Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 121
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 800
Честито Търтийн! Много здраве,щастие, творческо вдъхновение и хубави моменти в новата колибка!

# 1 801
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Трети ден след пътуването, вече започвам да изправям гребена.
Отвикнала ли съм, от годините ли е ... но все по трудно се възстановявам след път.
За утре имаме предупреждение за силен вятър и прашна буря. Май започва от сега. Още е слабичко де.

Мид, случвало ми се е, с Горинич бяхме и не знам какво ме накара да го дръпна рязко. После видях как шофьорът си цъка на телефона. Един таксиджия ги гони и го псува и заради мен. Нямаше как да благодаря тогавА, ще благодаря сега.

Прецакаха се и си взех някакъв лимон с мента. Сякаш пия препарат за тоалетна чиния. На аромат го докарва 1:1.
На бър май честитих, сега и на 13 новата колибка. Да е топла и светла, и да си в напълните с хубави спомени.

До утре!

# 1 802
Прибирам се от тръстиката и се чудя какво ще правя за вечеря. Имам едни самотни пилешки пържоли от бут в хладилника. Дано го измисля. Освен с гъби и ориз...

Тринки, à честито! Много вдъхновение да намериш на новото място!

# 1 803
13, oфициално честито! Много щастие и спокойствие на новото място, бързо да се почувстваш като у дома си там.

Мид, добре, че сте се разминали само с уплаха Hug

НервЕна работа при мен. Изгубиха ми пратка с документи, проведох 763 телефонни разговора и няма резултат.
Мойта пущина се е посмалила още малко, пу-пу. Решихме в крайна сметка да пътуваме, пък дано успея да продухам главата и да разкарам филмите в ума ми.
Загледахме "Съветски дънки", само един епизод засега.
По повод вчерашната липса на електричество в Испания и Португалия, днес прочех, че имало сериал на тази тема - Blackout, в Max го има.

# 1 804
Тринидаде, много се радвам. Да ви е слънчево, топло и уютно в новия дом! Тъкмо се чудех, на къде да драснеш в четвъртък за разходка Sunglasses

Имам много да мрънкам за мъхът,ама няма. Ще го удуша просто.

# 1 805
  • Fairbanks, Alaska
Добро утро! И при мен има проблем с Виваком. Телефонни номера,на които звъня ежедневно от моя телефон, ми ги дава грешни или непълни.
  Къде е тази жега,аз се вкочених от студ.Снощи даже пусках климатика в спалнята, при все ,че парното работеше.
 Явно повредата е в мен.И на работа ми е студено.
   Моята сага с бюрото по труда продължава. Заради некомпетентни лелки,които кибичат за пенсия, два пъти ни връщат документи,защото "ми то нали с нови програми работим, не сме ги разучили, шъ извинявате,ама вие си анулирайте заявката........"  ама ми писнА.
   В Берковица се нагледах на шофьорски малоумия. Тук на пешеходна ти свиркат ,за да не тръгнеш случайно. Берковица ми е Италия.
Как къде? Тук в Германия. От петък не е падало под 19 градуса, а днес е дори 24.

# 1 806
  • sf
Счупи ми се зъб 😵‍💫 не ме боли, ама ми дере езика. Утре ще звъня на зъболекарката, пф.

# 1 807
Тринки, честито нанасяне! Да си живеете в здраве и щастие в новата колибка! Да идем ли да помагаме, после ще я полеем!
Сири, не може да го оставиш да му се размине с едно удушаване! Остави го жив!
Мид, добре, че сте се разминали! Все по-страшно става. Хвърчат като ненормални, 1 минута какво ще промени. Тлъсти глоби трябва да има, камери и глоби, глоби, глоби до спукване. Само така ще се кротнат дивите шофьори.
Главата ми пак е камбана.
 Купих 4 домата и две краставици и това удоволствие ми струва 11 лева!!!!

# 1 808
Купих 4 домата и две краставици и това удоволствие ми струва 11 лева!!!!

Дано поне са вкусни!

Пека пиле във в фрайера аз. Имам и пресни картофки с копър и чесън.

# 1 809
  • София
Да така е.
13 много се радвам. Нареждат се едно по едно нещата.
Лане така е. Бързат, бързат за къде.

# 1 810
  • София
Тринки, браво. Хайде, много късмет и любов в новата колибка.

Имам много да мрънкам за мъхът,ама няма. Ще го удуша просто.

Недей, ще трябва и да го копаш.

Бърди, кой сериал? Има 2. Едният е с Рами Малек, а другият е по-нов, май френски.

При нас има вече български домати. Скъпички, но вкусни. а вчера купих от Лидл италиански домати, които също бяха много хубави.

# 1 811
Тили, биват. Е не са като домашните, но не са и пластмасови. Уж са български, от Петрич, нооо кой да знае.

# 1 812
  • Пловдив
Аз отдавна намерих вкусни розови домати и краставици... Е, домата е 6лв, ама Confused
Така ми парят очите, че едва гледам...

# 1 813
Така ми парят очите, че едва гледам...

Алергийка?
Реакция към козметика/ крем за лице/ шампоан и подобни?

# 1 814
Артемис, не е с Рами Малек. Ето този е: Blackout, Tomorrow is Too Late
https://play.max.com/show/249ff553-fbb3-4675-be1c-93fbc76e253e

Цените са оле-мале. Миналия ден купих пресни картофи 7 лв/кг. Смъдна ме, но не можах да устоя. Днес на една сергия гледах домати 6 лв, зелен фасул 7 лв, ягоди 8 лв.

Общи условия

Активация на акаунт