Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 66 472
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 815
Аз затова казвам, като са златни дано поне са и вкусни. Че иначе дРъвото е двойно.

# 1 816
Минах днес пак през пазара да видя за риба но нямаше каквато търсех. Бързия преглед на сергиите показа, че цените си растат. Лошото е, че не се знае кое какво е и с какво е пръскани и как е отглеждано. Приятел в събота взел домати у разрязал един за експеримент. След няколко часа от него почнало да тече бяла течност. С домашните му домати такива неща няма! Кой знае в какво ги киснат и с какво ги пръскат.
И на мен ми смъдят очите,което означава че сезона на пролетните алергии е почнал.
Нещо се говори за някакви мита с Амазон.... Да видим какво ще стане.

# 1 817
Ние тази есен ще правим оражнерия на вилата и ще залагам зимата разсадите. Така като ви чета вече не се чудя има ли смисъл 🥲 наистина е много зле положението. Ама картофи за 7 лв… по-добре свинско 😅
Утре стягам багаж и четвъртък заминаваме. Дано оцелея след тази почивка. До сега децата не са спали в една стая, а и двамата спят много леко. Не знам какво ще става, лошо ми е от сега 🥴

# 1 818
На къра пресните картофи са по 9 лв. Половин килограм прясно сирене в центъра на Солун е 4 евро. Ще си живея чудесно у гръцко.

МУ пере Scream 22.48 е. Жднб.  И задава въпроси. Не може ли да пере мълчаливо,  а?

# 1 819
Леле, Сири, с цените в Солун направо ме върещяваш! Тук на острова дори не са близо до тези, които казваш!

# 1 820
И аз съм се втрещила. Очаквах цени в тавана.

# 1 821
Разбирам, че се оскъпява всичко заради транспорт ( на Крит се произвежда всичко, но се оправдават с високите цени на горивата) , но чак толкова голяма разлика не очаквах. При това все още има плафон на печалбата от горивата. Направо не ми се мисли какво ще стане след като падне лятото 🤯

# 1 822
Добро утро
Да правим кафето, закуската и да мятаме задачите.
Ситуацията с цените е безпрецедентна. Всички се оправдават с разходи. Водата била скъпа. Ами то ни удавиха дъждове, какво стана с язовирите?
Във Варненско язовир Цонево бил попресъхнал...... Ами как няма да пресъхне като дава вода и за хотелски комплекси където е ... Снощи пак налягането на водата беше слабо. Имаше нормално вода но с по-малко налягане.
Дано да не е горещо лятото,че иначе ...
Не знам до къде ще отидат нещата с това безхаберие.
Доста хора не са писали в темата скоро.
Надявам се да са добре!
Хубав и спорен ден!

# 1 823
Добро утро!
Сряда ми е петък с тия почивни дни.
Лан, говорихме си същото с мъх за водата в язовирите. Масово хората се оплакват.

# 1 824
Добро утро!
   Тринки, да си направиш уютно местенце и да го напълниш с обич и любов!И хубави картини! Честито ти преместване!
   Аз нямам кво да кажа,нищо интересно при мен.За БТ измрънках, чакам ги да благоволят да ми върнат отговор.
    Духа при нас,иначе е слънчево.
  Азалия,накъде сте се запътили?
   Бърди, много правилно,че ще пътуваш!Ще ти се отрази добре,сигурна съм! Ще чакам отчет после, да знаеш,и акъли.
   За ситуацията по пътищата -сами си избиваме народа. Всеки ден до Берковица,поне по двама трима малоумници в посока.
   Ай стига толкоз мрънкане!
  Да ви е спокоен денят!

# 1 825
  • Пловдив
Добро! Петък е и за мен Blush Вън пече, ама и хапе.

Добрах се до билети за Баща ми се казва Мария на село. До тук хубу, че и кумците покахих..да, ама връчването на дипломите на синкото ще е баш същата вечер Expressionless Начииии...от 30 дни, баш тоя избраха! Ей!

# 1 826
Утро!
Азалче, лек път и много хубаво да си изкарате! 🤗
Тьорт, много щастие и хОрмония в новия дом желая. 🥰 Мястото е страхотно, хората- малко криви ☺, но по тези места е така. Аз също често де навъртам натам, ще пиша (ако искаш) да се видим, баш драго ще миЙ. 😘

Отивам да питам Чатчо за линк, от който се купуват визи за посещение в Кралството. Че ми писнА да чувам само “има време”. 😈 Най- малкото, технологичното време ро процедура е три дни, а ей го деЙ.

Хубав ден еврибади.

# 1 827
Пфуу, Мисте, ама че късмет с тия билети.
Майка ми вчера се сблъскала в магазина с Мая Бежанска, Фицата и още някакви актьори Grinning Гледам, че са били при нас с някаква постановка.

Сто неща трябва да свърша + да оправя багажа. Имам нова раница от китайците, довечера ще я тъкмя.

Марули, мен съседчето ме подкова преди няколко дни - да нося шал и слънцезащита, да пия вино, много вино. Било хубаво и евтино.

# 1 828
  • София
13, да е изпълнена с щастие и уют новата къща. Само хубави емоции да ти носи.

Бърди, супер сте решили.

# 1 829
Тили, не разчитай на трите дни, че не се знае, знае ли се с новата им система и планирания обем.

13, хайде официално да ти е честито новото местенце. Да си много щастлива и спокойна там!

Общи условия

Активация на акаунт