Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 383
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 725
Попара със сухар, сирене и масло обичам много и аз.

В класическия Болонезе има прясно мляко, та му вървят и други млечни.

# 1 726
  • Варна
Мен ме сърбят пръстите да се изфукам какви разкошни пататници в кори за баница сътворих. Всеки път все по-хубави стават, направо ми иде да си направя кулинарен канал да ги покажа на света, кхъ-кхъ Wink

# 1 727
  • sf
Е покажи ни 😁

# 1 728
  • Варна
Ще! Трябва да направя едно видео, загръщането е с чалъм.

# 1 729
  • Somewhere in the World
Оо, попара никога не съм обичала като дете, то и храненето ми беше такава мъка, за разлика от сега….
Бях заспала и ме събудиха съседите с прахосмукачка! Разбирам, че младите имат друга динамика, но щом аз се съобразявам, защо те да не могат? А може би хазяите им не са ги предупредили, че има вътрешен ред?

# 1 730
  • sf
Дорчи, дай снимка на резултата 🤪

# 1 731

Чакам!

# 1 732
Дорче, за света не знам, ама може да ти пратя адрес да пуснеш една кутийка насам 😅
С две приятелки имаме традиция април месец да ходим на мини екскурзийка. Та миналата година ходихме в Лещен (много беше красиво, мисля че и снимки пусках) Та в механата имаше един млад дихател сервитьорче, което се опита да ни съблазни с родопски специалитети и си поръчах пататник тогава. Не останах очарована. Но пък имаше в менюто пържено мляко. Цяла вечер му се точех, и като дойде време да поръчваме десертите беше свършило. Щях да приритам направо, бях бременна 😆😆
Та на другия ден за закуска беше уредил една порция 😌😌

# 1 733
  • Наблизо
Ахах Азалче разсмя ме.
Ох аз искам с моите дружки това лято да идем до Берлин,искам д посетя ГДРския музей..ама едната има бебенце и няма как.

# 1 734

Чакам!
и аз чакам!

Не завиждам на матджията, попаднал вкъщи и наложило му се да яде. Ще яде всичко. Солено, кисело, всичко. Иначе ще готви или ще си ходи вкъщи да яде.  Съобразявам се в границите на разумното, претенции не търпя. Та Ренкиче, подкрепям.

# 1 735
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Пак наводнение, пак безхаберие!
Горките хора в монтанско…. Сви ми се душата.
Тръгвам за фитнес и ви пожелавам успешна седмица, общество Hug

# 1 736
  • Пловдив
Добро!

# 1 737
Дубрутро!
  Вече съм на работа аз,спокойна седмица ви желая.
   Щерката беше на 4 г , у дома има леща за вечеря.С някаква наденица.Тя леща нямало да яде,искала пушени пилешки гърди.Откъде го беше научила ,не знам.Ама с един фасон, все едно е минимум Медичи!!!!!/у дома аз съм Медичи!/. Абе в марш в леглото!Водя я на градина сутринта и пита учителката , дето я посреща какво ще има за обяд-зелен боб.Ма тя много обичала зелен боб!!!!Дупе знае 2 и 200.При мен такива фасони не минаваха.
Сега обаче,Кати като каже ,бабо,искам "пачинки,много обичам твоите пачинки/палачинки/, да видите баба как скоква и прави пачинки.Вуйчи й се изучи и я подкупва с разни неща,за да ме кара да правя пачинки по никое време.

# 1 738
Добро утро!
Относно яденето, моите хора знаят, че не готвя от много кеф, а просто защото трябва. Често мъХа взима тази задача. Та по тази причина не търпя и гък, на който не му харесва, да се оправя.
Закъснях за работа, ходихме за проба Манту, която нямаше да отнеме никакво време и нямаше да чакам опашки, защото иначе щях да си тръгна и от всичко това, нищо не стана.
И чакахме, и време отне, и за работа закъснях.
Спи ми се АДСКИ.

# 1 739
Почерпете се за мое здраве днес. Добавям още една година в актива и си пожелавам само здраве - за мен и за близките ми. Другото някак ще го натъкмим.
Скрит текст:

Очертава се натоварен ден и леко съм се ошашкала заради един от предстоящите ангажименти. Дано мине по мед и масло.

Общи условия

Активация на акаунт