Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 59 123
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 1 035
Вече май не дават от 80/160, сега са 90/270.
Сигурно дават, поне се отчита такава вероятност в правилата за купони, но не знам каква поръчка трябва да се направи и дали изобщо ги дават. Аз не съм имала такива.

Някой правил ли е скоро нов профил, дават ли офертата 100/80? Или вече тотално да я забравим...
Аз мислех да пробвам, но едно че имах натрупан кредит на сегашния профил, второ, че вече не се изкушавам особено за нещо, че да плащам 100 лв. от раз, а и открих купоните и картите за намаление и ми е супер така. А, забравих, опитахме се през седмицата да направим нов профил на снаха ми, но не даде никаква оферта и май засече, че телефонът е един и същ. Иначе ползвахме Ви Пи Ен, заради ай пи адреса и хот спот заради ,wi fi 😁. Нищо не стана де, с claimcredit й даде 50/90 пак.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 21:20 от FreakOnALeash

# 1 036
Опитах се да извикам на профила на майка ми страницата с отстъпките, където уж има продукти с карта, обаче там не ще да излезе. А в моя в момента има няколко - ето как изглежда - това са неща, които си стоят отдавна в количката, разликата от обикновеното намаление е, че не ми дава да поръчам повече от един брой:
Скрит текст:
Дреболиите са с 50% намаление, а този скъп щал май е с 20 (не мисля да го поръчвам, не знам защо го държа в количката още - пише, че е копринен, но не им вярвам съвсем, а ако е тази изкуствена коприна, която си представям, нито може да се пере, нито да се глади нормално). На другия профил не иска да даде този шал за по-малко от 45 - разгледах от любопитство.

Отделно периодично ми дава нормалната карта за отстъпка, при която може да се избере продукт, но са ми ограничили селекцията - преди можеше да скролвам до безкрай.

# 1 037
Някой да е поръчвал тапицерия за диван, от която да е доволен?

# 1 038
Преди десетина дни-две седмици, единствената оферта, която е пусната там за това време е да си избера три подаръка + три и след това да направя покупка за 50 лева, като ми дават и "щедро" купони за 180 лева 4*25/240, 15/160 (май) и 5/110. Отказах се, такива купони не ми трябват.

# 1 039
Харесала съм два робота за прозорци, единия доколкото разбирам няма контейнер за вода. По-добре е да има, особено за външната страна на неотваряем прозорец, нали?

# 1 040
  • Димитровград
Някой да е поръчвал тапицерия за диван, от която да е доволен?
От тези сме доволни:
https://share.temu.com/AMAUL8wt2CA

# 1 041
  • София
Поръчвала съм много калъфи за дивани, столове, легла и от различни доставчици, за да хвана промоция. Принципа е един и същи - еластичен плат с ластик. От там нататък е важно какво се търси.
В подробности за продукта е даден показател "тегло на квадратен метър". Прилично плътен плат е с тегло 200-250гр. на квадратен метър. За голям диван и канапета съм купувала тези https://share.temu.com/gK7Hyoc7UxA, за кухненски ъгъл купих два от тези https://share.temu.com/cw9qdzAzqTA, а за малко кухненско диванче чакам ето тоова https://share.temu.com/L6rTP3mmR9A
Но съм поръчвала за едно канапе и за легла по-тънък плюш (те го наричат фланелено), което е с тегло 180гр. на метър квадратен и е фин, но много разтеглив плюш. Много е приятно на допир, но е тъничко. За столове съм поръчвала съвсем тънко принтирано трико (има подобни и за дивани) 100-150гр. То направо прозира и може да се вижда долната дамаска ако е по-тънка или да се усещат неравности ако е скъсана кожа.
Сестра ми се колебае за много плътен калъф - дават го повече от 500гр. на квадратен метър https://share.temu.com/h2VO4X6pyUA. По-скъп е и сигурно е много по-качествен, но според мен трябва много добре да се съобразят размерите, защото е колкото е по-тънко, толкова е по-разтегливо и заема всякаква форма, а колкото е по-плътно, толкова е по-красиво и плътно, но все пак един плътен пуловер, не се разтяга толкова колкото един чоропогащник. Ама това са си мои мисл, може пък да се разтяга идеално.
Търси форма максимално близка до твоята. Мери добре. И гледай и чети описанието - понякога е споменато, че калъфите са за мебели с високи крачета и не покриват до основата. Чети и гледай и отзиви.
Аз си задавам първо желания цвят и после избирам, чета и слагам няколко избрани в количката и чакам да видя за кой ще ми дадат отстъпка. Двата сиви ми излязоха 23лв. и съм много доволна.

# 1 042
  • София
Ето проследяване за робота за прозорци
Скрит текст:

# 1 043
Ето проследяване за робота за прозорци
Скрит текст:
И при мен дава същото. Дано поне тази седмица пристигне, че в четвъртък пак е неработен ден.

Харесала съм два робота за прозорци, единия доколкото разбирам няма контейнер за вода. По-добре е да има, особено за външната страна на неотваряем прозорец, нали?

Аз държах да има контейнер за вода.

# 1 044
  • София
Щом има неотваряем прозорец, по-добре с контейнер, да.
Не че иначе няма начин, но ще бъде по-трудно.

# 1 045
Момичета, а в контейнера за вода само вода ли се налива или препарат за прозорци? Нещо не виждам прозорци, които не са мити от половин година от вън да се измият добре само с вода.

# 1 046
Момичета, може ли да се направи поръчка с Credit back 55лв, но също така и да ползвам купон 30/100 за същата поръчка?
Това не успявам да разбера - със сегашната си поръчка от 100-ина лева ползвам купон 30/100, ползвам карта за намаление на един продукт, какво друго мога да направя, за да имам нещо и за следващите поръчки?

# 1 047
Не може заедно. Или купон, или връщане на кредит.

# 1 048
Момичета, може ли да се направи поръчка с Credit back 55лв, но също така и да ползвам купон 30/100 за същата поръчка?
Това не успявам да разбера - със сегашната си поръчка от 100-ина лева ползвам купон 30/100, ползвам карта за намаление на един продукт, какво друго мога да направя, за да имам нещо и за следващите поръчки?
Стига ти толкова. Щегувам се. Laughing Опитай и втора карта за намаление. За в бъдеще ще имаш върнатия кредит.
Аз реших като имам да поръчвам така и така нещо за около 30-40 лв., да си взимам по веднъж в месеца купони с тях, за да си имам нон-стоп. Ясно е, че се ориентирам към пазаруването с купони и карти за намаление. Това е моят бойкот на кредитите, докато не врънат 80/100. Sweat Smile

# 1 049
Това е моят бойкот на кредитите, докато не врънат 80/100. Sweat Smile
То не е много бойкот, защото не е толкова изгодо, колкото беше преди…

Нещо интересно, днес ми се появи екран -намаление 42 лв при поръчка от 120+. Не я отразих.

Общи условия

Активация на акаунт