🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 125 937
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 2 370
Страшна реклама, няма що. Целевата група не е 1 000 000 души, че да направи някаква солидно сума.

# 2 371
Ако беше успяла по нейните методи, още щеше да е с Мартин, но никога няма да бъде.

Данка ако беше успяла, нямаше да е в “Ергенът”.
Просто тя е глупава и мързелива. За да е там, където ѝ се иска, е нужен акъл и доста повече от безразборно шляене по магазини и брънчове.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 19:27 от TuЛи

# 2 372
Страшна реклама, няма що. Целевата група не е 1 000 000 души, че да направи някаква солидно сума.
Има си пари в тази работа. Участниците от последния сезон на Биг Брадър вече само от ИГ се издържат. И ги канят платено по дискотеките на участия - не че пеят - ей така, просто да присъстват. И пак говорим за “шумните” участници. Добряците вече потънаха в миналото. Колко точно правят не е ясно, но явно им стига за сметки и парцалки.

# 2 373
Не знам какво има да ѝ се обсъжда на Даниела. Жената в прав текст заяви какво иска, колко иска от кого го иска и как смята да компенсира. Кратко, точно и ясно. Дали ще успее можем само да предполагаме. Излишно е и да съжаляваме мъжете, дето ще ѝ вържат. И те не са изкарали с пот на челото тези хилядарки, щом така охотно се разделят с тях. В живота няма нищо безплатно. Щом и тя, и те са готови да платят цената, ние няма какво да им се бъркаме. Била неграмотна и некадърна писателка. Колко, най-много 1000 интелекта ще изпържи... Ако знаете каква тотална некадърност се шири сред авторите на бестселъри! Изпростява населението на планетата, факт, не е само до Даниела.
Мен много повече ме тревожат калинките, и мъжки, и женски,  настанени на удобни постове и решаващи съдбите на хората и държавите. Там е заровено кучето. Като не могат те да си вдигнат нивото, измислят как да придърпат останалите на него.

# 2 374
Дам, за тези калинки си има теми. Тази е за “ЕргенинА” и тук си чешем клавиатурите с действащите лица там.

# 2 375
Пак е за Даниела, но много се дразня на женицата. Казва на Мартин, че обичала да я глезят и е свикнала да я глезат- на кое казва глезене не зная. Написала си книгата сама с грешки, че няма пари за редактор, има запори 120 хиляди, няма и собствено жилище. Ако някой и се връзваше на тъпотиите щеше да и даде пари за редактор, за жилище и запорите. Единствено последователи м8же да си набави от участието. Нито книгите ще и се четат, нито мъжете ще и лазят в краката. Така че нека си прави вятър на устата, но да е успяла не е, нито изглежда да я глези някой.

# 2 376
Де де,беше само едно сравнение не е тръгнала да се разпостира на политическа тематика.
Мен ме вълнува Марто какво ще обясни лично на Мартина за това "предателство"спрямо нея.Щото си ѝ пускаше аванси активно.Не да ги събира и да им държи речи за любовта колективно,а да има разговор с нея и да го видя какви ще ги къдри.Към Ана е друго там не е показал кой знае какви симпатии,а приятелство.Там проблема си е неин,че си пада по него.

# 2 377
Не знам какво има да ѝ се обсъжда на Даниела. Жената в прав текст заяви какво иска, колко иска от кого го иска и как смята да компенсира. Кратко, точно и ясно. Дали ще успее можем само да предполагаме. Излишно е и да съжаляваме мъжете, дето ще ѝ вържат. И те не са изкарали с пот на челото тези хилядарки, щом така охотно се разделят с тях. В живота няма нищо безплатно. Щом и тя, и те са готови да платят цената, ние няма какво да им се бъркаме. Била неграмотна и некадърна писателка. Колко, най-много 1000 интелекта ще изпържи... Ако знаете каква тотална некадърност се шири сред авторите на бестселъри! Изпростява населението на планетата, факт, не е само до Даниела.
Интелектите са били изпържени доста преди да си купят книгата. Все се чудих кой дава пари за такива неща, но ето - Косара я е чела.

# 2 378
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/tri-cherni-rozi-preob … dmica-po-btv.html
Незнам дали е споделено промото за новите 3 епизода, но ми се струва доста интересно. Аз залагам, че трите черни рози са за Мартина, Ана-мария и Силвия и ще си ходят ама дали или ще получат нещо друго. Интересно ми е и отговорите на въпросите. А вие?

# 2 379
Даниела с тези запори не може да работи на трудов договор, освен ако не е под минималната заплата.
Не мисля, че е вярно. Колега работи на трудов договор ( и на реални осигуровки) и беше с три запора. Оставаха му пари колкото е минималната заплата, всичко друго си взимаха за запорите. Два вече изплати, остава му един.
Точно това имах предвид. Че ако работи на трудов договор над минималната, директно ще и се дърпат пари за запорите, а тя явно няма намерение да ги изплаща, затова съм се изразила, че "не може" да работи на трудов договор. Може, просто не иска да си оправи дълговете сама. И това ми беше идеята на поста - че тя или е безработна или се осигурява на някакъв минимум, което означава, че изобщо не мисли за стаж, пенсия. Ако е безработна и майчинство няма да взема. Затова казвам, че за мен тя е глупава жена, която разчита на другите хора да я оправят. Ама дава ли си сметка, че хората не са вечни и всичко се случва в живота? Просто не я виждам ако и се наложи да разчита само на себе си. Не виждам никакъв потенциал в нея.

# 2 380
Няма как една жена, която твърди, че мъжът никога не трябва да изпада в слабост, да показва слабост и подобни, като същата няма и ден трудов стаж и представа как наистина се вадят пари, да си намери алфа-мъжкар, какъвто търси, който да създаде семейство с нея. Такива мъже са станали силни и са изградили, каквото са изградили, именно защото знаят какво е да паднеш, да си слаб и уязвим, и после да се изправиш. Мартин - маминото синче, не е и никога няма да бъде такъв мъж, затова и при него ѝ минават номерата.

# 2 381
От Подкаста с Анета: не е очаквала ,че ще има такъв бас между Ергените и загубилият да и предложи роза.Сега като гледала ,това е било много грозна гавра .Още в началото на срещата им с Марто ,той и е казал ,че ако стане неговото момиче може да и сложи силикон ,така ги харесва.В къщата всички момичета и се подигравали заради приказките и към Мартин и все я карали да разказва смешни случаи от срещата им.А иначе не искали да водят разговори с нея.Работи в маркетингова фирма и е студентка.Ако Виктор и е бил дал роза ,щяла да приеме,от други не.

# 2 382
Има си пари в тази работа. Участниците от последния сезон на Биг Брадър вече само от ИГ се издържат. И ги канят платено по дискотеките на участия - не че пеят - ей така, просто да присъстват. И пак говорим за “шумните” участници.
Говоря за рекламата на нейната книга, не за ИГ. Защото непрекъснато се повтаря колко страхотна реклама е направила за книгата си и че целият й не е да се рекламира и да бъде инфлуенсър. Аз лично пари не виждам в книгата й,  ако мисли да рекламира кремчета и сапунчета, ще трябва да поработва все пак.

# 2 383
  • София /Абсурдистан
Не че има нещо лошо, но Силвия е на 38 и е сервитьорка. Сервитьорството е за студенти и за ученици от горните класове. Тази жена няма ли някакви други амбиции, освен работа за тийн-ове.

# 2 384
Е, Данка нали иска да е в женска енергия, тя е свързана с творчеството, лекотата, одухотвореност и там всичките останали неща. Излиза, че жената на Мартин е успяла да я бие. Парадоксът е, че Даниела иска животът на точно тези жени, на които им е лесно и наистина си живеят в женската енергия (и съм напълно съгласна, че не са кой знае какви капацитети), докато тя е в мъжката си енергия, мъчейки се да изкара пари.

Общи условия

Активация на акаунт