Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 369
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 750
За първи път ще ми доставят с БГ пощи.
Малките пликове с бижута и дреболии ги мушкат направо в кутията, но сега сигурно ще ме разхождат до Пощата.

# 751
Всичко е точно с пощите, не се притеснявай.

# 752
Честит Великден на всички!!!

Кажете сега за купоните, които са в кутии и цъкаш отгоре. ПРеди с колелото, като спреш на 100 лв, даваше от "хубавите"купони, сега обаче, каквото и да натисна, няма от тях. На някой дава ли скоро от тези с 50% намаление?

# 753
  • Асеновград
Честит Великден на всички!!!

Кажете сега за купоните, които са в кутии и цъкаш отгоре. ПРеди с колелото, като спреш на 100 лв, даваше от "хубавите"купони, сега обаче, каквото и да натисна, няма от тях. На някой дава ли скоро от тези с 50% намаление?
От миналата година, не са ми идвали 50% купони. Възстанових и до използвах всички, но вече нямам. Просто намалиха промотата като процент. За момента и така са им изгодни стоките.

# 754
Е, да, да, изгодни са, просто се чудех дали не правя нещо грешно....

# 755
Честит Великден!!!
Моля, някой ако е поръчвал хубави възглавници, да препоръча линк.

# 756
Доволна съм от тези: https://share.temu.com/tm6qEpk86xA

# 757
Точно от същите аз не съм доволна, но да поясня - защото са ми много високи. Обичам по -ниски възглавници. Тази повече ми хареса - https://share.temu.com/4YlrCE9YXTA , но е доста голяма като размер.

# 758
Христос воскресе!

Чакам пратка с бг пощи. Освободена е от митницата на 17.04 след обяд . Вероятно най-рано във вторник ще я вземат. Дано са бързи. Крайният срок за доставка е 28.04, това са 5 работни дни (нашата поща не работи в събота и неделя).

# 759
Днес ми разреши  един продукт ,който е с карта за отстъпка да го купя и с връщане на кредит.Реално с двойна отстъпка излиза.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 12:15 от Еличка 123

# 760
Днес ми разреши един един продукт ,който е с карта за отстъпка да го купя и с връщане на кредит.Реално с двойна отстъпка излиза.
И при мен така се получи,мисля че до сега не можеше да се комбинират тези две оферти.

# 761
Да , за първи път  ми се случва.

# 762
  • Асеновград
Ако артикул намален с карта намаление, не е платен а е останал в количката, и междувременно дойде оферта връщане на кредит, понякога дава намаление артикул в количката и може да се комбинира. Но не винаги.
Това и преди го имаше, просто не винаги става комбинацията. Може артикула да стои в количката, но да не  е видим. Такава комбинация си е по скоро късмет отколкото правило.

# 763
Имала съм продукт с карта намаление в количката и в същото време ми го зарежда като опция за оферта връщане на кредит, но без намаление, на редовната цена, въпреки, че извън офертата е с намаление.

# 764
Христос воскресе!

nad_tab, заинтригува ме с кафемашината! Направо съм готова да поръчам ,но имам един въпрос? Прави ли хубав каймак,има ли кремадиск?
Над 10г ползваме едно Делонги ,и с най- смотаното кафе прави два пръста пяна,но нещо протече и това ме дразни и искам да я сменя.
Аз днес направих поръчка за 26 лв и ми даде купони 270/90, 220/75 и тн. Обаче такава оферта ми излиза само като цъкам от ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт