🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 983
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 295
Аз от писмото на Косара останах с впечатление, че майка ѝ е била болна, тежко, но за щастие се е оправила. Въобще нищо в него не ме навя на мисли за сценариите, които се изписах тук.

И аз така. Разбрах че е загубила майка си..помислих де..като чете писмото.
А то наква глупост май е било..така ли?

# 2 296
По въпроса за Роси и защо се е отделила - когато тя отговори на Мартин, защо се е преместила - личи си, че е съвсем друг типаж, да, има проблеми с това, че иска внимание, но то кой не иска. И си личи, че нея наистина я интересува човека до нея, а не какъв портфейл има. Освен това, смятате, че типажът на Ергенът е такъв и тя трябва да е преценила къде е влязла, но тя идва от Щатите, а там предаването има съвсем друг тип участници и няма нищо общо с нивото, което има в България. Каквото и да си говорим, има двойки, които си живеят щастливо след Ергенът и са останали заедно доста дълго време, т.е. тя е видяла какво е направило предаването там. Как може да прецени, че ще попадне в такава ситуация, в която жените влизат за реклама и за последователи, а не за истинска любов? Нормално е да се чувства не на място и да се изолира от тях.
Там са по-големи скандали и от тук. А за това колко успешни двойки има - сигурно 3-4 от 30 сезона. Другите късат до няколко месеца след предаването.

# 2 297
  • в сърцето на един мъж...
По въпроса за Роси и защо се е отделила - когато тя отговори на Мартин, защо се е преместила - личи си, че е съвсем друг типаж, да, има проблеми с това, че иска внимание, но то кой не иска. И си личи, че нея наистина я интересува човека до нея, а не какъв портфейл има. Освен това, смятате, че типажът на Ергенът е такъв и тя трябва да е преценила къде е влязла, но тя идва от Щатите, а там предаването има съвсем друг тип участници и няма нищо общо с нивото, което има в България. Каквото и да си говорим, има двойки, които си живеят щастливо след Ергенът и са останали заедно доста дълго време, т.е. тя е видяла какво е направило предаването там. Как може да прецени, че ще попадне в такава ситуация, в която жените влизат за реклама и за последователи, а не за истинска любов? Нормално е да се чувства не на място и да се изолира от тях.
Там са по-големи скандали и от тук. А за това колко успешни двойки има - сигурно 3-4 от 30 сезона. Другите късат до няколко месеца след предаването.

Ми не  знам, в някоя от темите гледах статистика, не са малко, никак.Особено за такъв тип предаване беше повече от 3-4. Не помня къде го гледах, но сигурно може да се намери пак и да се сравни.

# 2 298
В повечето сезони има победителка, но не го карат дълго. Иначе статистически, в световен мащаб, 6% от двойките в “Ергенът” наистина стигат до дълга връзка и брак. Мисълта ми е, че в Щатите също в основата си предаването е сеирджийско и през годините е имало много скандали. От пиянски секс, през женски бой, та чак до един ерген, който се оказа гей.

# 2 299
Не знам Росица гледала ли е американския Ерген, но там е всеизвестно, че всичко влизат, за да станат инфлуенсъри, ако се и харесат с Ергена, е бонус. Та затова в последните сезони се държат малко по на ниво. Никоя не иска да й лепнат ролята на злодея, защото те печелят най-малко последователи накрая.

# 2 300
Не знам Росица гледала ли е американския Ерген, но там е всеизвестно, че всичко влизат, за да станат инфлуенсъри, ако се и харесат с Ергена, е бонус. Та затова в последните сезони се държат малко по на ниво. Никоя не иска да й лепнат ролята на злодея, защото те печелят най-малко последователи накрая.
Там има някои образи, на фона на които нашите участнички изглеждат направо умни и оправни. Ние им се смеем, че не могат да правят омлет, но в Щатите имаше една, която не знаеше как да направи препечена филийка. 😂

# 2 301
Интересно е разделението на момичетата след предаването. В една група са Ива, Росица и двете от Маями, във втората -повечето от момичетата на Виктор и Мартин и в най-долната са Ферай и “учителката и”.
Ива много фино я пусна по пързалката.
“Аз се разбирам с всички, но някой нонстоп говорят едни неща дето не са моите и аз не се бях записала да гледам този канал” 😀

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 05:40 от Labubu8

# 2 302
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
По въпроса за Роси и защо се е отделила - когато тя отговори на Мартин, защо се е преместила - личи си, че е съвсем друг типаж, да, има проблеми с това, че иска внимание, но то кой не иска. И си личи, че нея наистина я интересува човека до нея, а не какъв портфейл има.
Освен това, смятате, че типажът на Ергенът е такъв и тя трябва да е преценила къде е влязла, но тя идва от Щатите, а там предаването има съвсем друг тип участници и няма нищо общо с нивото, което има в България.
Скрит текст:
Каквото и да си говорим, има двойки, които си живеят щастливо след Ергенът и са останали заедно доста дълго време, т.е. тя е видяла какво е направило предаването там. Как може да прецени, че ще попадне в такава ситуация, в която жените влизат за реклама и за последователи, а не за истинска любов? Нормално е да се чувства не на място и да се изолира от тях.

Е, няма как да е същото. В САЩ са 340 милиона, БГ сме 7. С две думи - изборът на продуцентите е по-голям.

Имам странното чувство, че Мартина чете тук и си блъска главата.
" Аз трябваше да поискам 60 бона издръжка, аз. Сега моето име щеше да е във всеки трети пост". Trollface

# 2 303
  • ВАРНА
Аз си мисля,че Мартина по-може да спечели в дългосрочен план от ситуацията.На фона на Даниела,хората я харесват и симпатизират.Мъжете я харесват,което е важно и я намират за секси.Като нищо след предаването да я налазят "пичуете" и да набучи нещо платежоспособно на вилицата.

# 2 304
Ако сега си тръгне Мартина, ще спечели най-много. Защото, ще излезе с достойнство и ще обере симпатиите на зрителите. В живота е същото, трябва да знаеш, кога е време да си тръгнеш.

# 2 305
  • София
След шопинга на Даниела би трябвало всички мартинки да си тръгнат, но едва ли ще им позволят.

# 2 306
  • Обран бостан ;)
След шопинга на Даниела би трябвало всички мартинки да си тръгнат, но едва ли ще им позволят.

По-скоро ще сменят лагера. Wink

# 2 307
Освен Силвия. Тя ще носи чантите от шопинга, само и само да не си тръгва.

# 2 308
Тази Силвия, освен да се надява тайничко да я вземе Марто за мениджър в заведението или нещо такова, иначе не си обяснявам тази излагация, на която доброволно се подлага.

# 2 309
Тази Силвия, освен да се надява тайничко да я вземе Марто за мениджър в заведението или нещо такова, иначе не си обяснявам тази излагация, на която доброволно се подлага.
И аз така си обяснявам тая жалка излагация.

Общи условия

Активация на акаунт