🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 394
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 815
Какъв богат и силен мъж е Мартин 😂 На 40 години още зависи от тате Министър и мама Нотариус.. Това заведение Джанъм негова собственост ли е или е сложен в калабалъка на управителите, че някъде все пак да се осигурява маминият и да се води че работи. Срам и позор за всеки мъж е Мартин и точно защото още е мамино синче на 40 и парите му са немъчени, затова и го раздава толкова щедър към някакви златотърсачки. Какво би се случило утре родителите му да ги няма, а той да се разболее /това е дупката, за която трябва да се сещат всички, да не дава Господ/ И, тогава, къде ще остане любовта на избраници като Емануела и Даниела?? Вероятно бившата му жена и дъщерите му ще го гледат

# 1 816
Ергенът 2 се водеше Симфония от чувства. Ергенът 4 би трябвало да е Колко ми даваш?

# 1 817
Какъв богат и силен мъж е Мартин 😂 На 40 години още зависи от тате Министър и мама Нотариус.. Това заведение Джанъм негова собственост ли е или е сложен в калабалъка на управителите, че някъде все пак да се осигурява маминият и да се води че работи. Срам и позор за всеки мъж е Мартин и точно защото още е мамино синче на 40 и парите му са немъчени, затова и го раздава толкова щедър към някакви златотърсачки. Какво би се случило утре родителите му да ги няма, а той да се разболее /това е дупката, за която трябва да се сещат всички, да не дава Господ/ И, тогава, къде ще остане любовта на избраници като Емануела и Даниела?? Вероятно бившата му жена и дъщерите му ще го гледат

Емануела го е издържала мисля повече от година, когато мама и тати са спряли кранчето, защото не са я харесвали. По същото време е била с 2 деца. Тя го е казвала, а и той го потвърждава в интервюта. Така че в това отношение Емануела няма как да бъда обявена за меркантилна. А и тя изкарва доста добри пари от участия, за разлика от Даниела, която нищоправи, а даже и една риза няма да иска да му изглади.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 12:47 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 818
Аууу, каква динамика и отборите на бг- мамите за Виктор и Васил май се прегрупираха...Joy Вики, не се сдухвай- фенките ти се увеличиха рязко след вчера Stuck Out Tongue Winking Eye Аз обаче искам още от Бат Васко да видя....Бат Марто не ми се коментира, там май фенките са си константа.....

# 1 819
И кво? Следващия епизод ще гледаме Мартин да се влачи по шриланските сергии да купуват парцали и дрънкулки на Дъ фърст лейди/уайф?
Чудя се на другите мартинови кукувици как търпят тази арогантност?! Сигурно вече не им пука, даже в очите на Мартина виждам пламъче на отвращение и отдръпване и се надявам да не се лъжа.
На Голямата алфа какъв му беше зора да направи Силвия на пет стотинки, че била зинала да разправя, как бил целунал Мартина - срамува ли се от това? А, сетих се - "почувствал се е сякаш изневерява на жена си"...
Гнусна история.

# 1 820
Силвия пък първа трябваше да откаже роза - не виждам въобще какво прави в това шоу освен да свежда на Мартин клюките в къщата, което е доста долно. И как се разрева като се почувства застрашена, беше отвратително да осъзнаем, че толкова много и се иска да е разделена със семейството и децата си, за да е в центъра на събитията по телевизията.

# 1 821
Шрековица ми хареса, че не плю на себе си и има повече достойнство от повечето там.
Хубав екзит направи. 
Ако Мартин беше предложил отказаната роза на Ива със сигурност щеше да я вземе за си продължи курорта.
За сервитьорката да не говорим. С рев си заслужи розата.

# 1 822
Ергените и момичета не се следват в Instagram, това някакво правило от продукцията ли е ,и предишните години ли е било така

# 1 823
Силвия пък първа трябваше да откаже роза - не виждам въобще какво прави в това шоу освен да свежда на Мартин клюките в къщата, което е доста долно. И как се разрева като се почувства застрашена, беше отвратително да осъзнаем, че толкова много и се иска да е разделена със семейството и децата си, за да е в центъра на събитията по телевизията.
На Силвия грам не ѝ се занимава с децата и не ѝ се изпуска екзотичната аванта. Една загрижена майка ще е до децата си, а не да реве, за да стои на безплатното.
На коктейла ми направи впечатление Козара колко е широка, чак груба.

# 1 824
  • Обран бостан ;)
На коктейла ми направи впечатление Козара колко е широка, чак груба.

Косара е, но добре се получи. Wink

# 1 825
Ергените и момичета не се следват в Instagram, това някакво правило от продукцията ли е ,и предишните години ли е било така
Имат си правила за СМ, да. Казват им кой могат да добавят, кога могат да постват и не може съдържанието да разкрива или намеква за развръзката.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:29 от Lilly_85

# 1 826
Изгледах и аз.
На срещата-викторина никой не ми стори особено откровен, искрени имаше... но понякога човек може да е искрен, но не и откровен. Т.е. да каже нещо вярно, но да спести нещо много по-правилно за казване. Разбира се, в ситуацията, в която са е разбираемо. А и Мартин например какво очаква - някоя да му каже: "Само ме разочаровай и ще си го нахакам с всичките ти приятели!" Joy Уж подозрителен човек, но ми затвърждава мнението, че те са и най-наивните. А Даниелка си го тества, та знае ли се. Шопинга, освен всичко друго, е да провери дали той има сериозни намерения към нея.

Иначе Мартин определено си изревнува, че Васил и Даниела толкова сходно мсилене имат и се разбират лесно. Затова бе всичко, а не толкова заради Викторчо. Опита се да свие перките на "новобранката" и да му покаже кой е шефа. Васил реагира зряло, хареса ми. Извини се, обясни. Много показателен беше езикът на тялото им докато си говореха тримата... Васил, опитващ се да заеме повече място, разперил ръце на дивана, седнал удобно, отпуснат. Виктор - свит на една страна, точно обратното на този до него. И мартин, нервно потропващ с крак и поглаждащ брадата си, свъсил подозрително и без това доста схлупените си вежди. Картинка!

Мартина започва да избеснява, очаквам скоро да не й издържат нервите. Даниела е провокатор и сигурно ще продължи да й ги пили. Може би с АМ ще се опитат да й органзират нещо подобно, но да видим.

Жалко, че Анета си тръгна, за Ива не съжалявам. Но мисля, че и двете ще извлекат максимума от това предаване и е по-добре за тях да си тръгнат в този момент.

# 1 827
Мултимилиардери фалират, губят всичко и се оказват на дъното, ама наш Ганьа нЕма кой да го бутне, ей. Grinning

И при мен се пренареди класацията, Васил, давайки първа роза на Ферай, ми стана по-просто от Мартин и Виктор взети заедно. Пък за дълбоките му разсъждения няма да коментирам, толкова е плитко там, че и нокътя не можеш да си топнеш.

Виктор ме дразни, но беше абсолютно прав, че във връзката хората трябва да са си опора. Ако ще са заедно само на база финансова изгода, то това е просто държанка. Както и историята говори, рядко такива жени са държанки за дълго.

# 1 828
Абсолютни глупости дрънкаха и Васил, и Даниела. Думи, които би ги вписало в моден тренд, не и в реалността и в искрените човешки взаимоотношения.
Ако не можеш да подкрепиш мъжа си в трудното кога ще можеш? И въпросът е обичаш ли го изобщо или само го използваш? На първо място трябва да сме хора, да ни е мило за половинката, а след това да сме мъже и жени.
Ако вярват наистина в тези глупости, то определено това са хора с доста изкривено мислене, което е изместило любовта.

# 1 829
Коя е приятелката на Даниела, която не дава на мъжа си да се вижда с родителите си, понеже не ги харесва?

Нейните приятелки са все необвързани/разведени, освен Атанаска Бачорски, за която се знае, че е в конфликт с майката и сестрата на Даниел и те рядко общуват.

На мен ми е чудно коя е тази, която е тръгнала с бившият на Данка.
Иначе Марти бил голяма клюкарка- защо си казала това, на кой каза онова. после при Даниела ама ти нали каза не знам какво.. абе какво ще разпитваш кой какво е казал като в детската градина.
Момичетата започнаха да дебелеят и Бранка и Косара вече доста наедряха.

Общи условия

Активация на акаунт