Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 199
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 770
Момичета от Пловдив и региона, кажете хубаво място за спане със спа освен Марково. Ще ни се малко да се разходим из Родопите на дълъг уикенд, ама ми се вижда най-лесно да нощуваме в Пловдив. Не ми се ходи по къщи за гости, защото искам да си спестя готвене и манджа пазаруване.

# 1 771
  • Наблизо
Злате,пробвайте Алхимист хотела в Белащица.Доста голям кич е,но е чисто,стаите са просторни,има паркинг за всички коли,спато бива и храната е доста добре.

Аз се разбирам добре с повечето колеги,но някак големи приятелства нямам.Не мига да определя точно на какво се дължи.От една страна трудно правя приятелства,от друга май не успявам да намеря общ език за близост.Не знам.Странна съм.Мисти да каже.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 21:26 от BeautifulM

# 1 772
Тили, днес получихме предупреждение от училището, от занималнята ли беше, за горещо време и да предвидим шапки с козирка и слънцезащита. Облещих се малко Joy Ама в нас е хладно, че сме на партер, после се метнах в колата, паркирана в гаража и се следващата спирка беше паркинга в офиса. Та нищо не разбрах от времето навън.

Споделям ти мнението и за работата.

Златенце, Старосел също е опция за спа в близост до Пловдив.

Фил, за Ексел - следя ето тази мацка в Инстаграм - https://www.instagram.com/excel_tips_for_all?igsh=M2ZwMTRqNGo1ZDcw .

# 1 773
  • Deutschland/HE
Златенце, не е СПА, но е много приятно в с. Косово, комплекс Косовските къщи. Предлагат закуска, вечеря.

# 1 774
Благодаря ви за пожеланията! Благодаря и че сте тук и ми търпите изблиците и паниките Kissing Heart
Почерпихме се в къщи, МУ ми е обещал аперол с морска гледка в Малта.

Злате, ако идеята ви е да се поразходите из Родопите, може да погледнете за настаняване по-нагоре и по-близо до планината. На прима виста се сещам за Косовските къщи, Кабата, Старите къщи (последните две около Белинташ), че даже и за Марциганица. Не съм спала на нито едно от местата, просто като идеи да погледнеш.

# 1 775
  • София
Бърди, теленце такова, да си ми жива и здрава и все така прекрасна! Най-хубавите хора сме кравички...

# 1 776
  • Пловдив
Бюти, нищо ти няма...Hug Аз те харесах за другарче.

# 1 777
…МУ ми е обещал аперол с морска гледка в Малта.

Мъж на място! Жива и здрав да ти е!

Тилката и тя ще ходи в Малта, лятото в големите жеги. Иначе “нямало кога”. 😄 Ние не сме били, а е добра идея за нова дестинация.

# 1 778
Ние сме прекарвали много добре в Старите къщи, с. Врата. Но сме ходили за по една вечер и аху-иху с колегите. Обикновено след приключване на кампания, отиваме някъде за по една вечер, но за съжаление винаги през седмицата...та аз се въздържам доста често. Защото на следващия ден си на работа, а мен такива сбирки ме трупясват.

А за Ексел, изкарах няколко тематични и безплатни урока при този младеж.

https://www.instagram.com/excelwithmartin?igsh=aXQydjVyM2d5ejUz

# 1 779
  • Наблизо
Бюти, нищо ти няма...Hug Аз те харесах за другарче.
Ще пием биричка като си дойда Simple Smile

# 1 780
Бюти, кога излизат резултатите от конкурса?

# 1 781
  • Наблизо
Ами засега за единия съм минала първата част и чакам резултатите дали ще мина на втора част.Иначе другият,за който имам два шанса тия дни пращам досието и ще чакам отговор дали и там минавам на втори етап....Още не са излезли датите.
Херпесът ми не минава вече 2 месеца.

ДОбре де,защо гледам българските новини??Само смърт,смърт на пътя.Онзи който помля двамата влюбени на бул. Сливница..получил 5 години.Адвокатът му...обяснява как не трябвало да влиза в затвора,защото имал семейство с бебе и в затвора щял да стане зъл??????

Съжалявам,афектирах се..

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 23:25 от BeautifulM

# 1 782
Бюти, не гледай бг новини, може да си теглиш въжето просто.
Ако херпесът ти минава толкова бавно, иди на дерматолог.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 07:15 от zlatenceto

# 1 783
Бърдче, здраве и щастие ти желая от все сърце! Спокойна, пълна с любов и положителни емоции обиколка около слънцето! Heart
Подремнала съм пред телевизора, а сега когато трябва да спя се кокоря. И урока в Дуолингото пропуснах.

# 1 784
  • Пловдив
Добро!

Нямаме ни нет, ни ТВ...кво става с тоя Виваком??? При вас как е?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 07:11 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт