Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 186
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 810
Чакам един комплект, аз също се интересувам от тях. Ще чакам да споделиш Simple Smile
Някой поръчвал ли е детски дрешки на Dave& Bella? Видях, че имат много положителни отзиви, но почти никъде реални снимки… поръчах няколко неща за детето, че и за подарък на племенницата. Цените са височки, но с кредит ми излизат добре. Ще дам отзиви като пристигнат. Надявам се да са наистина хубаво качество.

# 811
Идвам да измрънкам - имам да получавам една пратка (не от Тему) с BoxNow, но имат някакъв срив в системата и не успях. Възможно е само тези кутии да не работят, нямам представа. Не отговарят на телефони, написах имейл, но получих само автоматичен отговор, че ще ми отговорят.

# 812
  • Асеновград
Идвам да измрънкам - имам да получавам една пратка (не от Тему) с BoxNow, но имат някакъв срив в системата и не успях. Възможно е само тези кутии да не работят, нямам представа. Не отговарят на телефони, написах имейл, но получих само автоматичен отговор, че ще ми отговорят.
Вчера разнасяха и се изпращаха пратки в кутиите. Аз върнах , това което не харесах. И даже имаше актуализация. Звъни по упорито на телефон.

# 813
  • софия
Явно имат някакъв проблем. Говорих с тях. Сутринта минах да си взема пратка и не се отвори кутията. Казаха, че при тях е отбелязано, че има проблем със системата.

# 814
Аз от сутринта им звъня ,за да пренасоча една пратка и постоянно ми казва,че избраният номер е недостъпен.

# 815
  • софия
Преди празниците писах на support@boxnow.bg за пренасочване. Много бързо получих потвърждение.
Сутринта се свързах през 0700

# 816
  • София
И аз сутринта ходих за пратка от BoxNow - въвеждах кода няколко пъти, но кутия не се отвори. Не успях да се свържа и по телефона. Точно си тръгвах, когато един мъж отиде към кутиите. Върнах се и видях, че той си взе пратката. Така че влязох пак и пробвах - кутията се отвори от първия опит. Явно имат някакъв бъг в системата днес Worried

# 817
  • Асеновград
Аз вчера като оставях пратката за връщане набирах три пъти докато ми отвори. Но реших,че проблема е в самия автомат. Често се случва да не отвори от първи път.

# 818
Имам въпрос, ако някой му се е случвало. Дава ми купони с яйцата (или едни кашончета). Обаче има само едно яйце с 200 лв, и другите празни. Каквото и да натисна, накрая ми дава 200 лв, обаче после още веднъж с разбиване за 160 или 200 лв.... Мога ли някак да не "чупя" или да избегна вторите яйца, т.е. купоните ми да не стават 360 или 400 лв?

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 15:02 от Soul Free

# 819
Не, мисля, че не може.
Аз взех сега едни такива купони - има един за 10 лв, един 50%, но е само 20 от 40 и един 30 от 80. Другите не стават.
Обаче поръчката ми беше за 10 лв и тези ще си ги използвам, така че съм горе-долу доволна.

# 820
Все по-малко стават отстъпките с купони и кредит, но пък правят намаления - с карта, без карта. Вчера поръчах самозалепващи пана за таван за общ коридор на 3 апартамента. Вчера имаше добра отстъпка, днес вече я няма. Въпросът ми е друг, ако някой има опит. По бг магазините също се продават тези плоскости и четох, че не се препоръчва грундиране преди залепване. Питах и изкуствения интелект (дори два различни) и мненията са противоположни. Нашият таван е от 1984 г., стар винервайс. Тук-там е нарушена цялостта, висят кори, тях ще ги изчегъртаме. Но дали да минем тавана с една ръка грунд Ceresit CT17? Разбирам, че въпросът ми е специфичен, но вече се чудя къде да попитам. Simple Smile

# 821
Виж в някой подфорум тук за ремонти. Трябва да има такава тема и там със сигурност ще са се събрали по-компетентни.

# 822
Такива се лепят трудно на нещо ронещо се, те са като силно тиксо. Ако е нещо пръхкаво, ронещо се, гола мазилка или влажно, ще се отлепят. Не знам какъв е този грунд и с каква цел ще го слагаш

# 823
Хепи, целта на грунд е да заздрави основата, защото винервайсът е ронлив. В тази връзка не разбирам защо да не се грундира. Грунд се поставя вместо премахване на винервайс.

# 824
Значи е добре да се сложи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт