🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 593
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 010
Тя че е любовница, може би в минало време вече, ясно, но кой мъж с позиции ще я търпи,да го излага по тоя начин, как няма да се разбере, че.точно на него е любовница? За мен това е приключила история, може би стари снимки от там, или на всяка цена е отишла, за да дразни някой навън, но едва ли ще е там със хепито. Тя може да върти ако си иска 10 бизнесмена, но да стане съпруга и на един дългосрочно,  няма да успее. Ако успее, пак няма да е доволна.
Какво е давала Александра на хората, че много странно прозвуча?
 А другата детската пихоложка, нали щеше да се гърми покрай нея много, песни щяха да издават, програми за отслабване , сайтове щяхме да гледаме от нея, колко лъжи видяхме миналия сезон на ергена хаххаха

# 2 011
Ако не й пука от общественото мнение, предвид, какво е то - много по-добре за нея.

# 2 012
Аз сега изгледах епизода от вчера. Васил леко ми стана неприятен след като сряза Виктор и пак заточи лиги по селската принцеса. Не че съм фен на Викито, но Васко Да Гама наистина си е повярвал, че иде от Лондон, а не от село Рупча. Този път Клаудия страшно ми хареса. Сега си изясних защо Даниела ми е толкова дълбоко противна. Аз разсъждавам и винаги съм разсъждавала като Клаудия  - не обичам подаръци от мъже. Ако имам нужда от нещо, предпочитам сама да си го купя.

# 2 013
Такива хора, ако имат труден период, няма просто да си намерят някаква работа за 3к на месец да позакърпят положението като някой редови счетоводител или айти. За тях това е унижение, падение и загуба на време. Ще почнат да мислят нови схеми, нови бизнес планове, което отнема месеци, години и я стане, я не.
Точно затова ми е смешно като някой казва, че преди няколко години Мартин е нямал пари (по повод на твърденията на Емануела). Има разлика между представите за бедност на един пенсионер, който живее с 500 лв, един бачкатор на 3000 лв и някой като Мартин, който е роден със сребърна лъжичка в устата. За повечето хора да нямаш пари означава да нямаш средства за храна, сметки, да не можеш да си погасяваш кредитите или да ходиш пеша до работа, защото не можеш да си позволиш зимни гуми. За Мартин нямането на пари е да не остане за бакшиш на оркестъра и да трябва да си купи риза от 50, вместо от 500 лв.
Мартин е работил за майка си. Бил е и управител в нейна фирма. Преди това и бившата жена на Мартин също е била управител. След развода вече не. Мартин също е бил махнат като управител за един период от 2–3 години.
Може да се проследи историята в интернет. Този период съвпада с връзката му с Емануела. Родителите му са отрязали финансово в този период.
Скрит текст:
Така, че Еманула вероятно е права, че в този период не е имал пари. Тя казва, че е имал апартамент. Срещу ипотека е взел заем и е вложил участие в ресторант/и.

# 2 014
Даниела е на Малдивите,а Мартин е на рожден ден на Косара в момента -интересно

# 2 015
Даниела е на Малдивите,а Мартин е на рожден ден на Косара в момента -интересно
Заработва момичето, я спомени, я нещо друго..
За Роси щях да кажа, дано се съвземе по някое време това момиче и да се погледне отстрани, да живне и да излезе от тоя детски период, по това са си сходни с Викторчо, но едва ли. Тя и Васил грам не си отиват, но поне да пробва.
А в епизода беше просто потресна, това са ти направят " комплимент ", че приличаш на някоя си известна жена, й било най- големия комплимент! Бога ми, толкова тъжно и смешно нещо от жена на нейните години, не била чувала такъв хубав комплимент, след 16 си година ли какво каза?!

# 2 016
Знам ли дали й пука, би трябвало поне. Но тя не е тъпа и изначално трябваше да се сети какъв обществен отзвук ще предизвика с поведението си. Дори откровените жрици пробват да го играят дами, а тя - не. Искам пари, подаръци, да ме глезиш, а аз да не работя и да съм за красота! Прекалено арогантно и открито декларира нещо, което хората, от кумова срама поне, биха скрили. Знам, че има и фенове, заради тази безпардонност.
Пари не знам колко успя да изпроси, но масова неприязън успя.
В тази връзка, поствам мнението на дизайнерката Евгения Борисова за Даниела и отчасти за Мартин:

Тази дизайнерка и тя да яхне вълната. Много са ми смешни. И като вземат да четат морал такива хора... 😂😂😂

# 2 017
На Мартин следващата психоложка  Wink
https://www.facebook.com/share/r/1DRXDrESTH/

# 2 018
Интересно все пак с кого е Даниела на Малдивите. Снимките са приключили преди месец, доста бързо се е ориентирала.
Постнала е снимка с коментар : Любимото НИ място на Малдивите ?!

# 2 019
Интересно все пак с кого е Даниела на Малдивите. Снимките са приключили преди месец, доста бързо се е ориентирала.
С Вероника Михнева

# 2 020
  • София
Александра, коя беше...
Детската психоложка, от предния сезон, дето пиеше, не са ли я уволнили?
Даниела, защо ме изключи коментарите ако може? И любовника един дебел чичак ли е...как тъй се е насадила след като проповядва нейната философия за живота?
Като се замисля, досега от всички сезони толкова фейк персона, като Даниела не е имало.
Ааа, има много по-фалшиви. Капитонова, която се оказа в 7 годишна връзка и след предаването почна да продава “ритуали за пари” - каквото и да значи това. Александра, която се представи за психолог, а всъщност надрусваше хората по семинарите. Онази детската психоложка, която се напиваше всяка вечер и се оплиташе в лъжите си. Надя и Йоана, които не казаха едно откровено нещо за себе си - нямаше други такива псевдо-моралистки. Сигурно и други има, но не се сещам.

# 2 021
С Вероника Михнева

А спонсорите ? Сигурно са извън кадър. И кой отива с приятелка на Малдивите? Завиден стандарт…

# 2 022
Ооо, чудесно отговаря Даниела, браво.

# 2 023
О, сега ще е тагване само от такива дестинации да се пукат душманите и да гадят с кого, къде.. Да не мислите, че ще се тагне от Чепеларе. 😁

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 12:37 от *Амбър*

# 2 024
  • някъде другаде
Някой, който може да и осигури 50-60к на месец.

Общи условия

Активация на акаунт