Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 075
  • 1 097
  •   3
Отговори
# 510
На повечето има азиатска и европейска номерация показана. Като цяло разликата е един размер май. Азиатско ХЛ е европейско Л, например.

Ама накрая пращат каквото те преценят. Особено с обувки. Вече им схванах цаката, ама на първите поръчки съм върнала поне 5 чифта обувки -
Пише 40 номер EU, което е 41/42 CN. (Size labeled on item is Size '41', same as EU '40' you selected)
Накрая идва обувка, на която наистина пише 41, ама въобще не е китайски размер, ами си е чист нормален 41 европейски размер и кракът ми вътре хлопа. 40,5 идва с размер 42 написан, до края на обувката имам два пръста разстояние.
Та сега гледам където има размери и EU и CN да не поръчвам, че не знам какво ще им щукне да пратят...

# 511
О, за обувки нямам опит. Не съм поръчвала. Само дрехи.

# 512
За обувките меря сантиметри, но и на мен ми се е случвало да има разлика. Поръчах сандали за детето, дойдоха 2 размера по -големи. По таблицата отговаря на размера, идва 30 номер но със стелка 22 см. Вместо 30 с 19 см. Върнах ги днес и реших, че от бюджетните обувки няма да поръчвам повече. При мен още е 55/95.

# 513
Аз пък с обувките нямам никакви проблеми. За мен два чифта боти, за сестра ми едни, за дъщеря ми маратонки, поръчвам си нашите номера, не меря стелки и всички са точни. На подметката пише по-голям номер, но то си е указано още в самия артикул.

# 514
От азиатските все си поръчвах XL, понеже съм между С и М и пише, че отговаря на М. Но всички са ми като торба.

# 515
Ами м поръчах, с риск да е голямо, но ще видим. Доколкото се ориентирах азиатско м отговаря на европейско xs. Реално повечето ми дрехи са с размер xxs, но не посмях да поръчам азиатско s, най-вече от страх да не е твърде късо, че съм 170.
Иначе и при мен офертата с кредит вече е 50/89 и така поръчах.

# 516
За детето поръчах маратонки (обувки) от естествена кожа и са чудесни. Много качествени, кожата е естествена, както е описано, моделът е много хубав, като цяло са супер.

# 517
Здравейте. Този купон има ли как да си го възстановя и да го ползвам?

# 518
Пиши на бота и ела да кажеш дали ти го е възстановил. И аз имам такава отстъпка, която вече е изтекла. Нямам особени надежди. От вчера и при мене е 50 лв. връщане на кредит. Заявих връщане на три артикула. Единия не си го искат (от едната поръчка), другите два приятелката ми ги върна, да видим кога ще възстановят пари в кредитното салдо в Тему. Като е от друг адрес, но през моя акаунт, явно ще чакат да получат артикулите. Забелязах, че връщането е до Цар Борис...нещо-си. Интересно дали там ги преглеждат или чак като пристигнат в Китай.

# 519
Винаги можеш да измрънкаш че то закъснява и да ти дадат нов

# 520
  • София
Аз успешно възстанових такъв купон и го използвах. Даже ми го дадоха с валидност от около 4 дни.

# 521
И аз днес съм с 50 лв и максимума е май 90 лв, което пак бива.

# 522
Аз чакам по-голям процент намаление. Разглезих се и свикнах на евтиното. Единственият недостатък е, че продуктите от локалните доставчици не влизат в промоцията за връщане на кредит.

# 523
По принцип и на мен ми е много 50/90, защото съм взимала яко на 80/100 и няма такава оферта. Сега не е съвсем изгодно, но имам събрани кредити и така или иначе трябва да ги изхарча. Но ще са по-обмислени покупки, за да не връщам, че това няма край като възстановяват цялата сума на покупката, а не % от връщането на кредита.

# 524
Имам поръчка от 23 март, която беше разделена на 2 части и трябваше да ги получа от Пощите.
Първата част  получих още на 1 април, а втората част  е била освободена от митницата на 31 март и "предадена на превозвача" на 1 април, и от тогава няма никакво проследяване.
Снощи са ми възстановили сумата за втората част от пратката.
Поръчката  беше с кредит 80/100. 

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 11:16 от ellll

Общи условия

Активация на акаунт