Добре е че сте се изследвали и сте реагирали, но според мен работата е наполовина свършена щом рецептата е от личната, а не от опитен гастроентеролог
Имам пробитик включен -Линфорте и аз допълнително взимам по един ентерол на ден .
Допитах се до доста опитен ,работещ и завеждащ в болница,макар и детски гастроентеролог от Пловдив и му пратих схемата ми .Той я одобри ,каза 14 дни да ги пия и двата антибиотика. Щом приключа с тях ,започвам дълго Прохелико ,продължавам с пробитиците ,сладко сведено до минимум,да няма гъбички,нещо ще намеря с екстракт от охлюви ,четох ,че е супер за стомах и ще спра да се храня след 20ч. за да нямам рефлукс. Това са мерките,които съм измислила .В началото на годината ще правя пак тест .Е,дано е отрицателен,но ако не е тогава хуквам към някое светило да ми даде нова схема ,дано не се наложи ,но съм твърдо решена да го уморява този хеликобактер!.Аз ще пиша тук,дали съм се изчистила.Бисмут ,както казах ,преди никой не пиеше и се излекуваха хората .Едно положително нещо от антибиотика-дъхът в устата става като на бебе 😄 т.е има нещо избито по линията ,ама какво ...никой не може да каже ,дано е нацелена точно целта!