🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 375
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 830
После ще ви дочета , но първо ще нахвърлям моите празни мисли по темата.
1 Шопинга на Даниела (казвам го , като жена на която през ум не и е минавало да изисква някой да я води ). Не зная защо но ми бие малко на тест. Извода ми от ситуацията , която наблюдавам визирайки Даниела и Анета (шрековица) е следният. Ако един мъж е влюбен в дадена жена , 50 -60 к са жълти стотинки , които той ще е щастлив да изкара , за да и ги даде. Ако същият този мъж , не е влюбен , и едно кафенце от машина , поискано от нелюбима жена , ще му се види , като висша форма на меркантилност и използвачество. Примерите давам образно
2 Другата интересна тема е "заедно в добро и зло". Има някакъв резон , между другото в думите на Мартин и Васко. Някой път , когато си в дупка ,и си се предал , имаш нужда от някой , който да ти бие два шамара и да те изрита от дупката. Другия , вариант е да търпи , да съчувства , да се мъчи тя да влезе в ролята на мъжа и да дърпа каруцата. Да това е много хуманно и мило. Но опита показва , че дълго жена няма да издържи. Не че няма изключения , има и не малък брой такива жени , но в задачата се пита ЗАЩО

# 1 831
Цялото поведение на Васил се върти около това да бъде най-харесван от останалите ергени, което само показва, че още не е пораснал. Не мисля, че харесва, което и да е от момичетата, човекът е влезнал да си рекламира бизнеса и да набере популярност, не виждам и да смята някоя там за равна на неговото ниво. Дори не харесва Косара- единственият нейн плюс в неговите очи е, че другите двама ергена са се облизвали за нея и той иска да се покаже като най-можещ, че да я хване в отбора си. Поради липсата на реален интерес към девойките успява за се държи и така “стабилно”, когато нищо не те засяга на лично ниво, няма как да избухнеш. В същото време нямам проблем да реже и да побеждава Виктор и Мартин, защото ги харесвам още по-малко от него. Мартин вече започва да се усеща, че не е на върха на хранителната верига и в един момент ще направи някой номер ала Игри на Волята.

# 1 832
Ал бънди, знам как се пише, умишлено го написах така, защото има поведение на коза.

# 1 833
Забравих да кажа - искам подкаст с Анета!!!

# 1 834
После ще ви дочета , но първо ще нахвърлям моите празни мисли по темата.
1 Шопинга на Даниела (казвам го , като жена на която през ум не и е минавало да изисква някой да я води ). Не зная защо но ми бие малко на тест.
На мен пък ми изглежда като подшушнато от продукцията. И всъщност хич не е лошо от зрителска перспектива - да видим какво има по магазините в Шри Ланка. 😁 Чакам я тази среща - особено на фона на другите (на по сокче на плажа). Липсват ми пищните и разнообрани срещи от миналите сезони.

# 1 835
От целият епизод ми хареса отговора на Мартина "Искам да избягам с теб преди тантрата." Satisfied

# 1 836
Цялото поведение на Васил се върти около това да бъде най-харесван от останалите ергени, което само показва, че още не е пораснал. Не мисля, че харесва, което и да е от момичетата, човекът е влезнал да си рекламира бизнеса и да набере популярност, не виждам и да смята някоя там за равна на неговото ниво. Дори не харесва Косара- единственият нейн плюс в неговите очи е, че другите двама ергена са се облизвали за нея и той иска да се покаже като най-можещ, че да я хване в отбора си. Поради липсата на реален интерес към девойките успява за се държи и така “стабилно”, когато нищо не те засяга на лично ниво, няма как да избухнеш. В същото време нямам проблем да реже и да побеждава Виктор и Мартин, защото ги харесвам още по-малко от него. Мартин вече започва да се усеща, че не е на върха на хранителната верига и в един момент ще направи някой номер ала Игри на Волята.
Понеже не гледам ИГ ако нямаш нищо против може ли накратко да обясниш какво е станало там?

# 1 837
Интересно момичетата не ги ли оставят да се разхождат из града, та да се налага някой да ги води на шопинг?

# 1 838
Интересно момичетата не ги ли оставят да се разхождат из града, та да се налага някой да ги води на шопинг?
Май им е забранено да слизат и до плажа.

# 1 839
Не, нямат право да напускат имението.

# 1 840
"Да захапИте"? Ама тя както говори, така и пише. Вярно е много специална. Joy

Не мога да спра да се смея JoyJoyJoy
Тъкмо мислех да пиша същото и видях следващият коментар - твоят Joy

# 1 841
С този "шопинг ход" Даниела цели преди всичко да намачка психически конкуренцията, да ги накара да излязат извън релси с това унижение за тях, да им се надсмее.. Бонус точките са новите парцалки и колие, както и дресировката на покорния спонсор 👌👍😏 Мартина и Анна-Мария какво правят още в този формат, а и извън него с Мартин, не е ясно. Явно достойнство и самоуважение са им някакви чуждици

# 1 842
Виктор показа най-зрели разсъждения от всички. Браво. Но наистина това хилене и лензене, когато говори Васил, беше излишно и детинско.

Мартин изложи и себе си, и Виктор, скачайки да брани честта му като на някоя крехка девица. Ако наистина му пукаше за братлето, щеше да го остави сам да води битките си, така се съзрява. Но Мартин искаше да си направи реклама на негов гръб и да се покаже като най-голям мъж от тримата. И да, много се тригърва от разбирателството между Васил и Даниела. Чурулика си му тя, определено. Стара котка е тя.

Васил също яко олекна с неадекватните тиради за силните мъже и слабите женички. Оставям настрана факта, че най-силните хора, които познавам са жени и на нито една не са ѝ пречели хормоните, менопаузата и намсикво. Но е смешно Васил, Мартин и Даниела да не могат да си представят ситуация, в която болест, финансови трудности, икономически и политически сътресения, лична загуба изкарват мъжа от строя за много повече от три месеца.

Специално Мартин, който дълго време е бил издържан от Емануела (да не говорим, че и на децата му може да е плащала нещо), и Васил, който не е успял да избута трите години бакалавър право в Англия в някой второ- или треторазряден университет, да ми говорят за мъжка сила, е голяма смешка.

Иначе Васил без никакви усилия доминира другите двама с език на тялото, с емоционалната си равност и с този монотонен глас и немигащи, заспали очи Joy Надявам се да покаже още от себе си, другите ги разгадахме.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:56 от Clare

# 1 843
Данка ако в действителност не е такава, а са и дали ролята на меркантилка от продукцията не смятам, че ще извлече много дивиденти както вървят досега нещата. Ако пък си е такава, искам да се влюби безпаметно (но в някакой ръбчо, щото тя любовта не пита) и ще забрави и пари и све. 😁 Не смятам, че е изпитвала истинска, помитаща, безусловна любов. Тя и затова ги плещи такива няма понятие от нея.
Понякога им завиждам като дадат пейзажите, но ги съжалявам когато лежат в басейна и гледат към безбрежния океан и не могат да се топнат.

# 1 844
Пълни глупости пишете , как Емануела ще е давала пари за децата на Мартин?Grinning

Общи условия

Активация на акаунт