🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 563
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 040
Аха, е, явно сега на Малдивите и двете преоткриват себе си.

# 2 041
Скрит текст:

Ей ги на Данчето снимките от Малдивите. Ако питате мен, малко е тъжно да качваш снимки от интернет и говори за критично ниво на незнание, че в Гугъл могат да се търсят и снимки…ама. Ама пък, ей на, как да сте на Малдивите за без пари. Grinning Последвайте ме за още съвети.

# 2 042
Фалш = Даниела Рупецова - Айгюл

# 2 043
Скрит текст:

Ей ги на Данчето снимките от Малдивите. Ако питате мен, малко е тъжно да качваш снимки от интернет и говори за критично ниво на незнание, че в Гугъл могат да се търсят и снимки…ама. Ама пък, ей на, как да сте на Малдивите за без пари. Grinning Последвайте ме за още съвети.
🫣
Е, стига, де...
Тъкмо щях да напиша - защо се излага така, но тя се е излагала и много повече, тъй че нищо ново.
Явно, след излизането им не се е получило между нея и Мартин, въпреки всичките й женски трикове и красота, и тъй като него го канят по купони "ергенките", а нея - не, сега се пробва да им натрива носовете с дестинации. "Купонясвайте си вие в Джанъм, аз се пека на Малдивите..." . Нещо такова изглежда.

# 2 044
Скрит текст:

😂😂😂 Спамя,но това е най- смешното и едновременно най- жалкото нещо, на което ни подлага тази "консултантка "😂😂😂

# 2 045
Може снимките от Малдивите да са с идея прах в очите , заради развръзката

# 2 046
Скрит текст:

Ехааа, ай стига бе… 🤣 Защо са толкова жалки.. просто някакво дъно е това да постваш чужди снимки. Тя не знае ли, че това е лесно проверимо. 😀 Сега ще напишат някоя статия за нея, че е измамничка.
А видяхте ли из нета ми се мерна статия, че книгата ѝ е крадена и е преписвала от някаква друга?

# 2 047
Толкова ли не е могла да направи хубави снимки там, че до гугъл е опряла 🤔😂😂

# 2 048
  • София
За мен участието на Мартин е голям гаф за сезона. Не е спасил, а опропастил предаването. Такъв типаж изобщо не трябва да се предлага на публиката, далеч е от всякаква представа за ерген. Пълен палячо, момите за него и те са златотърсачки. Каква любов, какви 5лв. Освен ако целта не е била да покажат на хората как не трябва да живееш живота си. Жалко, че Виктор се учи от него. Колкото и да е недодялан в отношенията си, в пъти го предпочитам. Следващия епизод с шопинга е срам, даже не знам ще го гледам ли. Ужасно е да се показват такива отношения. Защо са му верни неговите кандидатки - защото е най-богат ли?! Нима с нещо показа повече внимание към тях, че неговите са лоялни, а на Виктор се разбягаха? Просто провал е неговото участие за мен.

# 2 049
Хахаха падам с тази,голям образ.Значи представете си колко не ѝ пука от хейта,колко ѝ е важно да натрива носове.
Да,някакъв мъж на същия принцип-  като savii със снимките,само че той разкрил за книгата ѝ.Плагиатство отвсякъде.Но най-интересното в целия случай е как жена без мъж ни учи как да си хванем мъж..и то богат.ПрипадВам! Joy(ох,как ми липсва припадащата мишка).
Толкова ли не е могла да направи хубави снимки там, че до гугъл е опряла 🤔😂😂
Дали изобщо е там се питам аз.

# 2 050
Мартинките са лоялни и не бягат като Викторианките, защото по тези заведения ходят, в които и той, с този тип хора общуват, не искат да си навличат гнева му отвън, а и се надяват да намажат контакти, среда, мъж, покрай Мартин.
От Виктор се вижда, че полза не може да се извлече и като не обръща внимание на някоя, тя нищо не губи, ако се преориентира.

# 2 051
Даниела изтри двете снимки от Гугъл. Явно чете темата. Здрасти, Дани, какво ново? 😁

# 2 052
Неее, това е още по-тъжно, стига. Grinning Grinning Grinning

# 2 053
  • Stockholm
Минавам и аз да поздравя мумифицираната пишманписателка Дани Малдивите, въпреки че игнор и забрава са по- правилни стратегии за такива като нея  Flowers Hibiscus

# 2 054
  • София
Не следя Даниела, но може би просто манифестира Малдивите. Онагледила е желанието си, пък ние решихме, че е там. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт