🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 949
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 325
Ива е много сладка, но въпреки кукленския си Барби вид ѝ липсва женственост в излъчването.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 12:20 от anonymiss

# 2 326
Какво означават черните рози?

На мен Ива също ми беше симпатична.

Може да ги даде на Мартина, Силвия и Анна-Мария като знак, че вече е избрал Даниела и това е финала за него

# 2 327
Това също е от анонса:

Кулминацията в предизвикателството ще настъпи с анонимното запитване към Даниела: "Защо криеш, че си във връзка?", за чието авторство Наум ще бъде принуден да се обърне за съдействие към графолог. А кой е задал въпросът предстои да се разбере в следващите дни.

# 2 328
Ива каза, че извън снимките Силвия им пускала само чалга. Отвратително.

# 2 329
Ива каза, че извън снимките Силвия им пускала само чалга. Отвратително.

Това пък грам не ме учудва.
По- скоро съм изненадана, че Ива явно не си пада по тази музика.

Иначе Ива сама по себе си ми е изключително невзрачна.

# 2 330
  • somewhere near the sea
Изпуснала съм момента на баса относно Анета (т.н. Шрековица). Може ли накратко някой да ме осветли?

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 16:39 от Marsia

# 2 331
# 2 332
  • България
Ива много ми хареса в подкаста. Подобна ми е на Алек по държание. Досега подкастът с нея ми беше най-интересен и съдържателен за слушане. Работила е в Дубай нещо с продажба на коли.

Анета си е с провинциален манталитет, в лицето - същата история. Много бърбори и нищо съществено не казва. Не е лошо момиче. Подкаст с нея не мога да слушам.

# 2 333
Малко нескопосано ,но скрийншотнах ...

# 2 334
  • Вестерос
Мартин ще даде три черни рози тази седмица, така пише в анонса
Явно за Мартина, Ана- Мария и Силвия- бай бай. Даниела победител и двамцата някъде саминки.

Май и секс ще има..

# 2 335
Изпуснала съм момента на баса относно Анелия (т.н. Шрековица). Може ли накратко някой да ме осветли?

След като я обсъдиха, се хванаха на бас, че който загуби там някво си тяхно състезание между тримата, ще я покани той на среща или ще й даде роза..забравих кое от двете.

# 2 336
Изпуснала съм момента на баса относно Анелия (т.н. Шрековица). Може ли накратко някой да ме осветли?

След като я обсъдиха, се хванаха на бас, че който загуби там някво си тяхно състезание между тримата, ще я покани той на среща или ще й даде роза..забравих кое от двете.

Ще й даде роза, Мартин загуби и й даде, но тя я отказа.

# 2 337
  • München
Здравейте прекрасни 🌹
Във форматите извън България, черна роза означава "последен шанс".

# 2 338
Здравейте прекрасни 🌹
Във форматите извън България, черна роза означава "последен шанс".
Зависи от държавата. В някои страни (например Австралия) черната роза означава специални привилегии. Например носителката на черна роза може да открадне среща от друга участничка. В други държави пък черната роза отключва мисия. В трети - символизира последен шанс. В четвърти е предупреждение, че нещо ще се случи с това момиче (например влиза някой неин бивш).

# 2 339
  • София
Много часове отделих и изчетох всичко, което сте писали от излъчването на епизодите от миналата седмица. Не ми попадна информация за Васил. За Мартин и за Виктор се знае доста - кои са, какви са, с какво се занимават, бивши гаджета, майки, бащи, бизнеси, предишни медийни изяви... За Васил - нищо. Пропуснала ли съм нещо? Различно от това, което самият той каза при влизането си в предаването?

Откакто гледах "Хубава жена" имам една романтична представа за начина, по който мъжете подаряват дрехи, бижута и разни други неща на красивите жени. Тая Даниела ми обърна представите на 360 градуса (то не че тя е красива жена, де, но поне за такава се мисли)! Така ли става в живия живот? Държанката се лигави и си проси? Знам, че тук държанки няма, разбира се, та едва ли ще сподели някой от личен опит, но може да сте чували как се прави. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт