Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 67 359
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за палците, децата са вече при мен. Кучето лае по тийна, тийна го е страх. То и на мен ми излайва от време на време. Иначе идва души ме, дава да го галя, но то и за него си е стрес.
Ренко, да ви е жив и здрав юнака! Да е умерено щур, да е щастлив и да сбъдва мечтите си!

# 136
Ренкич, да ти е жив и здрав!

# 137
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря за палците, децата са вече при мен. Кучето лае по тийна, тийна го е страх. То и на мен ми излайва от време на време. Иначе идва души ме, дава да го галя, но то и за него си е стрес.
Ренко, да ви е жив и здрав юнака! Да е умерено щур, да е щастлив и да сбъдва мечтите си!

кученце ли си имате? пропуснала съм новината.
Simple Smile Големи маймуни са - питбулята на сина е невероятен дзрЕр. хем страхлива, хем любопитна, хем с нея постоянно имам усещането, че ми крои номер. жълтоока гадинка!
котаците на щерката са по-праволинейни - крият се. Laughing

# 138
Благодаря ви за пожеланията!
Добро е детето,отговорно и уж целеустремено.Такива иска да ги къдри понякога,че косата ми се изправя.Поне все още ни слуша,когато се обосновем,защо не става нещо си.
И най-накрая,след мисля седем годишно ортодонтско лечение,свалиха брекетите 🥳!Днес ще ида за,пак му забравих името, ритейнер ли да беше,и край със сагата!

# 139
Не, Добри, кучето ни е на гости. Това ми е четирикракото внуче. Grinning

# 140
Честита усмивка!

# 141
Ренко, честит ти рожденик!
Здрав и щастлив да бъде!

Имай предвид, че като почнат мъдреците да излизат, пак ще се наложи среща с ортодонта. Не се заричай, че с ритейнърите приключвате. За месец може тотално да тръгнете към изходна позиция и трябва бърза реакция тогава.

# 142
Кло, пепел ти на клавиатурата 😱.Сега чакаме,ще обясни,но май се идва пак през два месеца.За кътниците знам.Сега правихме само горната,че беше оле-мале 🙄.Започнаха и долните да се кривят,на него му омръзна,и отказа и там да слагаме.Ако някой ден реши друго,почваме отначало.Там поне е леко положението,поне видимо.

# 143
  • София
Ренко, направо си е наука ортодонтията. Добре е да се правят и долните. И да, трябва поддръжка. Гуш и на теб и на младежа. Дано ви е свестен ортодонтът, защото много спестяват информация.

# 144
Голямата мина по този път. За две седмици се наложи да извади 4 мъдреца, да вземе шофьорска книжка и две матури. Нямаше друг начин, справи си дЯтито ми.

# 145
Нещо мий замаяно, нещо ми тежи главата, нещо мий тежко /ма тва щото не съм спряла да млещя/... мрън

# 146
  • Наблизо
Здравейти!

Минавам набързо да поздравя голямото момче на Ренкич!Да е жив и здрав,смел,целеустремен,обичан и успешен!

Добри деца имате вие Simple Smile Умни,справящи се..ехх

И моето днес беше на невропедиатър и се представи чудесно.Похвали го много докторката,а тя ни прати и на снимка на пръстчето..но няма нищо.Не може да го сгъва от лекия отток.

Аз пак на педал,трябва да подготвям другите два конкурса и имам 28 дни да направя това (за първата част).
Поне падна още едно кило и половин см дупе и съм доволна.

Оставям ви да си пиете винцето,ще се включа пак после.

# 147
Ренко, да ти е здрав и винаги усмихнат рожденика! Всичко най, най, най Green Heart
Ули, почерпвам следващия път с един боб на Златните или по твой избор. Hug
Марул, благодаря, че питаш за татко. Утре финално ще знам кога започва лъчетерапия.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 07:15 от zlatenceto

# 148
Ренко, да ти е здрав и щастлив рожденникът.
Как 7 години ортодонтско лечение? Това е абсурдно и жестоко. И ако разбирам правилно, само за горната челюст. Аз съм на сто години, провеждам в момента ортодонтско лечение и съм на финала почти, общо около година и 6 месеца. А бях наистина зле, така че да настояват зъболекарите да се лекувам, въпреки възрастта.

Златенце, кураж.

На Бюти голямо браво. И аз се опитвам да вкарам в ред килограмите, че стана мама мия в един момент. За радост изследванията са ми перфектни, и нямам право на модерните лекарства. Яд ме е, защото метаболизмът ми е тотално бъгнат. Дано диетоложката помогне, въпреки че това, което предлага е в ттотален разрез с моите убеждения. Ама да видим, надявам се, че няма да кача още докато спазвам диетата.

# 149
Алексче, зависи от случая...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 07:17 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт