🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 451
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 800
Ключът към мотивацията на Мартин да се изрепчи на Васил е в изречението "Васил само кима с глава и потвърждава всяка дума на момичетата", т.е - на Даниела. Дразни го синхрона в мисленето между Даниела и Васил, това, че му е носила храна и че е говорила насаме с него и се чувства застрашен на ниво мъжко его. Това му е тригърът на Мартин и няма нищо общо с това да защитава достойнството на Виктор. Застъпването за Виктор е просто удобна опаковка, в която да се самоизтъкне като доблестен защитник на по-слабите. От началото на сезона Мартин при всеки удобен момент уязвява Виктор пред момичетата.

# 1 801
Ау, какво лицемерие се вихри - точно в този форум никога не са се подкрепяли мъже в "дупка", влезте в произволна тема в СО и се убедете с очите си.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 16:37 от Spiritlight

# 1 802
Бре, ще върна сцената с въпросите на масата, явно аз нещо друго съм гледала. Започнаха с първия въпрос и май Синтия беше първа (без значение), се смути и запъна, чудеше се какво да отговори. Васил ловко и джентълменски я измъкна от ситуацията и каза - "Нека аз съм първи, за да се отпуснете. Моите страхове..."
Така. В този момент - Виктор, който от ревност разчете ситуацията, че Васил отново се пъне да е най-отпред, целият се изчерви и започна да се подхилква подигравателно. Играта продължи и при всяко включване на Васил - Виктор демонстрираше пренебрежение, като клатеше глава и се подсмихваше, доста явно.
Моментът, в който Васил му е казал, че би било добре да се изслушват съм го пропуснала, но ако е само това - малко му е!
Аз гледах същото нещо.

# 1 803
Обвиненията на Любомира за Даниела бяха изсмукани от пръстите. Не била такава с тях, каквато била с Мартин. Ми да, и? Никой човек няма универсално поведение с всички хора.

# 1 804
Дали Zendaya са я знаели в Асеновград преди 10години а.к.а когато Роси е била на 16…

# 1 805
Ау, какво лицемерие се вихри - точно в това форум никога не са се подкрепяли мъже в "дупка", влезте в произволна тема в СО и се убедете с очите си.
Като навсякъде 😀 Ако девойките бяха искрени, отговорът щеше да е :
Ауу, аз такъв прошляк нема да зема, само богат, да си живея удобно, ако тръгне да фалира, дигам гълъбите.
Васко: И аз много искам да съм богат и да имам държанки кат батковците / по-батковци от Марто де/, и да не ме помислят за скъсан нещо, много съм съгласен.
Виктор : Ауу, аз засега не виждам как да стана толкоз богат, като се сетя,че към момента съм поокъсал, и ставам морален.

# 1 806
Гледах ПО. Мъжът на Ива е от Кувейт и не говори български. Не се сърди на Мартин по скоро малко е объркана от първоначалното поведение на Вико към нея. Но е казал, че ако нямала брак щял да се пробва. И според нея Васил е позьор и с клишета се съгласява с всяка една жена и гледа да се хареса.
Ива подарява своя рокля(не разбрах каква и не чух точно, но май за абитуриентка), браво за което. Наистина много сладка ще ми липсва в предаването. Имаше кой друг да си тръгне.

# 1 807
Какво е ПО?
Гледах ПО. Мъжът на Ива е от Кувейт и не говори български. Не се сърди на Мартин по скоро малко е объркана от първоначалното поведение на Вико към нея. Но е казал, че ако нямала брак щял да се пробва. И според нея Васил е позьор и с клишета се съгласява с всяка една жена и гледа да се хареса.
Ива подарява своя рокля(не разбрах каква и не чух точно, но май за абитуриентка), браво за което. Наистина много сладка ще ми липсва в предаването. Имаше кой друг да си тръгне.

# 1 808
. "Той по-скоро рекламира себе си, а не бизнеса си. Не повтаря по 10 пъти на епизод "Имам ресторант", както една дама все казва "Имам книга".

Точно така рекламира себе си👍🏻,но ако някоя прехласната девойка иска да го види на живо и да му иска" автограф"🤣Знае къде да го намери,той нали все там виси...

# 1 809
Мене пък ми хареса Мартин като сподели на Виктор, че реално работи, за да си издържа семейството и за да "глези и прави кефа" на жената до себе си. Де да бяха така всички мъже!
Имайки предвид колко глези и прави кефа на жена си и децата си ми е трудно да го повярвам. А по отношение на Даниела дето искала силен мъж винаги до себе си - аз пък искам мъж, който да има емпатия, да може да обича, подкрепя, но и да е емоционален - тоест не искам някакъв бездушен хладилник до мен. Но тя според мен имаше предвид кинтите. А в този живот се случва всичко. Даже най-богатите падат от високото и понякога са в затруднено положение. Сигурно при първата спънка ще си потърси друг гостоприемник и ще му пробутва философиите си за силните мъже, което на нейния език означава богати мъже.
Виктор и Мартин в комбина ме дразнят, и двамата не харесват Васил, на него пък не му пука. Браво. Мартин се опита да превърне Ергенът в "Шоуто на Елвиса", но определено не е това идеята.

# 1 810

Браунито нещо разказа на Мартин, ама ние не разбрахме. "Всичко ли му изтропа?" - пита лапето, " дума не съм му казал" - отвръща чичо.
Накрая май май  бат Марто ще решава за малки брат - "Взимай Любчето. Брат'чет, тя те обича!". Joy
Има някаква стратегия в момента, Виктор наблюдава и разпитва мартиновата фаворитка и обратното.

# 1 811
Логиката на Даниела, Ферай и, учудващо за мен и Васил, е следната - ако един мъж влезе в кофти период и се чувства зле, пускай хронометъра и, ако на 6-я месец още е зле, зарежи го, та да му стане още по-зле. Направо ме избива на агресия от подобни изказвания. Но дори и да приемем, че Васил все още е млад и няма достатъчно опит, то на Мартин трябваше да му светне голяма, червена лампа от подобни изказвания. Защото, както всички знаем, когато е бил в кофти период - отхвърлян от родителите си и без пари, точно жената до него (Емануела) го е подкрепяла и дори издържала - и то при положение, че е имала и две деца, за които да се грижи. Направо си заслужава жена, като Даниела - явно не си е научил урока и му трябва още.
Изобщо не вярвам на Емануела, че е бил без пари и го е издържала. Тя казва това за всичките си бивши. Как пък не намери едно гадже, което може да си плати тока без нейна помощ?!

# 1 812
В този енергиен хаос накрая ще настъпи регрес до отвратителния израз, че всеки мъж го обича истински само майка му.

# 1 813
Мартин и Даниела - все повече се чудя дали Мартин ще се наиграе с Даниела, която е изключително меркантилна и крайно нелоялна към партньора си или Даниела ще се наиграе с Мартин. Защото той се показва, като изключително ревнив и обсебващ, а според мен и доста стиснат. Не смятам, че има чак толкова пари, колкото се опитва да го изкара, а и не се знае мама и тати дали пак няма да спрат кранчето, като изгледат предаването и се срещнат с Даниела. Освен това Даниела е стрелец - вижда се, че обича свободата и пътуванията. Мартин няма да й даде тази свобода, няма да я пусне да пътува сама с приятелки, камо ли пък да й даде пари за тези пътувания. А и той самия не обича пътуванията. Мисля, че те двамата няма как да си паснат в реалния живот.

# 1 814
По-скоро на Мартин ще му писне от Даниела. И то не защото е меркантилна - това очевидно не му пречи. По-скоро ще му писне, защото е цуплива и мрънка.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 13:26 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт