Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 59 111
  • 1 097
  •   4
Отговори
# 1 050
Здравейте! Как стоят нещата с български пощи ?
Сегашната ми пратка ще пристигне с тях,и не знам как става взимането.

# 1 051
  • Бургас
На мен от седмица ми дава тази оферта ,но с 14 лв. отстъпка при направена над 25лв.Поръчах за 25 лв и стотинки. Някой от продуктите са завишени от страницата ,но аз поръчах с прехвърляне от количката.

# 1 052
Здравейте! Как стоят нещата с български пощи ?
Сегашната ми пратка ще пристигне с тях,и не знам как става взимането.
Отивате в пощата и я взимате...

# 1 053
От пощите се обаждат или пращат sms отиваш и си взимаш пратката

# 1 054
  • София
Бях дала 3 звезди на BoxNow в деня, когато не можех да си взема пратката, не отговаряха на телефони и не отговаряха на имейли. Та, обадиха ми се да ме питат защо съм дала 3 звезди. Това е за пратка в бг, не е от Тему.

# 1 055
Момичета, може ли да се направи поръчка с Credit back 55лв, но също така и да ползвам купон 30/100 за същата поръчка?
Това не успявам да разбера - със сегашната си поръчка от 100-ина лева ползвам купон 30/100, ползвам карта за намаление на един продукт, какво друго мога да направя, за да имам нещо и за следващите поръчки?
Стига ти толкова. Щегувам се. Laughing Опитай и втора карта за намаление. За в бъдеще ще имаш върнатия кредит.
Аз реших като имам да поръчвам така и така нещо за около 30-40 лв., да си взимам по веднъж в месеца купони с тях, за да си имам нон-стоп. Ясно е, че се ориентирам към пазаруването с купони и карти за намаление. Това е моят бойкот на кредитите, докато не врънат 80/100. Sweat Smile
Не вярвам да го върнат отново.Дано да греша😃

# 1 056
Робота мие чудесно само с вода. И аз бях скептично настроена по въпроса, затова се застраховах и отваряемите прозорци ги минах на ръка с веро, после пуснах робота. Обаче на остъклената тераса у дъщеря ми си спестих това и оставих робота да мие сам. Ами няма разлика. Цапа се по-бързо кърпата, но крайният резултат е същият, без забележки.

# 1 057
Да, дори мих едни прозорци, за които нямах време да минавам първо с парцал, а бяха доста прашни. Просто сменях подложката по-често. Ама аз пръсвам на прозорците препарат за стъкла и така го пускам.

# 1 058
Благодаря, момичета!

# 1 059
Аз върнах днес с пощите, след като сума време ми даваше само тях като опция. Освен, че искат да се носи незалепена пратката, за да я проверят, няма друга разлика.

# 1 060
тази промоция с 14 лева отстъпка трябва да се поръчат продукти над 39 лева и вече намалява 14лв за да имаме минимално 25 лева. При поръчка за 39-40 лева излиза реално отстъпка 35 процента.

# 1 061
Аз върнах днес с пощите, след като сума време ми даваше само тях като опция. Освен, че искат да се носи незалепена пратката, за да я проверят, няма друга разлика.
Винаги съм носила залепени пратките и не е имало проблем.

# 1 062
  • Асеновград
Пощите винаги са имали изискване за проверка какво се изпраща. Особено за международни пратки.

# 1 063
Ама това не е международна. Връщането е до адрес в София. На мен не са ми я проверявали пратката.

# 1 064
Пощите винаги са имали изискване за проверка какво се изпраща. Особено за международни пратки.
Три пъти съм връщала и никога не са ми искали да са отворени.

Общи условия

Активация на акаунт