Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 155
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 780
nad_pad, ти на батерия ли ползва робота, когато падна, или беше включен в ток. Не ми се е случвало досега моят да падне, а доста го ползвам, но винаги на ток. На батерията му някакси не мога да се доверя.
Аз досега не съм ползвала дистанционното на моя робот. Винаги спира на мястото, от което съм го пуснала.

# 781
  • София
nad_pad, ти на батерия ли ползва робота, когато падна, или беше включен в ток. Не ми се е случвало досега моят да падне, а доста го ползвам, но винаги на ток. На батерията му някакси не мога да се доверя.
Аз досега не съм ползвала дистанционното на моя робот. Винаги спира на мястото, от което съм го пуснала.
Не помня някога да е работил на батерия, винаги е включен в мрежата, той не спира ли веднага, щом тока изгасне и използва батерията само да стои залепен. Подложките бяха чисти, прозорците сухи.
И на мен не ми се беше случвало.

# 782
Пада, ако не е на дограма, а на старите прозорци и са замазвани с маджун, т.е. няма ръб на дограмата, а е полегато. Губи вакуума и пада.

# 783
  • София
От нормална дограма падна, маджун от 20г. не съм виждала.
Зачетох се в описанието, всмукателната мощност му е слаба! Ще взема квадратен, ако се появи.

# 784
Странно. При мен не е падал от дограма. Само от такива стари прозорци.

# 785
Някой може ли да сподели линк към телефон ,от който е доволен.
За подарък го купих,всичко е ок. https://share.temu.com/8V7DYIjIBtA

# 786
От нормална дограма падна, маджун от 20г. не съм виждала.
Зачетох се в описанието, всмукателната мощност му е слаба! Ще взема квадратен, ако се появи.
Колко е всмукателната мощност на твоя?

# 787
  • София
2800, от Алиекспрес е закупен.

https://a.aliexpress.com/_EyhmU7E

# 788
Честит Великден!
Аз днес си взех купони с поръчка на четири дребни неща. Установих, че с купони и карти за отстъпка ми е по-ок, отколкото с кредит. Да трябва да издумкам 100 лв. наведнъж, да не мога да приложа купон или карта за отстъпка и да събирам цяла седмица 50 лв. И така, даде ми за поръчка около 30 лв. четири купона 10 от 10.01, един 20 от 60, един 25 от 80, един 30 от 100 и другите са вече за големи суми- четири 20 от 160, един 50 от 160, един 75 от 220 и един 90 от 270. Доволна съм, защото ще комбинирам с по една или две карти за намаление едновременно. Естествено, първият купон с две карти за намаление е вече изразходван.😆 Уж трябваше да има някаква отстъпка и за 30 лв. без лимит, но не я виждам в профила.
ПП: Моят робот също пътува с такъв номер. DHL работят с DPD, т.е. Спиди, но да видим. Досега не съм имала проблем с тях. Ако не сте на адреса, можете да пренасочи те към офис от съобщението.

Кои са тези карти за отстъпка? Как се получават?

# 789
Овалните само един режим ли имат? Аз не мога без дистанционно да ползвам квадратния, трябва да му задам режим.

# 790
cherry_blossom

Ето тези. Дават проценти намаление за различните продукти. Може да е 20, може да даде и 58%. Могат да се ползват само те или при пазаруване с купони и НЕ важат при оферта "Връщане на кредит".

# 791
  • Бургас
На мен ми даде   1 намален продукт с карта  и  същият си запази цената  в количката с връщане на кредит. Т.е. получавам два пъти намаление.

# 792
cherry_blossom

Ето тези. Дават проценти намаление за различните продукти. Може да е 20, може да даде и 58%. Могат да се ползват само те или при пазаруване с купони и НЕ важат при оферта "Връщане на кредит".
Подробна информация за намаления, кредити, извикване на оферти и др. има в първи пост на 12-та тема от тази година. Не мога да цитирам, естествено, но който иска може да надникне и там. https://www.bg-mamma.com/?topic=1726017

На мен ми даде   1 намален продукт с карта  и  същият си запази цената  в количката с връщане на кредит. Т.е. получавам два пъти намаление.
Супер, на мен не ми се е случвало. Даже последния път с връщане на кредит си взех нещо на редовна цена, което в количката беше намалено с карта.

# 793
cherry_blossom

Точно на продукт с такава карта ползвах и връщане на кредит.

# 794
Има ли как да се "извика" такава карта?

Общи условия

Активация на акаунт