Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 328
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
Ако е пусната с Еуридис, вече идват с Еконт до адрес.
Излиза това

Като дам на подробности отваря Еуридис, проверих номера в приложение, Еконт е.
За момента никоя не ми е спешна.

# 646
И при мене този купон от 30 лв. без минимални разходи не се зарежда, не е видим.
Това за VIP програмата не разбрах къде да го търся.

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 08:04 от alys

# 647
ВИП кръга мисля, че е за инфлуенсъри. Ако имаш поне в някоя СМ 1000 последователи, може да се включиш.

# 648
Като написах в Гугъл VIP програма на Тему, излезе това
Скрит текст:

# 649
  • Асеновград
Като написах в Гугъл VIP програма на Тему, излезе това
Скрит текст:
Това ми е излизало периодично, споделяла съм в СМ в ИГ не дава нищо, поне при мен и го прескачам като ми излезе.
Понеже когато споделяш иска да посочиш реални потребители от контактите, реално само им пълня със спам профилите, та за мен не си струва.

# 650
Това е affiliate програмата им, не е промоция. По принцип е насочена за инфлуенсъри в тик ток и инстаграм. Свързано е със споделяне на линкове на продукти. Имат изискване за 1000 последователи.

И най-новия вариант на оферта не е добър, може би приключиха със зарибяването на клиенти Smile Условията също стават доста сложни за разбиране, да не кажа и подвеждащи. Предложи ми я с покупка на 2 артикула без минимална сума и реших да я пробвам с поръчка за 10 лв.

Но се оказа, че написаното за купони без минимални разходи не е вярно, така че не се подвеждайте. Ако се изберат артикули, изпращани от Китай, се иска минимална сума за поръчка от 25 лв. Видях някъде в условията, че важи само за продукти от местни складове. Сложих 2 такива за 12 лв. и наистина ми приложи купона, но пък начисли доставка за 11,98 лв. Trollface

Поговорих си и с бота, но не се разбрахме. Поне ми каза нещо ново, но така и не намерих как да го активирам - VIP програма на Тему. Някой регистрирал ли се е?

# 651
Защо не го "придърпа" с дистанционното?

Беше много встрани и високо, не бях сигурна дали ще го насоча и да хване сигнал.
Но и не пробвах де. Той така премести крилото, че само пръст можех да промуша.

# 652
Добро утро!
Някой по-назад спомена, че си пренасочил пратката в Бокс Нау до удобен бокс и вече нямало да тича до далечни кутии. Дано, ама надали. Играла съм го този номер няколко пъти и пак си оставят пратките, където си искат.
Благодаря, че споделихте за робота, щях да питам дали се връща в изходна позиция като прахосмукачките.
Вчера оставих една пратка за връщане кутия на Бокс Нау и след около час ми върнаха парите. За първи път не чакат да дойде при тях. Сега, дано не ме накажат пак, защото върнах и трите неща от поръчката. Не бяха с кредит, а с две карти за намаление, но все пак всичко очаквам.
Защо не го "придърпа" с дистанционното?

Беше много встрани и високо, не бях сигурна дали ще го насоча и да хване сигнал.
Но и не пробвах де. Той така премести крилото, че само пръст можех да промуша.
Представих си го като малко коте, заседнало на високо на някое дърво и не може да слезе. 😊😺

# 653
  • София
И на мен тази сутрин ми предложи купоните с 2 продукта, но съм се заинатила и не поръчвам. Чакам едни крачета за маса, които толкова се забавиха, че смених концепцията докато дойдат и направо смятам да ги върна.
Отделно се колебая за едни по-скъпо струваши продукти дали да върна. Те не са уау, но не са и пълна скръб. И ако ми върнат парите за всички тях ще събера сигурно 100лв. кредит. А имам все още един купон 50 от 100 и един 80 от 160. За какво са ми нови сега?

# 654
По принцип се връща в изходна позиция, но някой път спира на друго място.
Днес са ми пуснали пак оферта за 90/55.
Никакви кредити не ми даваше, повече от седмица.
Не, че ми трябват.

# 655
  • Асеновград
До момента като пренасоча с Бокса ми идва после в точната кутия. И забелязах че и в последствие поне 3-4 пратки идват в правилната кутия. И после пак където им е удобно. При мен все на място където има паркинг пред самите кутии.

# 656
До момента като пренасоча с Бокса ми идва после в точната кутия. И забелязах че и в последствие поне 3-4 пратки идват в правилната кутия. И после пак където им е удобно. При мен все на място където има паркинг пред самите кутии.
Аз пренасочих общо 4 или 5 пратки до удобен за мен бокс. Като зададен адрес си стоеше в приложението именно този бокс, който бях посочила изрично в разговор с тях, но в крайна сметка ги доставиха в други кутии. И си предпочитам пощите, там няма как да объркат клона по пощенски код, а и идват в един ден с Бокс Нау, т.е. не е имало забавяне. Но, каквото-такова, все пак си ги познавам и разбрах, че не може да се пребори изцяло системата.
Аз трупам сериозен кредит и не знам за какво да го похарча. Само робот ще си взема с купон и мисля да поспра за известно време, че започвам да поръчвам глупости.

# 657
А има, има, на мен ми пратиха в друг пощенски клон, питах ги защо, ми и те не знаели, казвам ами защо като сте го видели не сте го пратили в правилния, ами то вече не можело, питам добре, дайте да го пренасочим, за пръв чуваха за пренасочване! 😂

# 658
А има, има, на мен ми пратиха в друг пощенски клон, питах ги защо, ми и те не знаели, казвам ами защо като сте го видели не сте го пратили в правилния, ами то вече не можело, питам добре, дайте да го пренасочим, за пръв чуваха за пренасочване! 😂
Еее, стига де, остава сега и пощите да се бъгнат, а аз благодарствено писмо щях да им пиша Laughing

# 659
  • Асеновград
Отзиви.
Много хубав дъждобран, плътна тежка материя, точно дъждобран за многократна употреба https://share.temu.com/c71Hf847pGA имах опасения,да не е някой наелонов буклук, но отговаря на описание като качество.
https://share.temu.com/KXVhCFhkaqA четка за зъби - работи
https://share.temu.com/lgDSo62j7cA Модем с Нано SIM Слот - поръчвам втори , за подарък
https://share.temu.com/eQDUiIFAJlA поставка за лаптоп, моята младежа я завря някъде а ми е удобна за път
https://share.temu.com/DlRCVOsynnA фунии за течност, изглеждат добре, за автомобила мисля да ги ползвам
Поръчвани с оферта връщане на кредит, тоест на добра цена дойдоха.

Общи условия

Активация на акаунт