🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 605
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 980
За нашето спокойствие не берете грижа , киселяци дал Господ , ако ме разбирате . И аз и се дразня , но да не изкиселяваме съвсем
Мартина и Ана Мария , просто си мислят , че са влюбени , заради обстановката , заради егото , че са пренебрегнати. Като излязат и рязко ще им мине

# 1 981
Даниела се тагва от Малдивите.

# 1 982
  • София
Явно едно от малкото хубави неща на предаването е, че е създало някакви добри познанства. Ергенки са се намерили и са си паснали, това е супер, друго едва ли се е случило.

Видях мега пипнатата снимка на Мартина, Буба,и Косара.. няма шанс да ги познаеш почти.

# 1 983
Пусни да я видим, че не ми се търси. Pls.

# 1 984
Даниела масово трие коментари и блокира хора, които и пишат за Happy man

# 1 985
Даниела масово трие коментари и блокира хора, които и пишат за Happy man
Това иде да покаже, че....Не сме сгрешили

# 1 986
  • София /Абсурдистан
Е кой друг ще я заведе на Малдивите, едва ли тя е спечелила пари за такава почивка.

# 1 987
Тя що първо не плати запорите си, пък после да ходи по запоите.

# 1 988
Готина е Любка в Инста.

# 1 989
  • Вестерос
Дали ще захапят Косара сега, че само тя прие двете рози? Не мислА! 🙄 Двойният аршин на почит е.

Гледах го на три пъти и не разбрах кога Роси е говорила с Виктор вчерашния епизод да се изяснят? Видях я само с Васил.
Косара знаела руски от няколко месеца в Казахстан, припадам... Полиглотка 🤣

Любомира е солета, нормално да е с най-тънки крака.

Клаудия трябва да й светне лампата, че Виктор не я брои за ...  При даване на розите на Любомира й каза, че са ин и ян, демек другите са излишни вече..

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 22:21 от Tiffany А

# 1 990
Абе не знам какви коментари трие Даниела под снимките в профила си, според мен не смогва. Току-що хвърлих едно око - заливат я с неодобрителни коментари, че е меркантилна, фалшива, че ако продължава да не работи, за мъжа ще бъде само разход и нищо повече, че е неграмотна и пр. и пр.
Какво е трила? То под всяка снимка сто коментара в този стил. Не я харесвам, но чак ми стана неприятно.

П.п. Коментари за любовника й не видях, явно само тях се старае да трие.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 23:04 от Tess d`Urberville

# 1 991
Любовникът семеен ли е? Някакъв го криха в риалитито на Бачорски. Беше смешно защо изобщо е там в такъв случай. Иначе рекламираха доста Хепи.

# 1 992
Някой писа тук, че е много женен.

# 1 993
  • София /Абсурдистан
Много е женен. Ама тя пък не е дала зор да се омъжва за него, така че …

# 1 994
Като се замисля, досега от всички сезони толкова фейк персона, като Даниела не е имало.

Общи условия

Активация на акаунт