже ѝ спретнаха, за другите дали е имало по-специално внимание? Или не е влизало в сюжета и не са го показвали. Нещо и барманът им ми бяга от полезрение.

Мен Анета ме кефи. Право куме в очи и Марто подскача като ужилен. Донка обяснява за женските енергии и тя невинно пита дали е психоложка. Жегна Данка, че Мартин е стиснат и Данка взе да иска да я води на шопинг да го тества. На нея стиснат милионер не й трябва.
Именно. Анета е такава каквато е и не се опитва да се прикрива, забавна ми е, със сигурност и тя ще си има своите обожатели.

# 1 036
Много харесвах Виктор в началото. Определено е мой стил мъж ако така мога да се изразя. Харесва светли мъже.
Но до там.
Той ми е плосък, безличен и най-вече безхарактерен.
Не искам да влизам в събеседванена тема зодии, но ми прилча на мъж зодия рак.
Не съм гледала, каква му е зодията всъщност,
Овтращат ме такъв тип мъже, не само са готини и смирени и имат вид на възпитани и семейно настроени, но като задълбаеш малко по-натам се оказват едни пут...вци без характер, които предпочитат да оставят бурята да се развилнее и чак след края и, да се появят отново. Ужас !!! Жалко за добрата външност, жалко за благия характер, като зад тях стои плазподий ?

# 1 037
Риби е Витя май..

# 1 038
Рождените дни са по симпатии явно.. Анета на мен ми е супер забавна.

# 1 039
  • Stockholm
Да, излиза че Даниела също има капацитет да създава смут и е социопатна личност, което е супер. Психопат и социопатка да се съберат Joy

# 1 040
  • София
Розовия замък е забавна да. Но Мартин е прав че ако и беше дал роза друга песен щеше да пее. Прави шоу иначе. Ергените обаче си направиха гавра с нея и баса.

# 1 041
  • София
Виктор - Риби
Васил - Овен
Мартин - Козирог

Зодиите на всички присъстват в първия коментар...
Към момента eргените си кореспондират със зодиите по мои наблюдения.

Срам ме е за женките, които са моята зодия там - нищоооооо общо нямаме, ама нищо.

Розовия замък е забавна да. Но Мартин е прав че ако и беше дал роза друга песен щеше да пее. Прави шоу иначе. Ергените обаче си направиха гавра с нея и баса.
Да, това не беше много окей, защото не го заслужава. Като цяло не е ли и гавра самото ѝ влизане, както и на тази другата - и двете все пак останаха без рози.. кому бе нужно? Ако искаха ергенки за Васил, поне той да имаше някакви индивидуални срещи в София. Може пък и да си го заслужават, щом са решили да откликнат на продукцията и да отидат там, знам ли.

# 1 042
Мартин няма да може да направи нищо срещу Анета, на нея не й пука, тя е там за шоуто, ако ще да е един ден. На мястото на Васил бих й дал роза,  за да е инересно и да дразня Мартин. Simple Smile

# 1 043
Мартин успя да създаде поредните интриги, типично в негов стил - създаде конфликт между Васил и Виктор, започна да разчиства сметки със Силвия, не че доносниците заслужават нещо по-добро, но е голям психопат. Започвам да се възхищавам на Емануела, защото от хора като Мартин по принцип се бяга надалеч, но тя направи публична война, което е много смела постъпка.

Дам, триангулация. Като по учебник. Не губи никакво време.

Нямаше как да хареса Васил, абсурд. И с нищо да не беше прегрешил, Мартин щеше да измисли обвинителен акт. Защото видно е по-вървежен сред мацките, открадна Косара с лекота, победи на съзтезанието и най-вече — уверен е.

Мартин толерира Виктор само защото е смотан и не му е конкуренция нито за неговите жени, нито за светлината на прожектора. А, и защото доброволно и веднага сви опашка и зае ролята на бета в тяхната двойка. Васил дава отпор.

# 1 044
  • София
Мартин няма да може да направи нищо срещу Анета, на нея не й пука, тя е там за шоуто, ако ще да е един ден. На мястото на Васил бих й дал роза,  за да е инересно и да дразня Мартин. Simple Smile
Може и да го направи, защото нали отвърна с реплика да не знаят много как ще постъпи, дето казват другите "ще гледате и ще разберете". Утре ще е интересна церемония.

# 1 045
Нито съм догледала епизода, нито съм ви изчела, но не мога да не се изкажа за това, че постоянно се канят едни и същи хора на срещи. В началото имах съмнение, че Мартин и Виктор са се заинатили, но щом и Васил си кани само Косара, ми е ясно че това е продуцентско решение. За мен новите продуценти не знаят как се прави това предаване. Неписано правило е, че не се канят едни и същи хора (а може и да е писано някъде в библията на формата, не знам). Първо е скучно за зрителя, второ другите жени се усещат, че мачът е свирен и вече нямат мотивация да са активни.

# 1 046
Мартин успя да създаде поредните интриги, типично в негов стил - създаде конфликт между Васил и Виктор, започна да разчиства сметки със Силвия, не че доносниците заслужават нещо по-добро, но е голям психопат. Започвам да се възхищавам на Емануела, защото от хора като Мартин по принцип се бяга надалеч, но тя направи публична война, което е много смела постъпка.

Дам, триангулация. Като по учебник. Не губи никакво време.

Нямаше как да хареса Васил, абсурд. И с нищо да не беше прегрешил, Мартин щеше да измисли обвинителен акт. Защото видно е по-вървежен сред мацките, открадна Косара с лекота, победи на съзтезанието и най-вече — уверен е.

Мартин толерира Виктор само защото е смотан и не му е конкуренция нито за неговите жени, нито за светлината на прожектора. А, и защото доброволно и веднага сви опашка и зае ролята на бета в тяхната двойка. Васил дава отпор.
Абсолютно. Ревнува много от него и си измисли повод официално да покаже, че не му е приятен и да се разграничи.

# 1 047
  • София
Днескашния ден на Косара й беше много ентересен.
Както литяха до Париж, така завиха към клюките.

# 1 048
Мартин много да не знА, че бат Васко като нищо ще стане герой в клип на Емануела.

# 1 049
Тъкмо се радвах, че мъжете се сработиха добре...
Ама, и жените - тази година няма  сълзи даже. Роклите, грима и прическите са скромни, но няма толкова кифли, няма тормоз, няма разделение въпреки трите отбора, няма чак такива грешки в корекциите по телата. Е, по скромен е и бюджета, срещите в много бедна обстановка, чак се притеснявам на Даниела дали ще има какво да и се купи за деколтето.
Има си интриги, просто снимат много малко в къщата. Мен това най-много ме дразни, Тушев не изпускаше сюжетни линии.
Върнах си специално за Роси с Марто, много ме изкефи. Както видях в иг, не му мина булшита пред нея.

Общи условия

Активация на акаунт