🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 126 027
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 265
Косара действително ми се видя с широк ханш, но Мартина не съм забелязала нито да е широка, нито да е с "едър кокал", каквото и да означава това определение. Напротив, доста хубаво и хармонично тяло има.

# 2 266
Явно Косара е универсалната красавица, която се харесва на всички мъже.
По-скоро защото минава за екзотична.

# 2 267
  • Варна
Видях някакво клипче, на което бяха Синтия и Клаудия. Втората е със сменен цвят на косата, който мнооого й отива. Браво.

# 2 268
Косара ми е като сладка кръгла поничка. Нито ми е хубава, нито ми е секси, а пък с държанието си на махленска клюкарка, придобива вайб на Тьотка. В предаването не видях Виктор и Мартин да проявят интерес към нея (даването постоянно на роза от Мартин, не се брои, не подходи въобще към нея). Васил и той макар да твърди, че е заинтересуван от нея, не показва никаква тръпка към Косара и даже не я докосва. Според мен е тикана от Продукцията и насила й изградиха ореол на най-харесвана мома. Ясно е, че и тя не е случайна, та накрая само хората на Продукцията да спечелят- Данка, Люба, Козара и само Бранимира им е прът в колелото, щото е такъв борсук, че вече никой я не ще. Ама пък хубав РД й спретнаха целия персонал.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 18:20 от albaaa

# 2 269
Гледах подкаста с Ива, много е мила и естествена, лесно води разговори. Има чувство за хумор и самоирония.

# 2 270
Косара ми е като сладка кръгла поничка. Нито ми е хубава, нито ми е секси, а пък с държанието си на махленски клюкарка, придобива вайб на Тьотка. В предаването не видях Виктор и Мартин да проявят интерес към нея (даването постоянно на роза от Мартин, не се брои, не подходи въобще към нея). Васил и той макар да твърди, че е заинтересуван от нея, не показва никаква тръпка към Косара и даже не я докосва. Според мен е тикана от Продукцията и насила й изградиха ореол на най-харесвана мома. Ясно е, че и тя не е случайна, та накрая само хората на Продукцията да спечелят- Данка, Люба, Козара и само Бранимира им е прът в колелото, щото е такъв борсук, че вече никой я не ще. Ама пък хубав РД й спретнаха целия персонал.
Между другото, в темата за спойлерите преди време пишеше за купона на Бранимира и се спекулираше, че и тя е връзкарка… Защото 2 други момичета имали рожден ден през няколко дни и за никоя от другите нямало нищо - общо взето много се сдухали… Едната е Синтия, другата - не помня. Май Ива.

# 2 271
  • Вестерос
Да, Синтия и Ива, ей така между другото им мина рд-то

# 2 272
Със сигурност е човек на някой от Продукцията Бранимира, ама не можаха да я лансират, или пък я опазиха. Незнам ама доста негативен образ й изградиха, а като си спомня беше най-красива за зрителите в началото.
На Ива и подариха цветя Ергените и Мартин я покани на групова среща, ама на Синтия, не помня да са й дали цветя.

# 2 273
  • София
На Синтия Мартин и донесе една  кутийка уж от Виктор. Толкова. За другите поне букети и торти има.
Парти от момичетата не се знае, може и за другите да е правено, но да не е излъчено.

# 2 274
Нали казахте, че Мартин бил на рд на Косатката, затова погледнах в иг й, него не намерих, но видях една друга Косара, по- слаба, много по- секси се опитва да бъде, има нещо там, толкова да кг да е свалила, има мъж зад това, но дали е Васил, малко се съмнявам вече. АМ мернах и Бранимира. Бранимира може да е бурсук, но повече я търпя отколкото грубата Буба,  мята тия ръце там и някак си случайно винаги е в центъра на интригата дотук, злослови, но някак си излиза чиста от всичко, нз как го постига, сто про е любимка на някой в продукцията. Много е натоварващо това навсякъде някой да е връзкар и да си личи, демотивиращо, но явно трябва да се приема са нормално.

# 2 275
А още повече, че и най-смотаните са. Най-грозните, с най-кофти характери.

# 2 276
но видях една друга Косара, по- слаба, много по- секси се опитва да бъде, има нещо там, толкова да кг да е свалила,

Нормално - използват се филтри за изтъняване, даже и слаби момичета ги използват допълнително.

# 2 277
Туджаров каза в Надкаст,че другия месец започват снимките на новия Ерген

# 2 278
И аз си пуснах Надкаст с Ива. Не е глупаво момичето. Говори добре, адекватен речник. Мисълта ѝ тече гладко. Не звучи злобна и има самоирония. В предаването като че ли изглеждаше по-куха (но те и не я излъчваха много).

# 2 279
Туджаров каза в Надкаст,че другия месец започват снимките на новия Ерген
Коя ли ще е новата жертва ?!
След тези неуспешни сезони … без реална връзка и нещо повече … кой ли се е навил ?!

Общи условия

Активация на акаунт