Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 129
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 845
Нямам търпение вече да свърши днешния работен ден.
Утре всички от компанийката ни почиват, освен мм, разбира се, и очаквам да си организираме един весел ден.
Азал, Бърди, страхотно да си изкарате!
13сче, щастие да има в новата колиба!

# 1 846
Бърд, лек път и много хубаво изкарване и на вас! Много правилно сте решили да не отменяте планираното.
Бюти, дано с документите всичко е наред! А това с уредите… сякаш наистина ги правят така, че да започнат да дават дефекти веднага след края на гаранцията; ама пък пусто- как разбират дали човек не е платил за удължена такава?!?!
При пясъчни бури хич не е за излизане навън. Опасно е да се шофира, навън е невъзможно да се диша; често стотици полети биват отменяни и пренасочвани. Вид бедствено положение е. Поне това е моят опит, Добриня да каже при тях как се процедира, но ето- обявен е неучебен ден за учениците, а стихията още не се е развихрила.
И ние привечер ще стягаме багаж. 🚙🧳🛣

# 1 847
Мммм, хелоу! Бърди, да ми отавиш място в раницата,щото ей сега писах домашно по АЕ какъв е моят най-желан холидей - ми какъв?В Малта, с френдки.
   Цял ден се опитвам да си вляза в банкирането на ОББ,нъцки,не дава.Ни през лаптоп,ни през телефон.
 Сега ми звънна и шефът, пие си биричка на терасата и раздава задачи,ай шъ му се.......
   Връщам се в сметките .
  Аааа,Лане,стискам палци да ти се случат скоро нещата!!!
   За Асеновградската сватба ще питам пак, за таксита и насоки.То е странна история, ама ...Хората живеят в Испания,младите не искат сватба, никаква, свекървата се е запънала,с 300 човека.Не знам що
 са харесали Асеновград, май никой не е от там. Булката не е , със сигурност.   
 На пътуващите-bon voyage!     and have a lot of fun!

# 1 848
  • sf
Ех, ходи ми се на сватба, колкото по-кичозна, толкова по-добре 🤣 Интересно ми е как ще стане сватбата, щом младите не искат? 😆

# 1 849
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, иди на театър "защото на мама така ѝ харесва" Laughing и ще разбереш.
моята щерка каза, че само ще подпишат - тя, зетя и двама свидетели, големия син и племенничката на зетя.
и какво? да се тръшкам, че искам панаир с 300 човека ли?
то и аз навремето не исках да ме водят като мечка на сбор, но никой не ме слушаше.

бурята май се отложи. прашното си е прашно, повече от обикновено, но няма чак такъв пясък и вятър, каквито се очакваше.
2015-2016 половинката е видял човек да се държи за метален стълб за да не го отнесе вятъра. далеч сме от това.

лане, половинката на три пъти получи отказ за позиция в международна служба, защото е "прекалено квалифициран за позицията". съветът да си прегледаш СВ не е лош.

# 1 850
  • sf
А аз се надявам моите да си подпишат сами и да не ме занимават. 😆 Може да минат да ме почерпят само .

# 1 851
"Филибето майна" съм 😁 Мъх ми купи бЕло на Гребния канал.
Минах през една отбелязка от списъка ми.

# 1 852
Злате, наздраве!Де е това,че нищо не ми говори 🤔
Нервна съм,Шефа кисел и дОма,и направооо 🤯.Яко го е хванала сенна хрема,онази нощ чак мислех,че има конюнктивит 🙄.С кой ли не се кара и дразни,и май в петък ще си отива на градина.А на мен до тогава дано ми се появи цикъла,че инак ще е страшно!
Бърд ме подкукорсоа,и ходих днес да търся пресни картофи!С масълце във фурната са 🤤

# 1 853
колко пъти съм ходила в Пловдив, как съм пропусала това?
изчистих пред къщата и на балкона.
Wink с нАучна цел - да видя колко пясък ще се събере до утре.
намазала съм се с някаква змийска отрова. ако оцелея до утре ще съм неотразима на диванЯ.

# 1 854
ДобрЕ, по -срамното е,че пловдивско чАдо не знае що е туй ☺️😂
Тука някакво змийско турско чудо продават.Май е да морИ кОсмите.

# 1 855
  • Mediterraneo
Начиии, да не съм чула да се оплаквате от проблеми с мобилните! След преживяното онзи ден, щерката обяви, че повече на исторически събития няма да е свидетел Simple Smile Ток и интернет нямахме, че и водата спря. 12 часа като в безтегловност. И като чета колко забавно и лежерно им било на някои... А че 40 хиляди човека висяха по влаковете, евакуираха метрата през тунелите, летищата се задръстиха, а по улиците беше апокалипсис заради липсата на сигнализация?! Ама щото някои лежерно лешперели без телефони по парковете, било чудесно да се откъснеш от цивилизацията. Хич не е, да знаете. Да, зависими сме от комуникациите, но не съм си представяла, че в днешно време ще стоим 10 човека скупчени около едно радио с антена и ще чакаме да научим някакви новини относно случващото се.
Съответно, вчера обявиха неучебен ден, тези други смешници. Изобщо, имам чувството, че светът става все по- сюрреалистичен.

# 1 856
хахахаха, ренко, нееееее, кара косата да расте.
моето е със 100 билки и змията. да видя какъв ще е ефекта.
за втори път в България ме подостриха като пирон, но си го заслужих.  опитах местните фризьорки. имаш повече слоеве отколкото косми на главата. бетер икебана - там има три дължини, три цвята, три посоки, при мен беше по 1000

тарти, вярвам ти. първата ми мисъл беше а високите етажи, а метрото, а тези, които пътуват часове между дома, децата и работата?
винаги ще има смешници да цвилят колко е леко и приятно, но дано се анализира без политизиране и затваряне на очите и да не се случва повече.

гугнах го. перущица май е.

# 1 857
Златенце, това нейде в Родопите ли е?

Хайде, наздраве с кой к'вото си е сипал.

Търти, и ти си с гледка, нали?

# 1 858
Ули, това е около моя вилает. И други работи има там. Винарна, мандра, пивоварна... Ела, да ги видиш!

# 1 859
Това да не би да е Червената църква в Перущица?

Ммм, картофки с масълце. И биричка.

Общи условия

Активация на акаунт