Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 266
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Не знаех за офертите във Фейсбук, ще ги разгледам.

Машината я използваме само с мляно кафе и прави страхотен каймак. Има приставки и за капсули и coffee pods, но не сме ги пробвали.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 18:17 от nad_tab

# 766
Огромно благодаря nad_tab!🌷 Това ме интересува. Ние пием мляно кафе.
За ФБ -Влизам от лентата с реклами на тему. Като цъкна на преглед на някой артикул и ми излиза подарък ,после яйцата. Общо купони за 400лв с поръчка над 26лв

# 767
И на мен много оферти така ми са излизали. Като отворя нещо във ФБ.

# 768
При мен от зарибявания и предлагания на яйца, бисквитки, купони,сделки...  ми отнема часове докато поръчам нещо....
Даде ми на поръчка 90лв половината кредит , който трябва да заявявам дни наред.
Даде ми да поръчам 6 подаръка и за същата стойност да направя поръчка с други стоки, да , обаче, дали защото съм от телефона няма лупа да търся артикул ,а каквото той предложи.
 И някакви 180 които няма как да ползвам защото са за например 25лв намаление за поръчка промерно над 200 или суми ,които не праея.

# 769
Набелязала съм си някои неща, но са за сума  около 75-80 лева. И понеже нямам хубави купони, ако устиска до заплата офертата за връщане на кредит ще я ползвам и после ще си чакам от хубавите купони да ми даде в някакъв момент. Не ми харесва много този вариант, защото ще затворя едни пари в кредит, който не се знае кога ще ползвам, а и май ще върна някои неща от последните поръчки, но нямам избор.

# 770
  • Пловдив
Днес и аз се престраших и поръчах този робот за прозорци с 80 лв купони.
 https://share.temu.com/0ySW9MoreqA
Надявам се да не съм сбъркала в избора.🤞

# 771
  • София
Даде ми да поръчам 6 подаръка и за същата стойност да направя поръчка с други стоки, да , обаче, дали защото съм от телефона няма лупа да търся артикул ,а каквото той предложи.
То си пише, че е само за продукти ит страницата.
И аз имам същата, но ми иска покупка за 100 лв., а избрах подаръци, които са евтини и определено са за доста под 50 лв. Купоните не стават, но трябва да поръчам нещо, което ще струва около 35 лв. и понеже нямам друга оферта реших да комбинирам, но за 100 лв. ще пропусна.
Писахте, че активират изтекли купони. Имам за 10 лв. без ограничение. Ще проверя дали бота ще ме уважи.

# 772
  • На изток от Ада
В Ст ихнсйс ми кредита имам и лупа

# 773
  • Асеновград
Получих пратка от която върнах 80% този път изобщо не съм уцелила нещата.

От тези трите, чантата и сандалите си ги оставих.
Чантата е хубава, материята е коприна, за разлика от предишната в зелено, която е тъкан плат, но също много хубава.
Сандалите са супер, леко тесни отпред, но понеже са ластици предполагам ще се отпуснат. Подметката е много стабилна.
Полата обаче , не става за нищо, нито цвета е като на снимките, а плата е тънък и прозирен все едно найлон.

Тези и трите ги върнах, изобщо не ми харесаха.

Тук върнах само бялата на розите, за разлика от тази със сините вътре е с подплата като на хладилна чанта.
И четирите от този модел са ми поръчвани от един търговец, но качеството на всеки цвят е различно. Останалите вътре са си с подплата като на дамска чанта.

# 774
Честит Великден на всички!!!

Кажете сега за купоните, които са в кутии и цъкаш отгоре. ПРеди с колелото, като спреш на 100 лв, даваше от "хубавите"купони, сега обаче, каквото и да натисна, няма от тях. На някой дава ли скоро от тези с 50% намаление?

Честит Великден!
Аз днес си взех купони с поръчка на четири дребни неща. Установих, че с купони и карти за отстъпка ми е по-ок, отколкото с кредит. Да трябва да издумкам 100 лв. наведнъж, да не мога да приложа купон или карта за отстъпка и да събирам цяла седмица 50 лв. И така, даде ми за поръчка около 30 лв. четири купона 10 от 10.01, един 20 от 60, един 25 от 80, един 30 от 100 и другите са вече за големи суми- четири 20 от 160, един 50 от 160, един 75 от 220 и един 90 от 270. Доволна съм, защото ще комбинирам с по една или две карти за намаление едновременно. Естествено, първият купон с две карти за намаление е вече изразходван.😆 Уж трябваше да има някаква отстъпка и за 30 лв. без лимит, но не я виждам в профила.
ПП: Моят робот също пътува с такъв номер. DHL работят с DPD, т.е. Спиди, но да видим. Досега не съм имала проблем с тях. Ако не сте на адреса, можете да пренасочи те към офис от съобщението.

# 775
  • София
За тези, които купиха овални роботи, внимавайте с почистването на външни стъкла, днес реших да измия прозорците на вилата и той падна два пъти. Моят не е купуван от тему, но е точно този, дори дистанционното му е същото, просто е брандиран на черния кръг.

Добре, че падна от не повече от метър, работи, но от сега нататък много ще внимавам като чистя външни стъкла в апартамента. Винаги е вързан, но това не пречи да счупи дограмата на съседите долу.
Квадратния за 8-10г. не падна нито веднъж.

# 776
За тези, които купиха овални роботи, внимавайте с почистването на външни стъкла, днес реших да измия прозорците на вилата и той падна два пъти. Моят не е купуван от тему, но е точно този, дори дистанционното му е същото, просто е брандиран на черния кръг.

Добре, че падна от не повече от метър, работи, но от сега нататък много ще внимавам като чистя външни стъкла в апартамента. Винаги е вързан, но това не пречи да счупи дограмата на съседите долу.
Квадратния за 8-10г. не падна нито веднъж.
Благодаря за споделеното, nat_tab!
На мен ми е нужен най-вече за отвън. Ще се чудя как да го обезопасявам. Надявах се като е 5600 Паскала всмукателна мощност, да има по-малък шанс за падане, но нищо не се знае. Още едно нещо, над което да треперя.

# 777
Здравейте! Моят въпрос е към хората с овални роботи също. Има ли някой, който си е губил дистанционното и е поръчвал ново? Моят е от алиекспрес, но, вече не го продават и се опитвам да намеря начин да заработи пак!

# 778
  • София
A защо ви е дистанционно? Много рядко го използвам, само в случаите в които е спрял далече.

# 779
Взех си втората поръчка, много добре се получи, че Бокс нау не разнасяха събота и неделя.
От 17 неща две са с дефект - едни обеци, които изглеждат много по-добре на рекламната снимка (на живо са значително по-груби) и изобщо не са сребърни - личи си, а и нямат печат. И второто е една кутия за довършване/декорация - не знам как се е случило, защото найлоновата опаковка беше здрава, но дъното е спукано. Такава пукнатина, че се вижда от двете страни - направо е разцепена.
Върнаха ми парите за тях и не си ги поискаха; сега се чудя как да поправя пукнатината, само лепило едва ли ще е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт