Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 107
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 830
  • sf
Зъбар чак на 8ми 🙄 ще ям само меки неща, па може и да заслабна 🤣

# 1 831
Ох,Бърди, направо ми иде да се метна в китайската ти раница!
    Мислех аз началото на юни да се метнем с дружките до там, ама .....децата са на кръщене на 01.06 и ме питах ада ни оставят Кати. После на 06.06. сме канени на бал, на който хич, ама хич не ми се ходи.Даже се чудя за кво  са ни канили, щерката на приятелка, дето не ми е вече много приятелка. А после ми се струва,че става доста жега.
   Ааааа, август месец сме канени на сватба в Асеновград. На бестито на доведена дъщеря.Та ще замоля местните от вас, да дадат съвет къде да спим,да запазвам,че сме голяма група хора и ми се ще по-рано да се организираме.
Сватбата ще е в зала Роял. Та ми се ще да е някъде на близо нощувката.

# 1 832
  • София
За бала, вземи подарък и кажи, че вече имате ангажимент.

Гардеробът дойде, хубав е, но вратите на наличният, който е вграден, не са отрязани правилно и още седмица ще е без тях. Подредих дрехите, изхвърлих няколко чувала и установих, че имам 7 СЕДЕМ розАви блузи и ризи.
Защо съм ги купувала и аз не знам. До преди няколко години нищо розово нямах. Остарявам.

# 1 833
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз при едно преподреждане разбрах, че имам 12 сини блузки с дълъг ръкав и пуловерчета. И всичките съм ги носила, как не съм видяла, че прекалявам и аз не знам.

Чакаме прашната буря. Засега е само прашно. Joy отмениха училището за днес и Горинич реши да наваксва със спане.
Още спи! Сущий бащичко! Успявах да го събудя само с миризма на мекици, но сега не ми се пържи.

Попаднах на тази оферта за Египет.
https://grupovo.bg/oferta/posledni-mesta-za-dvama-v-sharm-el-she … harm-hotel-516651

Как го докарват това не знам. На нас само билетите ни са повече. И пътуваме по 10-12 часа в посока.

# 1 834
Dobri, с чартъри.

# 1 835
Знам за чартърите, но цената на целия пакет за двама се доближава до нашите цени за полет за един.
Ласт минит е, нормалната цена е по-висока, но все пак.

# 1 836
Марул, сватбата,на която ще ходите,е кажи-речи до нас.Малко насред нищото,и където и да сте отседнали ще ви трябва такси.Картки са разстоянията,но я непознат град, по-добре така.Като наближи,с Бърд ще ти кажем кои са тукашните.За хотели, засега за Сани и Елеганс само се сещам,като нещо по-читаво,може и Родопска къща да погледнеш,то е заведение с много посещаван ресторант към него.

# 1 837
Попи, знам, затова и хич няма да чакам някой да се присети седмица преди заминаването. 😤

Добри, подсети ме, че моичките искат отново да ходим в Египет за октомврийската ваканция, гмуркало им се 🤿; съответно няма да е зле да започвам да проучвам оферти. Няма отърване за мен от тез’ високи температури и това си е. 🥴

Пффф, прашна буря… още ме боли, като се сетя как сутринта просто отворих прозорченцето  в нашата баня, излезнахме, а като се прибрахме привечер в цялата къща, включая кухненските шкафчета и чекмеджетата на скриновете имаше между 3 и 5 милиметра  фина прах. Брррр.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 13:43 от TuЛи

# 1 838
И аз за Сани и Елеганс се сетих, също и за Оги, но той е отдалечен от самия град, в един от кварталите наоколо е и не знам там как е с такситата, макар че едва ли ще е проблем. В Сани съм влизала преди години, стаите бяха ОК, сега не знам как са, но е голям хотел. До него има и хубав ресторант, съвсем в началото на града е.

Правих си "пица" с гръцка питка за обяд, сега пия кафе и продължавам със задачите.

# 1 839
Сутринта пред входната врата.
а изчистих вчера следобяд.

Извадката за най-четени новини ми предлага това.

Знам, че министър Ангелакова и Ути са варили боб пред Лувъра, но виждам, че новият министър ги настига с бесни темпове.
Боб вместо патрони ли е идеята?

# 1 840
Явно боб + последваща реакция вместо хлорпикрин Mr. Green

Иде ми да взема едно дърво, да отида до София и да ги метна наред по магазините и фирмите. Дигат ми нервите от сутринта. Уж официални дистрибутори на незнам си какви неща и представяли големи фирми, а се оказва на практика, че не могат да внасят продуктите им защото не им давали. Ми напишете си го на сайта бре, няма да ставам кол център за да разбера какво НЕ можете!
Набрал съм на макс.
За капак получих поредното писмо,че съм имал впечатляващо CV,  но са решили от компанията да процедират с другите кандидати. Т.е. няма други и обявата им е подновена отново. Малоумна работа ..... поне да не бяха отговаряли.
Почвам да се питам къде аджеба ... съществувам ?

# 1 841
Лан- е, имаш ли под ръка някой, който по- професионално да ти погледне сиви- то? Понякога става дума за дребни детайли, които следва да бъдат редактирани.

# 1 842
Тили, CV-то е направено както трябва. В смисъл обмислено е кое, какво и как да бъде представено. Не е в него проблема.

# 1 843
Кризата се задълбочава, а фантомните позиции са вече на всякъде, Лан ! Опитай се да мислиш позитивно 🤗. Търсенето на работа си е работа на пълен работен ден. Опитай се да се свържеш директно с фирми, занимаващи се с твоята сфера!

Много скоро ще съм на твоето място!

# 1 844
  • Наблизо
Ахой!

Тринайси!Спокойствие и радост на новото място пожелавам!

Лане,плашиш ги.Явно им е по-важно да е някой,на когото ще плащат нищо и да е там проформа и да слушка,отколкото наистина работещ човек.

Добре...ужас с тоя пясък.Стоите дОма ли като е така?

Бърди,супер идейка.Хубаво да си прекарате!

При мен що пералнята да не почне да дава заето една седмица след като й е свършила гаранцията??
Скъсах и един чаршаф вчера и пратих много важни документи за конкурс и ми се загнезди снощи в главата дали не разменихме бордеротата за препоръчано писмо?Обадих се на пощите,увериха ме,юе се гледал адреса на плика,а не на бордерото при разлика.Да видим.
Къщоработя,само ми се обаждат да се оплакват.Обядвах прясна багета със свежа салата и не искам да казвам колко точно багета изядох.Сега ми е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт