Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 65 164
  • 1 870
  •   1
Отговори
# 1 785
Доброооо, станала съм в 5 Laughing
Мисте, аз съм на йетел, които никога нямат мрежа дори там, където другите имат.

# 1 786
Ужасно ми се спи, едвам станах и си направих кафе. Алергията ми вече е в стихията си.

Бюти, да кажеш кога да свием палците отново. 🤗

# 1 787
  • София
Добро утро.
Водих пеша малката до училището. На пешеходната пътрка щеше да ни блъсне кола.

# 1 788
  • Пловдив
Уф, Мид...сигур сте се уплашили...вече е толкова страшно, че направо не знам. Ни пеша, ни с кола е положението.

# 1 789
Мид, ужас! Мен много ме е страх. Лятото, за няколкото седмици в Сф преброих при нас на булеварда над 15 пъти камиони, рейсове, по подразбиране и коли да преминават с над 60- 70 км/ ч на червен за тях светофар и зелена светлина за пешеходците. По Борис Трети това, а през деня поне при нас пресичащите са или възрастни хора, или деца.

ПП. Ей тази изгъзица, която Заландо ми предлага да си купя,  успя да ме поразсъни.
Уви, имам си бяла чанта. ☺

# 1 790
  • София
Аз за това се оглеждам постоянно. Там е често.

# 1 791
  • София
Мид, ужас. Много е страшно. Какво им става бе? За къде бързат. Дано не се е уплашила Ена много.

# 1 792
  • София
Използвах да й покажа, че макар и зелено не бива да тръгва без да погледне отново. Ужас е.

# 1 793
Добро утро,
Нямаме ни нет, ни ТВ...кво става с тоя Виваком??? При вас как е?
Заради хахавия ремонт скоро няма да се отдаде възможност да включим нито устройството, нито рутера. ММ каза, че ще ги гледаме после като пещерняци. Аз не страдам особено.

И в малките градове често се случват тия безумия, които са сполетели Мид и Ена сутринта.
Реагирам много различно, когато съм сама и когато съм с Минито.

# 1 794
Добро утро! И при мен има проблем с Виваком. Телефонни номера,на които звъня ежедневно от моя телефон, ми ги дава грешни или непълни.
  Къде е тази жега,аз се вкочених от студ.Снощи даже пусках климатика в спалнята, при все ,че парното работеше.
 Явно повредата е в мен.И на работа ми е студено.
   Моята сага с бюрото по труда продължава. Заради некомпетентни лелки,които кибичат за пенсия, два пъти ни връщат документи,защото "ми то нали с нови програми работим, не сме ги разучили, шъ извинявате,ама вие си анулирайте заявката........"  ама ми писнА.
   В Берковица се нагледах на шофьорски малоумия. Тук на пешеходна ти свиркат ,за да не тръгнеш случайно. Берковица ми е Италия.

# 1 795
Във Варна е някакъв ад по пътищата. Задръстванията са безумни. Час и 10 минути за дистанция която се минава за 15 мин. !  Копаят улиците да свързват кооперации с канализация и изобщо не им пука.
Добре, че има акция в Морската градина и не допускат колоездачи и тротинеткаджии.
Мид, внимавайте с девойката като пресичате. Някакъв кошмар е. Съседка два пъти са я блъскали на светофар за 1 година докато пресича. Нямам думи. По-зле е и от гражданска война ситуацията по пътищата ни, уви.
Лудницата в града е голяма.
Продължавам с търсенето на работа и нищо читаво за момента. Говорих днес с приятели, уж на всякъде търсят кадри, уж много работа имало а на практика нищо такова. Не ми харесва тази обстановка ...

# 1 796
Ни съм ва чел, ни съм..
Само да доложа, че вече се установих на новата колиба. Последните дни ми дойдоха нанагорно.. ама ще се оправим. Ся тва- онва малко да пипнем и толкоз.
Ще гледам да ви насмогна, че ич не съм в час кво става с вази 🤗

# 1 797
Тьорт!🤗 Точно тези дни питах за теб! Предполагах, че стягаш новата колибка. 🥰

# 1 798
  • Пловдив
Ей, 13сче, ха тюхо честито!

# 1 799
  • София
Търти, честито! Да ти е уютно, топло и на сърцето новото гнезденце! Прати някоя снимка за душата на нова картина, дье!

Общи условия

Активация на акаунт