Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 190
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Винервайса се отлепя и пада - никакъв грунд няма да го спре според мен. Лично съм стъргала навремето. Бих го изстъргала, измила и тогава грунд

# 826
Взех си пратката от BoxNow.

# 827
Все по-малко стават отстъпките с купони и кредит, но пък правят намаления - с карта, без карта. Вчера поръчах самозалепващи пана за таван за общ коридор на 3 апартамента. Вчера имаше добра отстъпка, днес вече я няма. Въпросът ми е друг, ако някой има опит. По бг магазините също се продават тези плоскости и четох, че не се препоръчва грундиране преди залепване. Питах и изкуствения интелект (дори два различни) и мненията са противоположни. Нашият таван е от 1984 г., стар винервайс. Тук-там е нарушена цялостта, висят кори, тях ще ги изчегъртаме. Но дали да минем тавана с една ръка грунд Ceresit CT17? Разбирам, че въпросът ми е специфичен, но вече се чудя къде да попитам. Simple Smile
Добре е таванът да е почистен, поне за стиропорените пана, които се лепяха е така, иначе се разлепят, като по тях остава и боята. Личен опит и не на винервайс. Така, че свалете винервайса целият.

# 828
Бихте ли ми препоръчали хубави слушалки безжични. Гледам има толкова много, че не знам какво да гледам направо. За слушане на музика са ми главно , не разговори.

# 829
Коя оферта изкарва хубави купони? Искам да взема телефон и други по скъпи неща и кредита така не ме устройва

# 830
На мен яйцата ми дават 90/270, 75/220 и другите са дребни отстъпки, максимум 60/180 или 50/160
Защо не комбинираш - нещо до 100 лева с кредит, а след това купон и кредит за по-скъпото? Аз така купих таблет за 210 като комбинирах 80/100 кредит и купон 80/160 и сега телефона пак го взех с два кредита 70/100 и купон 90/270

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 17:23 от Mama Ru

# 831
  • Асеновград
Бихте ли ми препоръчали хубави слушалки безжични. Гледам има толкова много, че не знам какво да гледам направо. За слушане на музика са ми главно , не разговори.
https://share.temu.com/QndCX6bmveA много добри
В момента имам поръчани блутут геймърски, но даже още не са изпратени, та нямам отзив.

# 832
Моля ви за помощ. Направих поръчка за 95 лв и ми даде кредит 50 лв. Докато тече заявяването на кредита искам да си пусна още една подобна поръчка, но като изписвам claimcredit си ме води към заявяването на кредита от предишната поръчка. Бях чела тук, че може да заявяваш два кредита едновременно, но не разбирам как. Иначе разполагам с доста купони за кредит 50%-не е това проблема.

# 833
  • Асеновград
Моля ви за помощ. Направих поръчка за 95 лв и ми даде кредит 50 лв. Докато тече заявяването на кредита искам да си пусна още една подобна поръчка, но като изписвам claimcredit си ме води към заявяването на кредита от предишната поръчка. Бях чела тук, че може да заявяваш два кредита едновременно, но не разбирам как. Иначе разполагам с доста купони за кредит 50%-не е това проблема.
Ако е направена днес, няма да може. Вероятно утре или вдругиден ще позволи да се пусне втора.

# 834
Да, иска да минат ден-два от първата поръчка. Аз пуснах в неделя с кредит,днес пак ми предлага.

# 835
Благодаря ви! Ще чакам, но пусто сърце не трае Simple Smile

# 836
  • Лутаща се
Все по-малко стават отстъпките с купони и кредит, но пък правят намаления - с карта, без карта. Вчера поръчах самозалепващи пана за таван за общ коридор на 3 апартамента. Вчера имаше добра отстъпка, днес вече я няма. Въпросът ми е друг, ако някой има опит. По бг магазините също се продават тези плоскости и четох, че не се препоръчва грундиране преди залепване. Питах и изкуствения интелект (дори два различни) и мненията са противоположни. Нашият таван е от 1984 г., стар винервайс. Тук-там е нарушена цялостта, висят кори, тях ще ги изчегъртаме. Но дали да минем тавана с една ръка грунд Ceresit CT17? Разбирам, че въпросът ми е специфичен, но вече се чудя къде да попитам. Simple Smile
Аз лепих върху латекс. Намазах стената с лепило С200. Отлепях хартията от паното и лепях върху намазаната с лепило стена.

# 837
Много е странно с картите - днес имах отстъпка на един продукт с нормалната карта и още на няколко артикула в количката ми (4-5) пишеше, че са намалени с дискаунт кард - за някои съм сигурна, примерно едни обеци бяха на 50% от нормалната им цена. Даваше ми да ги избера всичките с намалените цени.
Но бяха все евтини неща и не ми позволяваше да ги сменя, а с първата карта избрах една малко по-скъпа ваза, която сега ще ми излезе много изгодно. Дано само и да пристигне цяла!

П.п. ето това е вазата, надявам се да е тежка и дебела, да изглежда солидно: https://share.temu.com/VZ4qxzHc7dA

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 19:46 от pppqqq

# 838
  • София
В момента в количката на всичко пише "Безплатна доставка", вкл. и на нещо струващо 1,51 лв. Това някаква оферта ли е?

# 839
Ако сумата в количката мине 25 лева, а от местен склад - 40, тогава влиза в сила безплатната доставка. Или при оферта да се вземат два продукта и да получите пакет купони, тогава позволява и за 10-12 лева поръчка безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт