Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 092
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 465
Дайсън със сигурност няма. Реплики може и да има. Потърсете го в категорията му и сигурно ще излезнат подобни.

# 466
https://share.temu.com/exUbxI8qGzA
Този поръчах за детето, но на нея й трябва само основна функция сушене на косата.

# 467
Рали, да не си Йоана Йоко под прикритие 🤣🤣🤣
Не, даже не знам коя е тя Laughing Просто ММ искал да направи подарък на свекитата Sunglasses
Сега ако пуснеш и линк...

# 468
Ох, Panayotu , много хубави чанти си поръчала. За първи път ли поръчваш или имаш и лични впечатления?

Миналата година преди лятото си купих чанта - раничка. Много съм доволна.
Сега се колебая каква чанта да си поръчам за лятото. Разглеждах ги, ами всички ми харесват. 😃

# 469
  • Пловдив
Здравейте момичета сигурна съм, че някоя от вас е поръчвала сешоар и четка за коса, ще бъда благодарна ако изкажете мнение и пратите линкове.А дали има дайсън в Тему.Благодаря на всички, които ще отговорят

https://share.temu.com/yjS8GBmiw3A

Ето този имам от 6 месеца. Не е точно от този търговец, но не мога да намеря моя.
Доволна съм. Прави и къдрици, но на моята коса, която е праз права, не се задържат изобщо.
Аз използвам четката, с която суша за заглаждане.

# 470
Пощите са на 100%.
Дори да са задържани от митницата, в пощата ще имат информация. Обърни внимание с коя компания ти пристига. Да не само да мислиш, че е с пощите. Щом отвориш поръчката, има иконка дали е с пощите, Еконт, Спиди, бокс нау и т.н.
може ли да се свърже чоявек смитницата и да провери пратка. Имам три обединени пратки с пощите, които пише че са прадедени на превозвача и са вече със закъснение за доставка. В пощите питах, няма го в системата не са постъпвали, а в проследяване пише е са предадени на превозвача. Мислех да звънна на митниците, но на кой телефон?

# 471
Аз от началото на януари ползвам тази https://share.temu.com/XyL8EjYtPKA
Косата ми е права с тънък косъм,постригана на боб.Прави хубав обем и заглажда.Взех я на доста по-висока цена.

# 472
Аз също имам първия показан - готин обем прави, косата ми е на етажи и ако се заиграя да я изсуша и стилизирам както трябва ставам със съвсем "дайсънска" прическа. Взех го зимата за 70лв. Малко е шумен, но става. 1200 не бих дала за такова нещо, обаче 😆

# 473
Трябва да бъде доставена с Бълг.пощи

Подробности за доставката
Очаква се пакетът да бъде доставен до 10 апр. Ако пристигне по-късно от този срок, ще Ви дадем 10лв. кредит в рамките на 48 часа, за да изразим благодарността си за разбирането Ви.
Транзитно
Предаване на товара на превозвача
1 Април 2025, 21:36
В транзит след освобождаване от митницата
31 Март 2025, 18:31
Предаване от митницата
31 Март 2025, 16:31
Митническата обработка е приключила
30 Март 2025, 16:35
Проверява се на митницата
30 Март 2025, 14:05

# 474
Аз също имам от първият модел , доволна съм . Сега чакам имитацията на пресата но от Алито.

# 475
  • Асеновград
Ох, Panayotu , много хубави чанти си поръчала. За първи път ли поръчваш или имаш и лични впечатления?

Миналата година преди лятото си купих чанта - раничка. Много съм доволна.
Сега се колебая каква чанта да си поръчам за лятото. Разглеждах ги, ами всички ми харесват. 😃
Нямам впечатление, сега ги поръчах, и понеже с кредит избрах повече, и различни. Цената им е ниска, надявам се да са добри, и да не се налага да връщам.
Аз съм все с ранички от китайците, сега в командировка нося една триъгълна която може да се носи отпред, за да съм спокойна за пари и документи.
Имам две от модел хвален в темата ,черна и сива, и двете много ми харесват и са удобни. https://share.temu.com/8fzJ8oxN0jA
Последно поръчах от тези, много хубаво качество и цветове.https://share.temu.com/8fzJ8oxN0jA
Ще дам отзив като дойдат, новите.
И за всичко пристигнало, което още не съм видяла Simple Smile

# 476
Явно не е само при мен.

Очаква се пакетът да бъде доставен до 10 апр. Ако пристигне по-късно от този срок, ще Ви дадем 10лв. кредит в рамките на 48 часа, за да изразим благодарността си за разбирането Ви.
Транзитно
Предаване от митницата

# 477
И при мен има забавяне на митницата.

Явно не е само при мен.

Транзитно
Предаване от митницата

# 478
# 479
Да похваля пощите! Много организирани са станали, искат вече ЛК, не ЕГН. Бързо ме обслужиха.

Общи условия

Активация на акаунт