Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 364
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 615
При мен офертите са връщане на кредит 27лв, някаква оферта за 99% и 7 карти за отстъпки (не я разбрах офертата), 15 продукта за 200 лв  купони или купи за 200 лв. за 200 лв. купони (това е направо върхът 😂) и през ден по една карта с отстъпка. Направо ме отказаха да поръчвам каквото и да е. 😏

Аз пуснах 2 поръчки с 55/95 и сега една с 50/90. При вас какви са офертите с кредит? На приятелка упорито предлага само 27лв връщане.

Също се промени това, че докато не си събера кредита, не ми предлага паралелно втора поръчка, а преди непрекъснато го правеше. Пуска ми съобщение с офертата, но като отворя си стои само на събирането на кредит на първата.

# 616
При мен връщането на кредит е 50 лв. Новото е, че иска да направя поръчка за минимум 45 лв. Дава ми оферти да купя два артикула и да получа купони. Възползвах се, защото купувайки двата артикула, няма изискване за минимална поръчка, а ми трябваха две дребни неща - хартиени подложки за airfryer и етикетчета. Поръчах си ги. Цената е горе-долу двойно по-висока, но мен ме устройва. Платих с кредит.

# 617
При мен връщането на кредит е 50 лв. Новото е, че иска да направя поръчка за минимум 45 лв. Дава ми оферти да купя два артикула и да получа купони. Възползвах се, защото купувайки двата артикула, няма изискване за минимална поръчка, а ми трябваха две дребни неща - хартиени подложки за airfryer и етикетчета. Поръчах си ги. Цената е горе-долу двойно по-висока, но мен ме устройва. Платих с кредит.
Купоните какви са, т.е. какви ти даде и на каква стойност направи поръчка?

При мен офертите са връщане на кредит 27лв, някаква оферта за 99% и 7 карти за отстъпки (не я разбрах офертата), 15 продукта за 200 лв  купони или купи за 200 лв. за 200 лв. купони (това е направо върхът 😂) и през ден по една карта с отстъпка. Направо ме отказаха да поръчвам каквото и да е. 😏

Е, нали за нея писах - ако съм права: избираш 7 неща, правиш минимална поръчка за сума, която явно Тему определя на база стойността на тези седем продукта и после една седмица, всеки ден поръчваш по един от продуктите за 2 стотинки. (заедно с други неща за още 24 лв. и 98 ст. за достигане на минималната сума за поръчка Laughing ). Ако изпуснеш един ден, гориш с единия продукт за 2 ст.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:56 от FreakOnALeash

# 618
Наскоро ми умря квадратният робот, служил вярно 7-8г. купих овален, не намирам голяма разлика и при двата ъглите трябва да се минат допълнително, при овалния малко повече, но разликата е минимална. Моят овален пръска и вода, което стария го нямаше, много е удобно, гледайте да го има като функция.

Може ли линк към някой робот с такава функция за пръскане?

# 619
Купоните са като предишните, ще дам екранни снимки. Двата артикула, които поръчах, са на стойност около 12 лв. общо. Купоните, за които пишат, че са отстъпка 10 лв за покупка над 10 лв и една стотинка, реално са за покупка над 35 лв, защото искат да остане 25 лв минимална поръчка.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 13:07 от alys

# 620
Купоните са като предишните, ще дам екранни снимки. Двата артикула, които поръчах, са на стойност около 12 лв. общо.
Скрит текст:

Благодаря. 
И аз се чудя за купоните, защото с купони, карти за отстъпка и натрупан кредит е екстра.
Само не разбрах ако иска минимална поръчка от 45 лв., как са да дадени купони за 12 лв. Нещо се обърках...

# 621
12 лв са, когато играеш, така да се каже, да вземеш купоните, а изискването за минимална поръчка от 45 лв е на страницата на офертата 50/90. Иначе на нормалната страница изискването за минимална поръчка ми е 25 лв
С тези различни минимални стойности човек става разноглед и трябва да мисли за всичко.

# 622
Момичета къде се натиска за връщане на кредити иска ми 7 дена да заявя връщане а не знам как?Иначе на мен хубави купони не ми дава...

# 623
12 лв са, когато играеш, така да се каже, да вземеш купоните, а изискването за минимална поръчка от 45 лв е на страницата на офертата 50/90. Иначе на нормалната страница изискването за минимална поръчка ми е 25 лв
С тези различни минимални стойности човек става разноглед и трябва да мисли за всичко.
Точно така. Вече има логика. Благодаря!
И да, дяволът е в детайлите.

Момичета къде се натиска за връщане на кредити иска ми 7 дена да заявя връщане а не знам как?Иначе на мен хубави купони не ми дава...

Пишеш в търсачката claimcredit или заяветекредит и търпеливо чакаш да ти се отвори страницата за заявяване на вноската. Първо няколко пъти ще ти излязат чашките с нова игра.

# 624
Точно така. Вече има логика. Благодаря!
И да, дяволът е в детайлите.

Пишеш в търсачката claimcredit или заяветекредит и търпеливо чакаш да ти се отвори страницата за заявяване на вноската. Първо няколко пъти ще ти излязат чашките с нова игра.
Благодаря.Така правя но ми вади само стоки кредитни карти?!

# 625
  • нейде там, където ....
Купоните какви са, т.е. какви ти даде и на каква стойност направи поръчка?

При мен офертите са връщане на кредит 27лв, някаква оферта за 99% и 7 карти за отстъпки (не я разбрах офертата), 15 продукта за 200 лв  купони или купи за 200 лв. за 200 лв. купони (това е направо върхът 😂) и през ден по една карта с отстъпка. Направо ме отказаха да поръчвам каквото и да е. 😏

Е, нали за нея писах - ако съм права: избираш 7 неща, правиш минимална поръчка за сума, която явно Тему определя на база стойността на тези седем продукта и после една седмица, всеки ден поръчваш по един от продуктите за 2 стотинки. (заедно с други неща за още 24 лв. и 98 ст. за достигане на минималната сума за поръчка Laughing ). Ако изпуснеш един ден, гориш с единия продукт за 2 ст.

И на мен ми излезе тази оферта. Първата отстъпка ми я даде веднага, добавих я към току-що направената поръчка. Как се извиква за следващите дни?

# 626

И на мен ми излезе тази оферта. Първата отстъпка ми я даде веднага, добавих я към току-що направената поръчка. Как се извиква за следващите дни?

Не знам, на мен не ми е изгодно да платя едни сигурни минимум 175 лв. за седмица, затова не я приех.
Ако не се оправиш, пиши на бота да те упъти.
Как ти изчисли минималната сума за първа поръчка и на каква стойност беше? Т.е. какъв процент горе-долу е от заявените продукти за 2 ст. на редовна цена?

# 627
  • нейде там, където ....
Минималната сума беше 50, но май само от дадената страница, както е при поръчката с връщане на кредит. Пуснах три неща, които така или иначе искам за мен или за подаръци и бяха с нормална цена, като в количката. После ми даде отстъпката и си избрах продукт, за който трябваше да направя нова поръчка. Когато го отворих да прочета още отзиви, имаше бутонче да добавя към поръчката на цена 2 ст.

Няма да поръчвам 7 дни поред, от любопитство се чудя как да извикам отстъпката за другите дни.

# 628
Минималната сума беше 50, но май само от дадената страница, както е при поръчката с връщане на кредит. Пуснах три неща, които така или иначе искам за мен или за подаръци и бяха с нормална цена, като в количката. После ми даде отстъпката и си избрах продукт, за който трябваше да направя нова поръчка. Когато го отворих да прочета още отзиви, имаше бутонче да добавя към поръчката на цена 2 ст.

Няма да поръчвам 7 дни поред, от любопитство се чудя как да извикам отстъпката за другите дни.

Разбрах, благодаря!
Пак казвам, пиши на бота ако не се ориентираш.

Аз за друго да се допитам до вас. Когато се играе в някаква игра за купони (колело, поръчка с подаръци и купони или друга) и в правилата пише, че могат да бъдат спечелени купони на стойност, например "20 лв. за поръчка 40 лв." или "10 лв. за поръчка от 40 лв." и т.н., в крайна сметка, това изброяване на възможните комбинации на купони в правилата на играта, значи ли, че именно за такива купони играеш или каквото ти се падне накрая - например 50 лв. от 270 лв. и т.н.?

# 629
Като натиснете лупичката се вижда за какви купони играете.

Общи условия

Активация на акаунт