Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 126
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 840
  • Асеновград
Ако в количката имате неща от различни складове, изисква за всеки да е минимум 25 лв. поръчката, за да е безплатна. Независимо, че общата сума може да е трицифрена. Снощи гледахме един робот за прозорци за една приятелка, за да се ползва купон допълни с дреболии под 25лв. И понеже робота беше - местен склад, и изписа,че за останалите неща, трябва да стане минимална сума от 25лв. за да са и те с безплатна доставка. Това явно е ново, и се отнася за местен склад и от Китай.

# 841
Висша математика е това Тему. Сметки, дебнене, нагласяне 🤣🤣🤣
Това е адреналин! 😆

# 842
  • София
За 25 лв. ми е ясно, но сега без да имам нищо маркирано в количката, ми се появи този надпис.
Или си го е имало и преди, а аз не съм обърнала внимание Thinking

П.П. Аз откривам топлата вода. Flushed Това явно винаги си го е пишело, но кой да чете.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 21:06 от Mrs Jan

# 843
Коя оферта изкарва хубави купони? Искам да взема телефон и други по скъпи неща и кредита така не ме устройва
Аз писах скоро. С яйцата взех купони, включително 70 лв. от 220 лв. и 90 лв. От 270 лв. Поръчката ми за получаване на купоните беше около 30 лв., но пак казвам, уж трябваше да има 30 лв. отстъпка без лимит, която получих със сигурност, защото ми го изписа, но после я нямаше в профила, както и изброяването в правилата за участие включваха купони за 20 лв. от 40 лв., 30 лв. от 60 лв. и 40 лв. от 80лв , но явно за тях трябва да е по-скъпа поръчката и моите са за 1/3, а не за 1/2 намаление.  Както и да е, доволна съм.
Ако в количката имате неща от различни складове, изисква за всеки да е минимум 25 лв. поръчката, за да е безплатна. Независимо, че общата сума може да е трицифрена. Снощи гледахме един робот за прозорци за една приятелка, за да се ползва купон допълни с дреболии под 25лв. И понеже робота беше - местен склад, и изписа,че за останалите неща, трябва да стане минимална сума от 25лв. за да са и те с безплатна доставка. Това явно е ново, и се отнася за местен склад и от Китай.
Да, така е. Аз поръчай робота от местен склад и за да поръчам подложки от Китай, трябваше сумата да е поне 25 лв. само за китайската пратка.

# 844
  • София
уж трябваше да има 30 лв. отстъпка без лимит, която получих със сигурност, защото ми го изписа, но после я нямаше в профила
Да не търсиш купон за 30 лв.? Тези ги дава на 3 х 10 лв.

# 845
уж трябваше да има 30 лв. отстъпка без лимит, която получих със сигурност, защото ми го изписа, но после я нямаше в профила
Да не търсиш купон за 30 лв.? Тези ги дава на 3 х 10 лв.
Може, моите за 10 лв. от 10,01 са четири, сигурно нещо не съм догледала. Но всъщност са 10 от 35 лв., защото като се приложи купона от 10 лв., поръчката пада и иска да се похарчат още 25. И така е ок. Особено с няколко карти за намаление.👌

# 846
Супер тъпи купони почна да дава....уж 30 лв, пък 3*10....

# 847
Супер тъпи купони почна да дава....уж 30 лв, пък 3*10....
Аз за втори път си взимам купони, първият път по грешка, ама си ги похарчих повечето, като се усетих как ми е изгодно с тях. Сега съм ок, защото не целя големи неща и са ми екстра. Май ще взема и кредит пак ако наистина вече може и с карти за намаление.

# 848
Днес забелязах нещо ново.
Ако имаш кредит, поръчката трябва да бъде  за 25 лв. след приспадане на кредита. Досега не беше така.
Хич не ми харесва това.
Значи, ако имам 25 лв. кредит, трябва за 50 минимум да поръчам? Thinking

# 849
Ако имаш кредит, поръчката трябва да бъде  за 25 лв. след приспадане на кредита. Досега не беше така.
Хич не ми харесва това.
Т.е., ако имам натрупан кредит от 25 лв., не мога да поръчам, а иска още 25? Независимо как съм събрала кредита, дали със заявяване на вноски, от върнати продукти или корекция на цената? Ужас!

# 850
Хич не ми харесва това.

При мен все още не е така

# 851
Хич не ми харесва това.
Не е така, ето!

Данни за плащане
Всички данни са шифровани
Крайна сума на поръчката:
3,80лв.
3 възстановяването на сумата(ите)(1,06лв. кредит) беше извършено
Общо артикули:
29,05лв.
Доставка:
БЕЗПЛАТНО
Кредит:
-25,25лв.
Крайна сума на поръчката:
3,80лв.
Включва ДДС от 4,84лв.

# 852
  • София
Хич не ми харесва това.
Мисля, че бъркате. Поне в моя акаунт си е по старому.

# 853
Не кредита, а 10левовия ваучер, който е за всички поръчки, се приспада така и след него пак трябва да са 25 лева

# 854
Връщането при вас как го дава като опция? На мен ми предлага само пощите, а не искам с тях. Дали в друг ден ще е по-различно?

Общи условия

Активация на акаунт