🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 972
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 310
Аз не гледах последните 3 епизода и в крайна сметка не разбрах Мартин развърза ли кесията за шопинг?

# 2 311
Утре ще видим как продукцията ще се охарчи, а не Мартин.

# 2 312
А дали няма и Мартин нещо да плати?
Пред очите ми са спечените физиономии на Васко и Виктор, като им каза, че иска-не иска, ще води Даниела на шопинг.
Ако имаха бюджет, може би нямаше да стоят като *с напълнени гащи*

# 2 313
е нали сюжетната линия за Даниела и Мартин трябва да върви някак си и да й се задоволяват прищевките от Мартин. всичко е театър.

# 2 314
Те нали в промотата пишат пазар за над 200 000, ама рупии, което е малко над хиляда лева. Колко пък да се охарчи Мартин...

# 2 315
  • Обран бостан ;)
е нали сюжетната линия за Даниела и Мартин трябва да върви някак си и да й се задоволяват прищевките от Мартин. всичко е театър.

Предполагам след срещата всичко ще бъде изложено пред останалите дами , като на сергия в Илиянци. Wink Гледайтиии, завиждайтииииии. Trollface

# 2 316
За мен беше ясно, че ще има шопинг още като отделиха време да излъчат така натъртено разговора между Данка и Мартин. За продукцията - раздвижване в иначе скучните, монотонни взаимоотношения, за Мартин - изпъква като главен герой отново след засенчването от Васил, за Данка - реклама на книгата, всички печелят от такова развитие. Най-доволен ще е Мартин от цялата интрига с шопинга. Имам чувството, че той се храни от интригите, които сам създава, иначе му е скучно. Освен това ще тестват колко от Мартинките ще се примиряват с безкрайните унижения и ще останат въпреки тях.

# 2 317
След този шопинг за задоволяване на женските нужди на Даниела /както някой точно писа вече и на мен ми прозвуча като санитарни материали Smile/, най-добре мартинките да си хванат "мартинките" и да се разселят по другите отбори. Така и така Мартин заяви, че Даниела му е избраницата и ще й е верен, поне да го оставят и без никакъв избор, и да иска да избяга от Д. да няма при коя да отиде Bowtie

# 2 318
  • някъде другаде
Тази Силвия, освен да се надява тайничко да я вземе Марто за мениджър в заведението или нещо такова, иначе не си обяснявам тази излагация, на която доброволно се подлага.
Е чак пък мениджър , та тя нали е сервитьорка,  така че и на това ще е доволна.

# 2 319
Силвия е ясно, че се бори за работно място в Джанъм Созопол. Само че такива натегачки като нея най-много ги юркат, срещу кофти работни условия.

# 2 320
В Созопол работи на позната сина ѝ. Който е студент и на 21г зимата е в Сф в Джанъм лятото там. Такива младички си търсят. Силвия е малко възрастна за сервитьорка. Изобщо на тези години и с две деца как не ѝ се занимава с нещо по сериозно. И във формата не ѝ е мястото, но пък ми е симпатична.

# 2 321
Е как сервитьорка, тя се бори за управителка.

# 2 322
Учудващо какви симпатии има за Ива. Не е лошо момичето. По мое мнение, приятна, но сухарка и демагог (особено в частта с бившите гаджета и приятелството мъже-жени).
Само си представям, ако беше мъж, който все още е документално женен, какво щеше да е тука.
Подкаст 1ч. и 30мин и не стана ясно защо Ива все още не е разведена. Едвам се спомена за това с какво се занимава, а дали я издържа мъжа й трябва да се досещаме.

# 2 323
Мартин ще даде три черни рози тази седмица, така пише в анонса

# 2 324
Какво означават черните рози?

На мен Ива също ми беше симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт