Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 214
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 755
Накъдри ми се косата от зор понеделнишки. Сега си влАзЯм да изпия едно кафе на тишина и да свърша малко лаптоп.

Бърде, да си здрава, близките да те слушат и да те радват, успех за нещата, които зависят от теб, и късмет за всичко останало. ХУбав празник да имаш, тельо! Hug

п.с. Днес е новолуние в Телец, пожелайте си материални неща Simple Smile

# 1 756
  • София
Бърдче да си здрава и спокойна ❤️

Препоръчайте превод от български на гръцки от офиц преводач.

# 1 757
  • Пловдив
Злате, то аз и без новолуние си пожелавам да съм принцеса, ма нъцки 🤪

# 1 758
Злате, пожелах си! Чакам да се сбъдне 🤪

Мид, ако е за официален документ най-добре се обърни към фирма. Има си тънкости и изисквания , печати… . Ако е нещо твое, дай го насам 😉

# 1 759
  • Наблизо
Здравейте Simple Smile

Бърди,честит рожден ден!И аз да ти пожелая спокойствие,скука,много здраве за теб и близките ти!

Тук най-накрая е топло.Ходих пси терапевтката ми и се чувствам много по-добре Heart

Пожелах си и аз материални работи..А дано!

Хубав ден на всички

# 1 760
Бърди, много здрава бъди!

# 1 761
  • тук и там
ЧРД, Бърди!Да си здрава и щастлива и ти и близките до сърцето ти хора!
Тук е жега,ходих на фитнес-пълна залата,не можеш да се вредиш на пътеката.Започнах прозорците,ама измих 5 и усетих че започвам да изгарям на врата и другите ги оставих за друг път.

# 1 762
  • France

ЧРД, Бърдче. Да си здрава, да ти е спокойно и да ти се нареждат нещата Heart

Оф, на мен ми е скучно. Липсва ми конкурса. Трябва пак да си търся работа, да обмисля дали не мога да подобря уменията ми по ексел... и да чистя, чистя, чистя... ама ме мързи. Друго си е да работиш нещо интересно.

# 1 763
  • Пловдив
Фил, вярваш ли че има интересна работа и да ходиш с кеф? Щот аз змам "кат е работа не ми я хвали" и "хубава работа имали?"... Simple Smile

# 1 764
  • France
Ами работила съм такава и то не веднъж. И в хубави колективи съм работила... бе от 'сичко има на белия свят. Най не ми харесва да съм си вкъщи.

# 1 765
  • София
Бърди, жива и здрава. От късмет да не се отървеш.

И аз си харесвам работата, интересна е.

# 1 766
Филче, и аз тъй. За другата седмица си намерих споделен офис и отсега ми се ходи.

# 1 767
  • Варна
Бърди, здраве и пак здраве! Оттам нататък и късмет, и повече безгрижни дни! Flowers Bouquet Flowers Four Leaf Clover

Обещавам на следващата тава с пататници да пробвам да направя видео. Дано успея, никога не съм се снимала, готвейки. Simple Smile

# 1 768
Ужасна жега, направо не можах да си направя цялата планирана обиколка, само 3 км от 6. Но така или иначе с всичката шетня из вкъщи от обяд още съм над 10К крачки.
А, има хубави работи, на които хем ти е кеф да ходиш, хем със супер готини хора се срещаш, пък после и замръквате някъде заедно. Имала съм такива две, а някои от хората, които срещнах там са в най- близкия ми приятелски кръг. 🥰
Дай, Боже, всекиму, както се казва. 😊

# 1 769
Бърди, здрава бъди, спокойна и щастлива!

Чак сега успях да доплувам до форума.

Общи условия

Активация на акаунт