Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 294
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 675
50/90 ми е офертата. Чакам от "хубавите купони", че искам да си поръчам по-скъпи калъфи за седалки, ама нещо не ми излизат. Все от гадните ми дава. Сега е с някакви кутии, не е колелото, където се въртеше.

# 676
Според Вас качеството на дрехите по лоши ли са от Шейн?
С Шейн не мога да свикна. Всичко взимам от Тему..
Според мен са еднакви като качество. Има хубави дрехи, трябва да се четат отзивите, описанието на дрехите.
Точно така. Четат се отзиви, гледат се снимки, цената също е показателна. Обикновено едни и същи неща ги има и в двата сайта. Имам страхотни находки и от Тему, и от Шейн, единствената разлика е, че в Шейн връщането се плаща и няма кредити и т.н. Освен това, Шейн има много хубави колекции и неща, които не могат да се намерят в Тему, за разлика от обратното. По-скъпи са, но с купони пак пада доста цената.

# 677
  • Асеновград
Колко време се забавиха? И аз имам три обединени, върнаха ми парите, но вече нямам и надежда. Забавянето е вече 10 дни. Даже поръчах част от нещата отново.
Да споделя за закъснелите ми 3 пратки, които мислех за загубени - за всички ми дадоха по 10 лв. компенсация за закъснението. За едната ми върнаха и парите, а тя взе че дойде. Втората  дойде в последния ден преди да ми върнат парите и за нея, обединена с първата (тоест първата ми е напълно безплатна, че и с "бонус"  10 лв. Simple Smile ). Чакам третата, която след 13 дни без актуализация, взе че се раздвижи и вече е минала митница. Ако утре не дойде, вдругиден трябва да ми върнат парите и за нея. Мислех, че няма да си получа пратките, че мина доста време...
При мен дойде със закъснение около месец. Кофти е,че след като върнат сумата изчезва номера за проследяване, та вече ги записвам още с изпращане на поръчката. Следях си я на сайта на Пощите , и макар и закъсняла дойде.

# 678

Някой да го има, дали може да се разчита на него?
Имам един подобен от Лидъл, но е голям боклук.

# 679
точно този термометър нямам. имам един черен от шейн бяха на промоция по около 5 лева ( може и малко повече да беше) и мери перфектно. е оборудвал съм се с три различни термометъра, та да няма изненади Wink

https://eur.shein.com/Portable-Temperature-Thermometer-Forehead- … pe=4&imgRatio=1-1

# 680
Знам, че търсиш за бебе. Взех си скъп на Омрон и само ми изкарваше акъла. На този не бих се доверила. Накрая взех един жълт (куик нещо си) и за 1-2 минутки успявам да задържа под мишницата. Мери точно и беше около 10/15 лв. Тези безконтактните… трудна работа. Сега Омрон ползвам, за да знам, че няма температура. Когато има, не я засича правилно и тогава ползвам за под мишницата. Не пречи да го пробваш и ако не ти харесва, да го върнеш, но си вземи и резервен.

# 681
Petya.P01 Не съм доволна.На 3,4 път показва вярно.Редовно измерва температурата в стаята,нищо че съм го забила в челото.

# 682
Не съм наясно, а и не открих инфо на 1-ва страница за купоните. Току що ми даде купон за 400 лв ако купя 2 продукта и аз не знам този купон какво да го правя, изгоден ли е... Може ли малко да ми разясните? Досега само claim credit ползвах.

# 683
Не съм наясно, а и не открих инфо на 1-ва страница за купоните. Току що ми даде купон за 400 лв ако купя 2 продукта и аз не знам този купон какво да го правя, изгоден ли е... Може ли малко да ми разясните? Досега само claim credit ползвах.
Вижте какво пише в правилата за спечелване на купоните. На първа страница на акцията трябва да има правила с по-малък шрифт.

# 684
Знаете ли дали правят доставки с Бокснау през почивните дни?

# 685
Едва ли.Нали и те почиват.

# 686
Според мен утре ще доставят, поне до обяд. И Спиди работят така утре.

# 687
По-добре проверете за куриерите. Пощите със сигурност ще почиват 4 дни до 22.04.

# 688
  • София
Знаете ли дали правят доставки с Бокснау през почивните дни?
Днес им звънях, защото имам пратка, която снощи е освободена от митница, а ние утре сутрин пътуваме. Казаха ми, че вероятно пратката ще е при тях утре и в такъв случай в понеделник ще бъде доставена в бокса.
Явно ще почиват събота и неделя.

# 689
А при мен едната пратка е в тях, в София - предполагам, че утре ще дойде в Плевен (вероятно през нощта ще получа известие, че е в града) и мисля да чакам до 10,30, за да я взема. А втората е освободена от митница сега, тя сигурно ще е за другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт