Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 144
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 795
  • Пазарджик
Има ли как да се "извика" такава карта?
discount777

# 796
cherry_blossom

Ето тези. Дават проценти намаление за различните продукти. Може да е 20, може да даде и 58%. Могат да се ползват само те или при пазаруване с купони и НЕ важат при оферта "Връщане на кредит".
Точно на продукт с такава карта ползвах и връщане на кредит.
За първи път и при мен се получи.До днес не ставаше

# 797
  • София
От нормална дограма падна, маджун от 20г. не съм виждала.
Зачетох се в описанието, всмукателната мощност му е слаба! Ще взема квадратен, ако се появи.
Не зависи от формата, а от всмукателната мощност. Моят е овален, но мощността е 5600.

# 798
Здравейте, направих първа поръчка, като съм посочила да доставят в офис на Спиди. Написала съм точния адрес на офиса на Спиди - улица и номер. Сега получавам известие, че пратката е изпратена и куриерът е Български пощи. Според вас дали това е проблем за доставката?

# 799
Възможно е и да не е проблем, понеже пратката ще пристигне в пощенския клон към този адрес. Но за вбъдеще си сменете адреса, защото Тему използват всички видове куриери, прочетете на първа страница.

# 800
Ще Ви я изпратят в клона, който е в близост до посочения адрес, но ако сте записали пощенския код на града, а не на квартала, е възможно да изпратят пратката в централна поща. Например ПК на София е 1000 и всеки квартал/район си има свой ПК, написвайки моя, аз съм сигурна, че пратката ще е в правилния клон, обаче ако е 1000, не е много сигурно. За това не знам от кой град сте и кой пощенски клон сте записали, та е възможно и да не е в клона, в близост до адреса, който сте дали.

# 801
  • София
Като ви прочетох, реших да проверя и наистина ми даде при връщането на кредит продукта с намалената с карта за отстъпка цена. Нещо повече - продукта ми беше по-надолу в количката и не влезе директно в пазарската чанта, а скролвайки надолу в листата се появи с ниската цена и с червения надпис "лимит", "специална оферта" и т.н.
Лошото е, че аз искам едновременно 2 (а защо не и три такива карти). Вчера имах 2, но не знаех, че могат да се съчетаят с връщане на кредит. Сега като имам такава карта ще трябва не само да избирам продукти, които да имат макс. % намаление, не само с намалението да не се налага да поръчвам други глупости до минимална сума за поръчка, ами и да влязат за връшане на кредит. Сложна работа.

# 802
Висша математика е това Тему. Сметки, дебнене, нагласяне 🤣🤣🤣

# 803
Благодаря, писах на Български пощи и ми отговориха, че ще получа sms, щом е в пощенския клон. Поне п.к. е същият. Нямало никакво значение какъв адрес пише, защото така или иначе не се доставяло до адрес .....

# 804
като съм посочила да доставят в офис на Спиди. Написала съм точния адрес на офиса на Спиди - улица и номер.

Никога не правете така в никакви сайтове, които нямат специален раздел, в който от меню да си изберете спиди като куриер. Защото така просто ще доставят поръчката на адреса на Спиди, някой вътре ще си я вземе и ще си бъде безплатна поръчка за него. Защото реално това правите - давате адрес, на който да се достави - тях не ги вълнува дали това е адрес на куриерска фирма, мандра, детска градина или президентството.
Не сте чели предишни теми, нито тази дори - пишете си вашия адрес и Тему преценява с кой от всички куриери, с които работи, да ви прати поръчката - може да дойде в кутия БоксНау, може да дойде с пощата или със спиди. Ако е голяма и скъпа поръчка, Спиди може да я донесат и до адрес, ако преценят. Ако напишете адрес на 15 километра от вас, ще оставят пратката в някоя кутия/офис най-близък до адреса, който сте написала. От там нататък си преценявайте сама какво да пишете.

# 805
  • Асеновград
https://share.temu.com/BFDKa8Y8FYA от вчера ги разхождам в къщи, много са удобни. Ластика отпред на пръстите не се е отпуснал още. Ходилото е дебело, и гъвкаво, и стелката е от хубав материал. Много съм доволна.

Снощи пуснах поръчка с две карти за намаление., и купон комбинирана.

Май връщането на кредита ще падне на 30лв. гледам дошъл е такъв банер на съобщение. Ще видим за следваща поръчка как ще го дава, в момента имам да събирам кредит от две.

# 806
Не е вярно това с адрес на Спиди. Втора година поръчвам от Тему, дала съм адрес на офис на Спиди и така ще си остане завинаги. Никога не са ми вземали пратка безплатно, всеки куриер си доставя според неговите условия - в кутии, от клон, но не ми е присвоена пратка от офиса на Спиди.

# 807
На колежка пък и се е случвало (не от Тему) - поръчва нещо от китайски сайт, дава адреса на Спиди, но китайците решават да пратят с ЛеоЕкспрес. Куриерът на ЛеоЕкспрес взима пратката, носи я на адреса, вижда там офис на Спиди и я остава вътре - реално си е прав, има зададен адрес и никъде няма договор да бъде тази пратка обработена от Спиди.

# 808
Вината е в куриера. Както всеки куриер иска ЛК или ПИН, ако е в кутия, така и Спиди не могат да получават пратки на друг човек.

# 809
Някой поръчвал ли е детски дрешки на Dave& Bella? Видях, че имат много положителни отзиви, но почти никъде реални снимки… поръчах няколко неща за детето, че и за подарък на племенницата. Цените са височки, но с кредит ми излизат добре. Ще дам отзиви като пристигнат. Надявам се да са наистина хубаво качество.

Общи условия

Активация на акаунт