Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 362
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 630
Като натиснете лупичката се вижда за какви купони играете.
Да, точно за това питах, за да се уверя, че е така. Благодаря!

# 631
  • пустинята Гоби
Момичета къде се натиска за връщане на кредити иска ми 7 дена да заявя връщане а не знам как?Иначе на мен хубави купони не ми дава...
Отивате при купоните и натискате произволен купон за връщане на кредит, там ще видите вашия и дневната сума за връщане.
Скрит текст:

# 632
  • София
Mimi Rose, как точно отивате при купоните? Ако имате предвид съобщенията, под promotions в моя профил, има само Back in Stock продукти, въпреки че имам офертата 50/85, която извиквам в търсачката с Claimcredit и така си събирам кредита.

# 633
Аз пуснах 2 поръчки с 55/95 и сега една с 50/90. При вас какви са офертите с кредит? На приятелка упорито предлага само 27лв връщане.

Също се промени това, че докато не си събера кредита, не ми предлага паралелно втора поръчка, а преди непрекъснато го правеше. Пуска ми съобщение с офертата, но като отворя си стои само на събирането на кредит на първата.
В събота пуснах с 50/90, днес пак пуснах същата оферта, сега ми пише, че имам да събирам 75лв кредит.

# 634
Имам пратка, която 4-ти ден чака да мине митническа проверка в Атина. Вече си мисля, че това няма да стане скоро, заради Великденските празници...Някой знае ли колко дни ще празнуват гърците?

# 635
Моите са две - все ми е едно дали ще дойде скоро, но по празниците ще пътувам със семейството си - няма кой да ги вземе (познатите ми сигурно също ще пътуват). Поне да знаех със сигурност, че няма да дойдат точно през тези дни.

# 636
За роботите за прозорци.
Да си имате едно наум, че може да спре на отдалечено място.
Днес мих у дъщеря ми остъклена тераса, с плъзгащи прозорци. Много ми са трудни и сигурно от долу изглеждам като самоубиец, но съм инат и се справям. Та днес бях безкрайно щастлива, че не ми се налага да заемам причудливи пози, обаче робота по време на работа така приплъзна другото крило, че остана отвън, на разстояние по-голямо от протегната ръка и спря. Държа му въжето, обаче не мога да достигна бутона за освобождаване на вакуума, камо ли да до хвана и да го прибера. Та се наложи леко и много внимателно да приплъзна обратно крилото, за да го приближа към мен.
Обаче ако спре на далечния край на неотваряемо крило, не знам как ще стане връщането. Този вакуум колко време държи?
Също и кабела лесно се измъква от буксата. Той би могло да се захване с нещо залепващо. Но спирането надалеч е проблем за неотваряеми прозорци.

# 637
  • София
Защо не го "придърпа" с дистанционното?

# 638
Кабелът не се ли завива? Моите прозорци не са от най-големите, но, ако спре далеч, ползвам дистанционното.

# 639
  • пустинята Гоби
Mimi Rose, как точно отивате при купоните? Ако имате предвид съобщенията, под promotions в моя профил, има само Back in Stock продукти, въпреки че имам офертата 50/85, която извиквам в търсачката с Claimcredit и така си събирам кредита.
Да, за Promotion говоря. Все забравям, че явно всеки вижда различно. Аз виждам това и натискам произволен Credit Back:
Скрит текст:

# 640
  • София
При мен днес предлагаше 200лв. в купони (които после направи на 300лв.) за 3 продукта от евтините: по 5-6лв.
Новото за мен беше гарантиране на купон за 30лв.  без минимална стойност на поръчката. Не ми се поръчва обаче засега.

# 641
  • София

Да, за Promotion говоря. Все забравям, че явно всеки вижда различно. Аз виждам това и натискам произволен Credit Back:
Ей така излиза при мен Promotions, винаги е било така, офертата с връщане на кредит ми е активна.

# 642
И най-новия вариант на оферта не е добър, може би приключиха със зарибяването на клиенти Smile Условията също стават доста сложни за разбиране, да не кажа и подвеждащи. Предложи ми я с покупка на 2 артикула без минимална сума и реших да я пробвам с поръчка за 10 лв.

Но се оказа, че написаното за купони без минимални разходи не е вярно, така че не се подвеждайте. Ако се изберат артикули, изпращани от Китай, се иска минимална сума за поръчка от 25 лв. Видях някъде в условията, че важи само за продукти от местни складове. Сложих 2 такива за 12 лв. и наистина ми приложи купона, но пък начисли доставка за 11,98 лв. Trollface

Поговорих си и с бота, но не се разбрахме. Поне ми каза нещо ново, но така и не намерих как да го активирам - VIP програма на Тему. Някой регистрирал ли се е?

# 643
  • Асеновград
За роботите за прозорци.
Да си имате едно наум, че може да спре на отдалечено място.
Днес мих у дъщеря ми остъклена тераса, с плъзгащи прозорци. Много ми са трудни и сигурно от долу изглеждам като самоубиец, но съм инат и се справям. Та днес бях безкрайно щастлива, че не ми се налага да заемам причудливи пози, обаче робота по време на работа така приплъзна другото крило, че остана отвън, на разстояние по-голямо от протегната ръка и спря. Държа му въжето, обаче не мога да достигна бутона за освобождаване на вакуума, камо ли да до хвана и да го прибера. Та се наложи леко и много внимателно да приплъзна обратно крилото, за да го приближа към мен.
Обаче ако спре на далечния край на неотваряемо крило, не знам как ще стане връщането. Този вакуум колко време държи?
Също и кабела лесно се измъква от буксата. Той би могло да се захване с нещо залепващо. Но спирането надалеч е проблем за неотваряеми прозорци.
Няма проблем в случая, с дистанционното даваш посока , за да дойде близо до теб, и сваляш. Мия неотваряеми прозорци и това е начина. Само дистанционното не хваща през стъклото, та подавам ръка навън и давам команда.

Вчера ми дойде пратка с Бокса, и я бяха запратили в кутия надалеч, обадих се да я пренасоча. Вече няма да тичам  по целия град да събирам пратки.
Последната пусната ми е с Експрес уан да видим с тях , как ще е . Досега от другаде са ми носили все на адрес.

# 644
Ако е пусната с Еуридис, вече идват с Еконт до адрес.

Общи условия

Активация на акаунт