Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 100
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 495
Не мисля, че е за това. Могат да се махнат техните етикети, а и не издават фактури на фирми, та едва ли е за това. Може би някакъв вид пестене на разход.

# 496
Здравейте , как са при вас дрехите , имат ли етикет? Аз съм поръчвала вече 4-5 , но нито една не е дошла с етикет.За мен не ми пречи,но за подарък е някак неудобно.
Единствените дрехи от моите поръчки, които са идвали с етикет, са на малко по-скъпи брандове като XWI и IHIMI. Препоръчвам ги, качеството е доста добро.

# 497
На little maven също са с етикет и качеството е топ!

# 498
Как са размерите? Виждам, че започват от 2 години, но в таблицата де води 86 размер.
На little maven също са с етикет и качеството е топ!

# 499
Моята госпожица е на 2г, носи 92 по принцип. От тези съм и поръчала за 3 годишни. Леко са и големи, но по-малък размер няма да и стане или ще е на границата.

# 500
Приятели поръчаха "очила" за кокошки от Тему. Та, има и по- луди неща от врата за кокошарник. Simple Smile

Flushed

Слънчеви или с диоптър?? Laughing

# 501
За очилата за кокошки знам от онова предаване, в което купуват складове - в един стар епизод Бари Уайз намери такива - малки и червени, слагали се да не се кълват кокошките една друга. Изглеждат много гъзарски, но не си представям как им се поставят - особено ако човек има цял двор с пилета.

# 502
  • Пловдив
За очилата за кокошки знам от онова предаване, в което купуват складове - в един стар епизод Бари Уайз намери такива - малки и червени, слагали се да не се кълват кокошките една друга. Изглеждат много гъзарски, но не си представям как им се поставят - особено ако човек има цял двор с пилета.
Промушва се едно пласмасово штифтче през носните отвори над клюна... като обица се слага.Целта е да се предодврати канибализма и агресията.

# 503
  • Лутаща се
Приятели поръчаха "очила" за кокошки от Тему. Та, има и по- луди неща от врата за кокошарник. Simple Smile

Flushed

Слънчеви или с диоптър?? Laughing
Ако искате ми вярвайте, но точно такива очила търся.
Слагат се на кокошки, които са добили гадния навик да кълват останалите, да им скубят перушината и дори да стигат до канибализъм. Тези очила им пречат да го правят, но не им пречат да се хранят и пият вода.

# 504
  • В страната на бурите
Нещо странно ми се случи - поръчка, за която в сайта пише, че ще дойде с Експрес Уан, дойде с Еконт. Доставка до адрес, за София. Имах и друга, за която си пишеше Еконт, и тя дойде днес с Еконт.

# 505
Смениха ми офертата 55/95 на 50/90. При вас как е?

# 506
И при мен от  днес е 50/89, но то все същото. Имах за нещо за поръчване и я ползвах вече. Не е като 100/80 но пак е над 50% отстъпка

# 507
Някой поръчвал ли е дреха с азиатски размери? Колебаех се между с и м; в крайна сметка поръчах м. По принцип нося xs и xxs. За първи път поръчвам дрехи с азиатски размери и много се чудих...

# 508
Аз бях поръчала два пуловера с азиатски М, иначе съм XS. Единият беше много оувърсайз, на снимката въобще не изглеждаше така. Другият беше добре. Но и двата ги върнах, защото на втория не ми хареса цвета. А първия, ни цвят, ни размер, ни материя, никакво съответствие.

# 509
На повечето има азиатска и европейска номерация показана. Като цяло разликата е един размер май. Азиатско ХЛ е европейско Л, например.

Общи условия

Активация на акаунт