Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 092
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 450
Би ли показала от кой модел не си доволна, че а съм се спряла на няколко и да не поръчам същото.
Ето този върнах аз -  https://share.temu.com/iNRnJUNa0qA

Този е 100% Полиестер, нищо чудно, че не сте доволна.

# 451
Моля за малко помощ.
Вчера направих поръчка с връщане на кредит, който трябва да заявявам всеки ден на определени суми.
Не виждам къде да направя това.
Може ли да ми помогнете? Благодаря!

Ако имам корекция на цената и я заявя, губя ли кредита?
Благодаря!

# 452
Всеки ден изписвате claimcredit  и си заявявате кредита.Кореция на цената се взема след събран кредит,иначе го намаля със съответната сума.

# 453
може ли да се свърже чоявек смитницата и да провери пратка. Имам три обединени пратки с пощите, които пише че са прадедени на превозвача и са вече със закъснение за доставка. В пощите питах, няма го в системата не са постъпвали, а в проследяване пише е са предадени на превозвача. Мислех да звънна на митниците, но на кой телефон?

# 454
  • пустинята Гоби
Аз си вземам кредита като отивам при купоните, демек Massages - Promotion и натискам купон за връщане на кредит. Може стар, може нов, все едно.

# 455
Рали, да не си Йоана Йоко под прикритие 🤣🤣🤣
Не, даже не знам коя е тя Laughing Просто ММ искал да направи подарък на свекитата Sunglasses

# 456
Абсолютно така пристига! Точно този линк Simple Smile Ето ми я от вчера. Страхотно качество, няма миризми. Чак ме съмнява да е поръчана същата и да е в плик и да мирише.

Погледнах, изпратена е от склад в Испания.
Така дойде и моята, страхотна завивка!
Ето така дойде пък моята, поръчана от същия линк (за невярващите).

# 457
  • София
Пак повтарям, китайска му работа Mr. Green

Пазарувам от тему, само заради възможността за връщане, има страхотни попадения и големи боклуци.

# 458
Рали, да не си Йоана Йоко под прикритие 🤣🤣🤣
Не, даже не знам коя е тя Laughing Просто ММ искал да направи подарък на свекитата Sunglasses

Една инфлуенсърка, която си направи кокошарник в двора 😃

# 459
Благодаря, момичета, за помощта! 🌹
Понеже съм с меню на български, трябва да напиша "заявете кредит", докато зацепя, мина време, но се получи.

Пратката ми от вчера е изпратена, с български пощи ще е, което автоматично изключва да я получа в първите дадени в Тему дни (очаквана доставка 18.04 - 28.04). Не ми трябват спешно нещата.

# 460
  • пустинята Гоби
Понякога пощите са бързи, не ги отписвай. Най-бавни при мен са били Експрес уан, буквално ден преди крайния срок ми дойде пратката.

# 461
Пощите са бързи,но много зависи от Тему.Пратка от 02.04 си стой на летището и не знае кога ще тръгне.

# 462
Дори да са задържани от митницата, в пощата ще имат информация. Обърни внимание с коя компания ти пристига. Да не само да мислиш, че е с пощите. Щом отвориш поръчката, има иконка дали е с пощите, Еконт, Спиди, бокс нау и т.н.
може ли да се свърже чоявек смитницата и да провери пратка. Имам три обединени пратки с пощите, които пише че са прадедени на превозвача и са вече със закъснение за доставка. В пощите питах, няма го в системата не са постъпвали, а в проследяване пише е са предадени на превозвача. Мислех да звънна на митниците, но на кой телефон?

# 463
Понякога пощите са бързи, не ги отписвай. Най-бавни при мен са били Експрес уан, буквално ден преди крайния срок ми дойде пратката.
18,19, 20, 21 април са почивни дни по Великден (петък-понеделник), остават между 22 и 28 като два от дните отново са почивни (събота и неделя)

# 464
  • в реалността
Здравейте момичета сигурна съм, че някоя от вас е поръчвала сешоар и четка за коса, ще бъда благодарна ако изкажете мнение и пратите линкове.А дали има дайсън в Тему.Благодаря на всички, които ще отговорят

Общи условия

Активация на акаунт