Озвучителна система за автомобили

• 200
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, имам Ауди а6 2005г. Озвучителната система е леш, бръжди, басът е ужасен.
Жена съм, не знам как стават нещата и трябва да питам, извинете ми невежеството.
От гр. Пловдив съм и ще съм изключително благодарна, ако някой може да ме насочи към кого да се обърна за професионален съвет и на какво трябва да обърна внимание.
Попаднах на обява в олх за усилвател и колони за моя автомобил, но 900лв няма да дам.
Всъщност каква сума е нужна, за да се смени озвучителната система (ако се налага)? Кои марки и модели са с добро качество и нормална цена?

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 1
  • София
Най-вероятно имате скъсани мембрани на говорителите. Често срещан проблем при по-старите автомобили, все пак 20 години удря този бас. Трябва да ги замените с нови, като размера и показателите им да са същите като сегашните, защото така са изчислени спряма вградената ви система. Усилвател мисля няма да ви трябва. Но не мога да ви насоча към конкретно място в Пловдив Blush
Boschmann са хубава марка, но не знам какъв ви е бюджета. Също е важно колко инча и колко канални са.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 23:08 от Exter

Общи условия

Активация на акаунт