Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 234
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 740
  • sf
Да си жива и здрава, Бърди! Всичко да ти се нареди, както искаш!

# 1 741
  • София
Бърди, от все сърце ти желая много здраве и всички притеснения да изчезнат.

# 1 742
Бърд, здрава и много щастлива бъди 🎉🥳🎂

# 1 743
Бърд, да си жива, здрава, много щастлива и с много успехи!

# 1 744
Бърди, бъди здрава!! Всичко друго ще си го наредиш. Весел празник довечерка!
Ние сме вече по площадките. Вътре не мога да ги изтърпя без да се скараме 😫

# 1 745
  • Пловдив
Бърди, ЧРД! Да си здрава и спокойна!

# 1 746
  • Mediterraneo
Бърди, да си жива и здрава! Никакви притеснения да не те смущават!

Днес съм втора на работа, ама защо ММ да не уговори слагането на климатика за 9 сутринта в понеделник! За отбелязване е обаче, че техниците дойдоха точно в 9, нещо, което тук се случва изключително рядко.
Бутнах едни картофи в кукъра, после ще мисля какво да ги правя, вероятно на кюфтета.

# 1 747
Бъди здрава, Бърд!

Нямам търпение да свърши месеца.

# 1 748
Бърд, честит рожден ден! Здраве, здраве и спокойствие ти пожелавам! Heart

# 1 749
  • София
Бърди, честита бъди! Всички грижи да останат в миналото! В настоящето и бъдещето да срещаш радост, успехи и здраве!

# 1 750
Честита да си ,Бърд! От сърц ти желая здраве и спокойствие!!!

# 1 751
Честита да си, Бърди!!! От сърце желая на теб и близките ти здраве, здраве, здраве и спокойствие. 🍀❤🎉 Останалото, като един истински телец, със сигурност знаеш как да го постигнеш сама. 😘

Сефте от близо три седмици насам съм сама (вкъщи) за повече от час- два, направо не мога да повярвам. 😄 Въртя перални, отметнах мобилност и пилатес, роботът чисти. Малко бани ме чакат за доизчистване, но и не дават зор. 😄 След малко излизам на разходка и със Строител в ушите.

Хубав ден и спорна седмица желая! 🤗

ПП. Тьорт, в новата колибка ли сте вече?

# 1 752
Честита да си, Бърд! Да си много щастлива и да те заобикалят отдалече поводите за тревоги!

# 1 753
Честит рожден ден, Бърди! Да си жива и здрава. Пожелавам ти скука и спокойствие.

# 1 754
Здрава да си,Бърд,и всички около теб!По-малко тръстика, повече екскурзии,а Ули много хубаво го каза за скуката!
Спокоен работен ден,скоро не сме имали такива . Предчувствам,че утре ще ни се върне тъпкано,за скуката днес 🙄

Общи условия

Активация на акаунт